ושכחתי משהו חשוב - לביבות מאורז
פעם נשאר לי אורז ושכב יומיים במקרר, כשהוצאתי אותו היה לו ריח של אורז טרי, אבל לא התחשק לי לחמם אותו סתם, אז הוספתי ביצים, קצת קמח תופח מלח פלפל וגבינת מוצרלה מגורדת וטיגנתי לביבות בשמן קנולה די עמוק, הן לא ספגו שמן כמעט בכלל, היו קראנצ'יות להפליא מבחוץ ורכות מבפנים וכולם השתגעו על זה. אכלו עם קוטג' טרי ליד ומי שרצה אכל עם שמנת או אשל. אז מאז אני מבשלת אורז במיוחד כדי להכין את הלביבות האלה. (עדיף עם אורז בסמטי שקודם אני שוטפת היטב ומשרה לפחות חצי שעה במים). לשומרי כשרות שרוצים כתוספת לבשר, אני מוסיפה במקום גבינה עלי מנגולד חלוטין קצוצים וקצת פטרוזיליה ובצל ירוק קצוצים דק.
פעם נשאר לי אורז ושכב יומיים במקרר, כשהוצאתי אותו היה לו ריח של אורז טרי, אבל לא התחשק לי לחמם אותו סתם, אז הוספתי ביצים, קצת קמח תופח מלח פלפל וגבינת מוצרלה מגורדת וטיגנתי לביבות בשמן קנולה די עמוק, הן לא ספגו שמן כמעט בכלל, היו קראנצ'יות להפליא מבחוץ ורכות מבפנים וכולם השתגעו על זה. אכלו עם קוטג' טרי ליד ומי שרצה אכל עם שמנת או אשל. אז מאז אני מבשלת אורז במיוחד כדי להכין את הלביבות האלה. (עדיף עם אורז בסמטי שקודם אני שוטפת היטב ומשרה לפחות חצי שעה במים). לשומרי כשרות שרוצים כתוספת לבשר, אני מוסיפה במקום גבינה עלי מנגולד חלוטין קצוצים וקצת פטרוזיליה ובצל ירוק קצוצים דק.