אולה אנשים יש לי זמן עכשיו אז אני

MolsBolsRules

New member
איזה שיר מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!

SPINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN או מי גוד זה ממש מדהים! lifehouse - spin רוצו לשמוע!

לאנה

New member
נכון!!!

וואו, חשבתי שאני היחידה שמכירה אותו..., והדיסק, אוף, הדיסק עם השיר נמצא רק בארה"ב..., מזל שניצן טס לשם שבוע הבא..., אגב, אנשים, עוד שיר מדהייים: Lifehouse - Stanley Climbfall

MolsBolsRules

New member
טוב זהו אני רעבה!

אני נוטשת אותכם לכמה דקות ארוכות אז ניתראה יותר מאוחר אני ימשיך לשלוח אתם מוזמנים להגיב בנתיים

Adrienne

New member
אוווווווווו!../images/Emo168.gif

תמונות זה טוב!
איתמר אוהב תמונות!
איתמר רוצה עוד!

MolsBolsRules

New member
איתמר הנה לך עוד כמה

את מוזמן להיצטרף לשירשורי הקטן אבל מה שכן כל תמונה שאתה שם תגיב להודעה הראשונה ככה יהיה סדר וזה לא ילך לצד LOL

MolsBolsRules

New member
אני רוצה אלכס@ חח תקראו

אמאלה אתם לא תאמינו יש איזה אחד מזה חתיך בביהס שלי בקיצר אתמול אני עושה לחברה שלי אמאלה איזה מהמם הוא! ואז אחת אחרת עושה כן אה? קוראים לו אלכס אני עוד שניה ניחנקתי וחברה שלי מתה מצחוק! השם הזה עושה טוב לאנשים!LOL

Adrienne

New member
סבבה, אני באמת צריך לרשום כאן יותר

...
דרך אגב השיר Im sorry mama של Eminem כזה שולת!

Adrienne

New member
והנה עוד...

המלצות על שירים: Madonna - Die another day Eminem - im sorry mama Oasis- Little by little Natalie imbruglia - Smoke Nickelback - Too bad

לאנה

New member
אין לי כותרת...../images/Emo4.gif

וגם לי יש כמה המלצות... Greenwheel - Breath Lifehouse - Spin, Stanley Climbfall, Wash Ash - A Girl From Mars Goo Goo Dolls - Iris Counting Crows - Hard Candy Train - Drups Of Jupiter Letters To Cleo - Crule To Be Kind והרשימה עוד ארוווכה...

Adrienne

New member
האחרון זה מ10 דברים שאני הכי

שונאת אצלך!!! היה לי את הפסקול!!! שיר ענק...

לאנה

New member
נכון!!!

זאת להקה כל-כך טובה!!!, והסרט בכלל... ומה הכוונה היה לך את הפסקול?!, איפה הוא עכשיו?!, אני נורא רוצה אותו, אבל במקום היחיד שמצאתי אותו בינתיים הוא עולה 85 ש"ח..., נא-אה, איי דונט ט´ינק סו..., אבל יש לי עוד חנויות לבדוק, אז בינתיים הכל בסדר.
אגב - גם השיר "I Know" של "Save Ferris" ממש מתוק..., ואני עדיין המומה מזה שידעת מאיפה השיר...

Adrienne

New member
הכוונה שהיה לי אותו על המחשב,

מאיזה דיסק שאחי הביא, ועכשיו אחרי שהמחשב פורמט(ולא פעם אחת) אין לי את זה... זה נמצא באיזה דיסק אבל אני יוכל להוריד את הפסקול 7 פעמים עד שאני אמצא אותו...

למעלה