אולי אתם תוכלו

אולי אתם תוכלו

להסביר למה גברים חושבים שאם בחורה מתעניינת בהם היא כבר רוצה מהם הבטחה לחתונה , 3 ילדים והצהרות אהבה? מה הצורך הזה שיש לכם לחשוב שאתם כאלה מבוקשים? ולמה שאנחנו אחרי דייט אחד בכלל נחשוב שאתם בכלל ראויים לטייטל של "בעל\אבא" לעתיד??? זה עניין של בטחון עצמי נמוך ואגו שאתם צריכים לחזק? מה זה?

night mistress

New member
חחח..הזכרת לי משהו מצחיק..../images/Emo6.gif

פעם יצאתי לדייט עם מישהו, היו שניים או שלושה דייטים לא זוכרת.. היה שבוע שהוא היה עסוק ואמרתי לו שאני מקווה שאנחנו באותו ראש בנושא של הקשר.. (כלומר, מעבר לסתם סקס)..אז הוא ישר נכנס לפאניקה וצעק עליי שהוא לא מוכן לחתונה, ושאני מטורפת, ושאחרי 3 דייטים אני רוצה ממנו הבטחה לעתיד..וכו וכו'".. אני הייתי המומה ונקרעתי מצחוק (בתוכי כמובן, לא לפניו).. הגברים של היום.. בסך הכל רציתי לדעת אם להיפגש אם אחרים או לא..

באמת מצחיק ../images/Emo6.gif

מה סך הכל ביקשת

תקראו אותי......

באמת... למה? אשמח לשמוע ובנתיים יש לי השערות בנושא: א. זו הדרך המהירה למיטה <הרי לא מתחתנים עם חתול בשק>. ב. הוא נואש לאהבה וחום ולא ממש חשוב מי האובייקט <העיקר יש ציצי> ג. ואם זה מה שאתם חושבים שאנחנו רוצות לשמוע.... אתם טועים... זה מה שאנחנו רוצות להרגיש, לא לשמוע <אחרת נברח>. ד. כל התשובות נכונות

דנטל

New member
יש המון נשים שהן כאלה

והן עושות שם רע לשאר הנשים. מישהו סיפר לי איך בדייט הראשון (והאחרון) שלו עם מישהי, הם ישבו במסעדה והיא כבר אמרה לו איך יקראו לילדים שלהם. הוא הלך להתרענן בשירותים ולא חזר.

גברברת

New member
שם רע? למה? ../images/Emo12.gif

אז יש בחורות שאומרות מה שעל ליבן אפילו אם זה לא פוליטקלי קורקט ומוכנות לקחת סיכון שחלק מהבחורים לא יהיה שם יותר כל אחד מסיבותיו הוא.... אחד כי הוא ממש לא בעניין והאחר כי בעיניו היא הייתה הסטוץ הבא ותו לא ושלישי כי הוא סתם פוחד ממחויבות ומי יודע למה עוד. אבל אני חייבת להודות שלעיתים אני מעריכה ואף מקנאה באלו מביננו הבנות שהנן מכוונות מטרה ולא נותנות לנורמות הנהוגות לעמוד בדרכן. ואת יודעת מה? טוב שכך. אם מישהי מעוניינת בקשר ורוצה למצוא את הפרטנר המתאים אן ספק שדיבורים מהסוג המתואר עשויים להביא אותה לשם יותר מהר ולנקות את המוץ מהתבן בדרך. גברברבת שעוברת עוד לילה לבן

לי זה קורה לעיתים קרובות

עוד לפני שנפגשנו ואחרי 2 - 4 שיחות טלפון הבחורה כבר אומרת שאני מושלם, נעים לשיחה, מקשיב ועוד ועוד ועוד....... אני צנוע לכן לא הוסיף. זה נכון, כשיש כימיה טלפונית, או אחרי דייט ראשון, השיחה זורמת ובונים מגדלים וזה קורה לעיתים קרובות לצד אחד יותר מאשר לשני בהתחלה ואחר כך זה מתהפך. ולא צריך לדבר על זה בהתחלה ואפילו לא אחרי סקס שלישי (טוב זה תלוי כי בזוגיות של ימינו סקס שלישי יש גם אחרי שבועיים.....) בכל מקרה רק אחרי דייט עשירי נתן לרמוז משהו בכיוון. בהצלחה לכולם אמיר

