אולי אני במיעוט ..אולי חלק לא יסכימו..אבל..

tao00701

New member
אולי אני במיעוט ..אולי חלק לא יסכימו..אבל..

בתחילת העונה מאד התרשמתי מרומי. אני מודה, ראיתי אותה בפרומו והוקסמתי, ראיתי בנערה\ בחורה הזאת משהו חינני ויוצא דופן .
אולם, ככל שחלפה והתקדמה העונה, אני מאד מאד מתאכזב ,כגודל הציפיה כך גודל האכזבה. ראיתי אותה באנספור מצבים שהיא אדם שמתייאש ונשבר בקלילות, מתנשא מאד ואוהב מאד את עצמו,היא כל הזמן מקטרת ובוכה ומייללת,תמיד יש לה משהו להגיד. בניגוד למשימות, דוקא אחותה היא זאת שעושה יותר והרבה יותר ממנה ובוכה הרבה פחות.
ההבדל בין שתיהן הוא ייחצון,לא ברורה הסיבה למה קורל מתחסדת לא מעט בפניה במקום שזה יהיה ההיפך.
היא בהחלט נבונה וחכמה אולם ממש לא כפי שניסתה לצייר את עצמה. לא יודע מה אתכם,בהחלט בוודאי תחלקו עלי אבל אני באופן אישי הופתעתי מאד לרעה עד כדי שהיא הפכה לבחורה פשוט מאוסה ומעצבנת!

choco2602

New member
לא בצורה כזאת קיצונית..

אבל באופן כללי התאכזבתי.
בתחילת העונה הם טרחו לייחצן אותן כ"האחות החכמה והחנונית, והאחות הטיפשה והיפה".
זה ממש לא ככה. לי אישית נראה שקורל יותר חכמה מרומי.
אני לא שונאת אותן ולא כזאת קיצונית בכלל אבל התאכזבתי..

ny22

New member
מנהל
לא נעים לומר אבל מה שעוד הורס לרומי את

התדמית זה שהיא מעשנת...
אני מניח שהרבה כאן יחלקו עלי, אבל אני שראיתי שהיא מעשנת (באחת התמונות) אמרתי לעצמי שזה ממש לא מתאים לה!
כלומר, זה ממש לא מתאים לאיך שהציגו אותה בפרקים הראשונים.

רומי תחרותית מאוד וצריכה למשוך את אחותה

בשערות ראשה ולהרים אותה למעלה.

לכן היא כל הזמן יורדת עליה, אבל זה רק כדי לדרבן אותה.
ללא רומי הן היו מזמן עפות מהמירוץ.

Lepton

New member
רומי נפלאה, אחרי טליה היא האדם המעניין ביותר

אז היא מתרגזת לפעמים על אחותה כי הן לא תמיד באותו ראש, והיא נשברת לפעמים כי היא בסך הכל בנאדם (גם טליה נשברה כשהיתה צריכה להחליט אם להשתתף במשימת הצ'וריטוס), אבל היא חכמה, משכילה, רהוטה, צינית במידה, אדם נפלא (לא אשכח איך סחבה את אחותה על הגב) ומתמודדת חזקה. כל תוכנית אני מתרשם ממנה יותר ויותר.

עדיין המועדפת שלי היא טליה.

אורישקי

New member
הייתי מוכן להתחתן עם אחת מהשתיים האלה.

Lepton

New member
אולי בגלל...

שהאוניברסיטה בה היא סיימה את התואר הראשון (בהצטיינות) היא האוניברסיטה המדורגת במקום 8 בעולם, עם ציון כללי 96, והאוניברסיטה בה היא סיימה את התואר השני מדורגת במקום ה-11 עם ציון 95, בעוד שהאוניברסיטה הראשונה מישראל ברשימה - האוניברסיטה העברית - מדורגת במקום ה-140 עם ציון 58, ואוניברסיטת תל-אביב במקום ה-209 עם ציון 48?

אני אכן לא מצליח להבין את הקינאה העיוורת הזו באנשים חכמים, משכילים, מוצלחים, ובמקרה של שניהם - גם צנועים ומתחשבים ובסך הכל הכי בני אדם מכל הזוגות במירוץ.

ny22

New member
מנהל
אני די מסכים איתך.

אני לא יודע אם אני מסכים עם כל מילה ומילה, אבל אני יכול לומר שבהתחלה הם היו אחד מהזוגות הפייבוריטים שלי, עכשיו הן כבר קצת פחות.

אין לי שום ספק שהן חמודות וטובות, אבל כנראה שהן לא כמו שהציגו אותן בהתחלה.

רומי בעיני מאוד חכמה. בהתחלה פשוט נתנו לה לשפוך את הידע שלה ועכשיו יותר עורכים את זה. אין לי שום ספק שהיא יודעת המון.

