אולי אתם תוכלו

ואני אומר . . .

מה הכוונה מפחדים מחתונה? כאילו מה?! זה לא הזמן המתאים? או שהבחור לא מתאים? ממש יש לפחד אם אתם מתאימים? לכן אני אומר, תזרמו עם הקשר, תראו לאן הוא מוביל, אל תלחיצו את עצמכם לחתונה, אני הגעתי למצב אחרי שלוש שנים של אהבה שרציתי להתחתן עם בחורה (זה היה בגיל 18), וזה לא שזו היתה מטרה מההתחלה, היינו כולה ידידים, ואהבה שלי אליה היתה פשוט ענקית.

אני חשוב שאת קצת טוע

אני לא יודע עם מי יצאת אבל בדרך כלל הבחרות מתלוננות שהגברים להפך לא רציניים ורוצים רק לבלות. על חתונה חושבים בגיל מאוחר יותר קרוב ל 30 אולי אולי יש כאלה שאומרים את זה בדייט הראשון כדי להראות לבחורה שהם רציניים ושהיא יכולה לבטוח בהם . אבל בדרך כלל גברים לא מחפשים התחיבויות אכב דוקא ההפך מהתאוריה שלך מעלה לגברים את האגו או הכבוד ולא חתונה וכל מה שדיברת עליו

shellush

New member
לא יפה לגנוב לי מחשבות../images/Emo8.gif

בדיוק ככה! אני אפילו לא מאמינה בחיי נישואין ואני אפילו לא יודעת אם אני רוצה להביא ילדים לעולם דפוק שכזה. אני בכלל בעד לקחת דברים לאט, יחסים צריכים לזוז לאט, עד שאני בכלל מתאהבת, צריך סבלנות. ועד שעוברים לגור ביחד, צריך לפחות שנה של זוגיות, לפחות. ואני בכלל רוצה שאחרי שבן זוגי ואני נהיה יחד איזה שנתיים או משהו, נאמץ שני ילדים, לא לעשות, לאמץ, כי יש מספיק ילדים עזובים שהוריהם לא רוצים אותם. להביא ילדים לעולם מרצון כשאנחנו יודעים שהעולם הזה מידרדר? זה אגואיסטי בעיניי.

../images/Emo3.gifנכון

ובמיוחד אם עברת את גיל 12. ומצד שני כול גבר שאת יוצאת איתו יותר מפעם אחת, מייד רוצה התחייבות לרומן, ושלא תצאי עם אחרים! כבר אי אפשר סתם לצאת, להכיר, להנות פורגטסטייק...

למעלה