אולי אתם תדעו:

erez17erez

New member
אולי אתם תדעו:

אני מחפש תשובה לשאלה מצחיקה אולי-אבל חשובה לי התשובה: מדוע חרקים נמשכים לאור?

ניחוש בערפל

אני חושב שחרקים רבים שמעופפים בלילה מנווטים לפי אור הירח, כך הם עשו במשך מליוניי שנים עוד הרבה לפני שהאדם המציא את האור, ברגע שאנחנו בני האדם מדליקים אור, מנורה לדוגמה, החרקים חושבים לתומם שזהו אור הירח (מכיר את השיר?) ופשוט מתחילים לעוף לכיוונו. מצד שני אולי אני בכלל לא בכיוון, זה היה סתם ניחוש פרוע
משתמש בצלילים

lmatan1

New member
כל היצורים נמשכים לאור וזה לא ניחוש

בערפל האור הוא הסיבה לקיומנו שום דבר לא היה מתקיים אם לא היתה לו שאיפה לטיפת אור וזה לא פוסל את האפשרות שישנם גם יצורים שחיים בערפל ובחושך לחרקים יש מודעות לאור תראה את החרקים המתאבדים ששמים להם מנורה כחולה שבכדי להגיע אליה הם נתקלים ברשת החשמלית ונשרפים כתוב חכם הולך באור וטפש הולך בחשך.

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן../images/Emo45.gifכל יצורים נמשכים אל ה../images/Emo42.gif

אור הפנימיות שלנו היא אור. האור מצוי בתוכנו. בעזרת האור הזה, אנו מחוברים אחד לשני, לאחדות המוחלטת וגם למקור, שהוא מקור האור.
כפי שקרן שמש מחוברת אל השמש שממנה היא נשלחת. ההכרה בקיומו של כח מאחד, שהוא גדול מסכום חלקיו (סינרג'י) המאחד אותנו ביקום, היא ההארה,המגרשת את החשכה. אור הוא מידע. כל היקום, בנוי כולו בעצם מרשת 'חשמל' גבישית. מאור מגובש ברמות אלו או אחרות. זהו חומר במצב צבירה/תודעה נזיל, או אנרגיה בטורים, היכולה לדמות לקורי עכביש, המצויה לאורך ולרוחב כל היקום, אשר הוא בעצם מורכב ממנה. זה יכול להתפש גם כרשת אינפורמציה נרחבת המאפשרת את יצירת הסינכרוניזציה או את "צירופי המקרים". L&L TALYA

בקשר לתמונה שלך

מה אמורה להביע ההבעה המוזרה הזאת? יש לך איזו בעייה בעיניים שאת ככה מביטה הצידה בצורה מוזרה? את מפחדת ממצלמות או משהו? כמה מוזר...
משתמש בצלילים.

Tal_Ya_Tal

New member
אם התכוונת לתמונה שלי../images/Emo99.gifבכרטיס

האישי, אתה לא יודע לזהות מבט אוהב??? לא, אני לא מפחדת מכלום! בטח שלא ממצלמות התמונה הזאת צולמה במכוון בחצי חיוך שכזה, למדור במקומון של 'ידיעות אחרונות' שהיה לי בו 'טור' בזמנו שנקרא 'עולם המיסטיקה' והתפרסמו בו מאמרים שיפה להם ההבעה של חצי חיוך אוהב שכזה. אם יש לך עניין, חלק מן המאמרים מתפרסם בפורום 'רוחני' אותו אני מנהלת כאן, ב
להנאתך L&L TALYA

erez17erez

New member
לא ביקשתי השארות פילוסופיות..

תשובה בכל מקרה, לא קיבלתי

אתה יודע מה, גם לא תקבל.

אנשים מנסים לעזור לך ולתת לך תשובות מתוך מה שהם יודעים, אם התשובות לא מוצאות חן בעיניך יש פורומים אחרים באינטרנט שתוכל לגשת אליהם, אף אחד כאן לא חייב לך שום דבר. משתמש בצלילים.

gala lo

New member
רדו ממנו

הוא לא יודע לאן הוא נפל.. כמוני, הוא לא ידע שבמסווה של פורום "אבולוציה" מתחבאת התפחתחות מוזרה, הכלאה בין "פילוסופיה" "אתאיזם ודת" ו"תלונות וקיטורים"

lmatan1

New member
בוא נראה עוד פעם ארז חמוד

כתבת שאתה מחפש תשובה לשאלה מצחיקה אבל בכל זאת חשובה לך מה חשוב לך לצחוק מהתשובה מלא מצחיקה לשאלה מצחיקה או תשובה מצחיקה לשאלה מצחיקה אבל חשובה לך מה בדיוק מצחיק אותך בזה שחרקים נמשכים לאור שזה כל כך חשוב לך יש לך תשובה חשובה ומצחיקה .

yo t a m

New member
אני לא יודע, אני יכול לנסות לנחש

כמה ניחושים: 1. אולי בעבר שריפות-יער היוו בסיס למזון של היתושים- לפחות אלו שחיים על בשר גוויות. (=זה די קלוש) 2. יכול להיות שהם דווקא נמשכים לחום של הנורה- אתה לא רואה אותם נמשכים אל עבר השמש שהיא מקור אור מאד מהותי, כי היא לא מחממת אותם בטווח המיידי. הימשכות לחום היא הגיונית- אחרי הכל הם מתבססים על יצורים חמי-דם וכו'. (=זה דווקא נשמע לי די הגיוני) המ, לא הצלחתי למצוא עוד הסברים. אני מניח שיש עוד, ושזה נבדק -מתישהו-.

yo t a m

New member
ובכן,

עוד לא ראיתי זבובים נמשכים לנורות פלאורסצנט (אולי זה כי אין לי כאלה בבית
). ואתה? D:

yo t a m

New member
הנורות פלואורסצנט על הרצפה

ולידן מוטלות גופות יתושים קטנטנים שמתו מהנורה החמימה למעלה. ^^

yo t a m

New member
...?

אז העברת את זה מהרצפה למעלה יותר. או שהתמונה הזאת גם צולמה על הרצפה וכל שאר האביזרים גם על הרצפה. באמת, איזו מין הוכחה מדעית זאת?

למעלה