גם אל תשכחו שבמירוץ מאוד קשה לפעמים להיות "מי שאת/ה" - היות והמתמודדים נמצאים לא מעט פעמים בסיטואציות די מלחיצות...

25330

New member
קשה לקבוע דרך התווך של בימוי ועריכה, בכל זאת

ב"ראליטי" אנחנו לא פוגשים אנשים אמיתיים במצבים אמיתיים. המסך מציג דמויות שמלוהקות לתפקידים ונתונות למניפולציות (שמת לב שבמונית, בדרך מהמסעדה למועדון של אלוויס, כל הזוגות באורח פלא דנו סימולטנית באותו נושא - ההסתה והשיסוי של הצמד גמר נגד הסוורים?).

בכל זאת אם מנכים עריכה, הפקה, בימוי ושאר השפעות והטיות שהופכות כל ראליטי להצגה מבויימת היטב (על-אחת כמה וכמה כשההפקה ישראלית) נדמה שאפשר לומר בזהירות כי המצב של רומי לא קל לצד אחותה הפרינססה מפונקת-ממורמרת תמיד. אם לוקחים בחשבון שמי שדחף להשתתף במירוץ זו קורל, ורומי נבחרה כבת-זוג בברירת מחדל; ואם מוספים לקחת בחשבון שרומי היא זו שדוחפת כמו מנוע טורבו לנצח ולשמור על מקומות ומורל גבוההים במהלך המירוץ, נדמה לי שלרומי מגיעים הערכה וקרדיט לא מעטים.
כל זה מוכפל לדעתי אם לוקחים בחשבון את גילה הצעיר, השכלתה וחוכמתה הרבים (והמאוד לא מוחצנים בהשוואה למשל, לטליה, שמותנה לא מגיעה לזרתה של רומי בכל מימד והשוואה) לצד יכולת התמדה, התמודדות עם בת-זוג מאוד לא קלה ויכולות מרשימות ברוח טובה ומוראל גבוה.

מכפיל נוסף לדעתי הוא יתר המתחרים. לאחר ההדחה (הלא מוצדקת ולא הוגנת בעיני) של הזוג האילתי רומי (אפילו יחד עם קורל) עדיפות על המכשפה האדומה ובתה ועל זוג המאותגרים בעלי ה I.Q חד-ספרתי (מצטבר) מכרמיאל או הניגוד שלהם הזוג הזחוח השמן והשבע רצון מעצמו, שיודע תמיד הכל, בכל ומכל מגבעתיים.

בנסיבות אלה הסגולות, הסוורים והזוג גמר זה הרע במיעוטו כשלישיית גמר בעונה כה עלובה באירועים ועשירה מאוד בבמוי והתערבות הפקתיים.

Lepton

New member
לעולם לא אצליח להבין...

מדוע אנשים ש"יודעים הכל" - או זה שהם גרים בגבעתיים - צריך לזקוף את זה לחובתם. מה רצית, שטליה תדבר באנגלית עילגת או תעמיד פנים שהיא לא מכירה את סלבאדור דאלי רק כדי להיראות יותר עממית? טליה וקובי הם אחד הזוגות הצנועים ביותר במירוץ, אבל זו לא סיבה להסתיר בכוח את היכולות שלהם. בסך הכל הם (ובהחלט גם רומי) שייכים לאנשים שמקדמים את האנושות, בניגוד לאנשים אחרים במירוץ (ובכלל) שרק חיים.

המינוח 'מקדמים את האנושות' נשמע כWIND-UP

ואתה בטח יודע שלכל אחד יש תפקיד וחלק בקיום האנושות (גם לאלה שלא קיבלו הרבה צ'אנסים בחיים) ולצערנו, לכל אחד יש תחליף. ואם תעמיד סולם דמיוני בין הארץ לשמיים ועל שלביו את אוכלוסיית העולם, תיווכח לדעת שקובי וטליה לא נמצאים כלכך רחוק וגבוה בשלבים מעל איציק ואלירן כמו שאתה חושב. אין לי הרבה נגד טליה וקובי חוץ מכמה 'קטנות' והם לא נמצאים כרגע בראש טבלת המועדפים עליי להדחה( אולי שלישי או רביעי).

אה כן עוד משהו קטן, טליה כ''מקדמת אנושות'' לא צריכה להתפס בעדשת הפפארצי מתרוצצת בבקיני בחוף הים או מבלה בהשקות כאחרונת פליטי הריאלטי....יש לה אנושות לקדם!!!

Lepton

New member
אולי מאותה סיבה...

שהתגובה שלי לא מופיעה בכלל. אחכה קצת ואחזור עליה רק אם לא תופיע פתאום בעוד כמה דקות.