גברברת

New member
אני חייבת להודות שבחיים לא אמרתי

לאף בחור שפגשתי שהוא נראה לי פוטנציאל להיות אבי ילדי... אבל אני זה בטח לא דוגמא. מבירור שערכתי במקום בו אני עובדת (רוב ברור לבנות
) אף לא אחת נוהגת לדווח לבחור שהוא נראה לה נפלא ומדהים וכו'. אולי תתפלאו (אתם הגברים) אבל גם אנחנו לא מיד רוצות להתחתן עם האיש הראשון שמוצא חן בעיננו. וללא ספק כמו שקיימות בחורות מכוונות מטרה המצהירות על כוונותיהן ברייש גליי קיימים כאלו גם מבין בני המין הגברי שמיד מחליטים לאחר מפגש בודד או שנים שאת היא האחת ומתחילים להעיק בסגנון חיזור גורלי. ההבדל העקרי לטעמי ממנו נובעת הבעיה אותה מתארת תומי נובע מהשחצנות הגברית שגורמת לכל אחד ואחד מהם (גם אם הוא ממש לא נראה כמו חלומנו הרטוב) לחשוב שהוא מתת אל לבנות המין הנשי. בקיצור חלק מהתחושות הללו של הגברים הנן סוביקטיביות נובעות ללא ספק ממוחם הקודח. גברברת שמיד לובשת שכפ"צ

Blueyes2

New member
יצאתי עם מישהו

שאחרי יומיים התחיל לדבר איתי על כמה הוא היה רוצה תינוק ושהוא בוגר , ניסה לשנות אותי כדי שאתאים לניסוחיו כאישה לעתיד והכיר לי את הוריו יומיים אחרי !! ( זה היה באשמתי גם כמובן ) פתאום קלטתי שזה מפחיד אותי שהוא כזה רציני !! מה אני יוצאת דופן ? אני ממש לא רואה חתונה באופק , מה שהייתי רוצה לדעת מגבר שאני יוצאת איתו חודש , זה האם הוא רציני באופי הקשר ? מי דיבר על חתונה בכלל או על תינוקות ? כמובן נפרדתי ממנו אחרי 5 ימים , ועד היום הוא שונא אותי... מה שאני רוצה הוא קשר רציני , למצוא את מי שאוהב שאולי בעתיד מתישהו תהיה חתונה ( גם לא בטוח ).. מה זה אומר עלי ? מה שאני חוויתי בחיי עם גברים מסויימים זה לא הפחד מחתונה אלא פחד מאנטימיות , ומהעובדה שיצטרכו לקום כל בוקר עם אותה אחת , פחד ממחויבות.. יש כאלה שיפילו סיסמאות ואת ה"קללה" חתונה על האישה ויש את אלו שינסו , אם הם רוצים , לעבוד על עצמם ולהפנים שיש להם פחד ממחוייבות.. רשמתי את החוויה שלי בהתחלה כדי שתבינו הכל הדדי !! זה שאתם יכולים להביא ילדים "תמיד" זה לא אומר שכולכם מתנהגים ככה ויש בכל יוצאי דופן , כנראה שנתקלתם בהן , או שהפחד הקיים בכם יצר מצב גרוטסקי של מחשבות על חתונה.. אני בכלל נגד מחשבות כאלו בחיי , אני עוד צעירה !!

אכן, נשמע כמו בחורה שלא מזהה מצבים

אבל משום מה, אני חושבת שהסיפורים האלה קורים במציאות הרבה פחות ממה שהגברים בפורומים מדווחים. לדעתי הם לוקחים קוריוז אחד שקרה לחבר של חבר, עושים עליו טרנספורמציה קלה (כמו להפוך את חודש הזוגיות הראשון לדייט הראשון), ואז מספרים שזה קורה להם כל דייט שני... ואז ברור מי עושה שם רע לנשים...

zapww

New member
תוכלי להסביר במה את מיתכוונת ב :

"להסביר למה גברים חושבים שאם בחורה מתעניינת בהם היא כבר רוצה מהם הבטחה לחתונה" מזה "מיתעניינת" והכללה הזאות היא לא נכונה כי לי למשל בחיים לא עלה לי לראש חתונה כשבחורה "היתעניינה" - נידלקה עלי ורצתה אותי בתור חבר... חוץ מזה לא קשור לשאלה , אני גם לא חושב שזוג שאוהבים אחד את השני צריכים בכוח להישאר ביחד באילוץ חתום על נייר. ולעבור כאב ראש אחר כך בלהתגרש מתי שהאהבאה ניגמרת (זה כן קורה אחרי כמה שנים , גם טוב שכך) ו/או ניגמר העיניין בבן או בת הזוג. שעון הביולוגי שלכן - נשים - מתקתק ,כך שאתן צריכות בן זוג ומהר כדי לעשות ילדים כי חס וחלילה בעוד כמה שנים כבר לא תיהיו פוריות ומה כן מלא קמטים זקנות ומכוערות , ואז איזה גבר ירצה אתכן כשהיום גבר בן 35 יכול להתחבר עים בחורה בת 20 שיותר יפה ופוריה.. , זהו הגברים שתיארת מבינים את זה,הם יודעים שהם יכולים להשיג יותר טוב לכן ניזהרים ממלכודות ומניסיונות של נשים לילכוד אותם לקשר ארוך וניצחי כי רגע ! אנחנו הגברים עוד פוריים לעוד הרבה שנים ! יש לנו הרבה אהבה לתת הרבה קשרים לעשות!! הצילו הצילו!! לא לא! אני עוד צעיר !

אתה פאדיחה למין הגברי

ולא רק בגלל הניסוח. אני מבינה שעניין הפוריות די קובע אצלך את השיקולים, ערך האדם וסדרי עדיפויות, כך שאתה לא רחוק משימפנזה עם מחשב. דרך אגב, גבר בן 35 היה יכול להתחתן עם בחורה שווה בת 20 לפני 100 שנה. היום, אם בחורה עם מודעות קצת יותר מתוכי, לא תרוץ לעשות זאת. רוב הסיכויים שלא תרצה להתחתן בגיל 20 בכלל, ובטח לא עם גבר כל כך מבוגר. ההיפך הוא הנכון, היום סוף סוף אישה יכולה להתחתן עם גבר צעיר, בלי שהאחרים יסתכלו עליה במבט עקום... חוץ מאולי כמה שימפנזות עם מחשב.

zapww

New member
במילים אחרות הדברים שלך לא סותרים

את מה שרשמתי ..את רק עצבנית כי את יודעת שזה נכון.

מה נכון?

אגיד לך מה נכון: 1. אנשים בונים היום את החיים לפי מליון שיקולים, חוץ מהפוריות; 2. היום יש מעט מאוד נשים שרוצות להתחתן עם גבר מבוגר ב - 15 שנה, ועוד פחות מזה נשים שמתחתנות בגיל 20; 3. היום אישה יכולה להרשות לעצמה להרות בגיל 40 ולהתחתן עם גבר צעיר ממנה; 4. הרבה נשים נראות היום מצויין גם כשהן מבוגרות, ולא צריכות להתפשר על דבר. בגלל הדברים האלה והאחרים, חשיבות היופי אצל הגברים עלתה ביחס לפעם. זה המצב, זה לא מה שרשמת עד כמה שהבנתי, אבל אם התכוונת לאותו דבר - אחלה.

zapww

New member
את חורגת מהנושא, גם הבנת אותי לא

נכון, לא אמרתי שום דבר על חתונה ,להפך אני מאוד נגד זה . רק נתתי הסבר למה גברים בורחים מנשים שבאות בהצהרות או לפחות למה הם חוששים מזה ... חוץ מזה לפי מה שאת אומרת את בעצם מחזקת את מה שרשמתי, אישה שניראת טוב אפילו בגיל 40 משדרת פוריות , זה עוד יותר מפליא כי זה כבר מחזיק הרבה זמן, אפילו אם היא מזייפת את זה עם ניתוחים פלסטים ו קוסמטים.

נעמייה

New member
מה, דה פאק, הקשר???

היא בכלל לא חיזקה את מה שאתה אמרת... היא אמרה דברים נכונים שנגדו את הדיעה הפרמיטיבית שלך שהבעת מקודם. ומה קשור הניתוחים הפלסטים והקוסמטים.. וזה שאשה נראית טוב בגיל 40 - לכל הטענות שלך על זה שנשים בגיל הזה כבר לא אטרקטיביות?!

למעלה