המינוח 'מקדמים את האנושות' נשמע כWIND-UP

ואתה בטח יודע שלכל אחד יש תפקיד וחלק בקיום האנושות (גם לאלה שלא קיבלו הרבה צ'אנסים בחיים) ולצערנו, לכל אחד יש תחליף. ואם תעמיד סולם דמיוני בין הארץ לשמיים ועל שלביו את אוכלוסיית העולם, תיווכח לדעת שקובי וטליה לא נמצאים כלכך רחוק וגבוה בשלבים מעל איציק ואלירן כמו שאתה חושב. אין לי הרבה נגד טליה וקובי חוץ מכמה 'קטנות' והם לא נמצאים כרגע בראש טבלת המועדפים עליי להדחה( אולי שלישי או רביעי).

אה כן עוד משהו קטן, טליה כ''מקדמת אנושות'' לא צריכה להתפס בעדשת הפפארצי מתרוצצת בבקיני בחוף הים או מבלה בהשקות כאחרונת פליטי הריאלטי....יש לה אנושות לקדם!!!

25330

New member
אם לא תצליח להבין *לעולם* זה נראה די אבוד...

בכל זאת אנסה....

המשפט האחרון שלך די בעייתי וכנראה גם גזעני בעייני. נכסים חומריים ו/או סימבוליים לא הופכים בן-אנוש לטוב יותר או פחות, לנאצל או נחות. נדמה לי שלפחות ביהדות נאמר והוכח אמפירית כי : "הזהרו בבני עניים כי מהם תצא תורה". בכל מקרה בן או בת אנוש אינם "רק חיים" אל שווים מעצם העובדה "שנבראו בצלם" במנותק מנכסיהם החומריים, מעמד, השכלה, חוכמה וכו'.

אין שום בעיה לגור בגבעתיים אפילו די סבבה. גם רומי לא גרה במחילת ביוב וגם היא קראה ספר או שניים בחיה. מדוע היא לא חשה צורך להחצין ולדעת הכל, בכל, על הכל ותמיד בידענות וביותר מנימה מתנשאת-מתחסדת-מצטדקת-מטיפה-מוסרנית-ידענית....?

אין שום בעיה עם שליטה באנגלית (אמו של המסורס היא אנגלו-סקסית) אבל יש יותר מטעם רע לנסות לדחוף מילים גבוההות שנראות לך נכונות, ובאנגלית עם או בלי צורך או קשר, רק כדי להראותו לעשות שופוני.

היכולות של הזוג הזחוח והמתפקע משביעות רצון עצמית דלות ועלובות. אם אלירן ואיציק או הסגולות - שלא קיבלו בחייהם פרומיל מהשפע שהחכמה מכל אדם והמסורס שאתה זכו להם - נותנים פייט כה צמוד לצמד אחת מהשתיים: או שהפער בין אלירן ואיציק למתחסדת-מצטדקת...והמסורס שאתה אינו כה רב כפי שהאחרונים מנסים להראות או שלמרות הפער איציק ואלירן נתברכו ביכולות ונכסים אחרים שמכסים עליו בדרכים אחרות.

אגב לומר (במשימת הסטריפ-פוקר) ליד הסוורים וקובי (טוב, הוא רגיל להיות שפוט) שהגרביים שלהם מסריחות (כך במקור) זו עילגות (בעברית יש רק "גרביים מסריחות") וזו טיפשות שמעידה על חוסר אינטלגנציה (רגשית ואינטקטואלית) איך מתנהגים, איך מכבדים ומתי ואיך לפתוח את הפה. להביא את דויד גרוסמן כדוגמה לספרות צימחונית זו עילגות, בורות, חוסר ידע בסיסי בספרות ונסיון מגוחך ומגכיח להרשים ולעשות שופוני.

עוד אגב, אם השופלית החכמה מכל היתה כל-כך מוכשרת היא כבר מזמן היתה סגורה על עצמה ולא היתה מחליפה לפחות שלושה מקצועות בטייטל שלה במהלך תוכנית אחת (מנהלת פרוייקטים, עובדת היי-טק, יועצת אירגונית, ועוד היד נטויה). וסתם שאלה מה מביא שופל כל כך מוכשרת ללמוד (לדבריה) בחו"ל דווקא לתואר ראשון אם אוניברסיטת תל-אביב או ירושלים קיבלו אותה (מה שבנסיבות מוטל בספק וצריך עיון גדול בעיני) מדוע להרחיק נדוד ולרכוש תואר ראשון בממון רב כשהאפשרויות בארץ, באוניברסיטאות מובילות (לפחות לתואר ראשון במרבית התחומים) נגישות וזולות בהרבה?

למעלה