אולי בא לכם...

Drorrrrrr

New member
כןןןןןןן

בואו נשחק ארץ עיר חי צומח דומם ילד ילדה מפורסם סה"ככככ

זה קצת קשה... דווקא חשבתי בכיוון...

אחר... יש איזה משחק מגניב ששיחקנו בפורום מוניקה סקס שקוראים לו אישי מידי... מישהו מכיר?

nowhere woman

New member
אמממ...

אני לא, לפחות לא בשם. אולי תכירי לנו?

בשמחה!

טוב אז מישהו מתנדב (במקרה הזה אני...) וכולם שואלים אותו שאלות (במיוחד אישיות, לאכפתלי...
) וכשמישהו שואל שאלה שנראית לנשאל אישית מדי הוא מודיע "אישי מידי" ועוברים לנשאל הבא.... אז יאללה תשאלו.. לא תמצאו הרבה אני תמימה כמו נעל!

נועז?! אני?!

חחח לא הרבה... קיבלתי פעם הצעה מגונה משני ידידים שלי (הורדת חזייה בעד חשיפת איבר גברי...) כמובן שלא הסכמתי... חוצמזה שתיית בקבוק בירה.. נועז הא...

כן היה...

פחחח לחודש בדיוק... אבל היינו ידידים הרבה שנים... הוא היה איתי בקיבוץ אבל הוא עזב...

edlessme

New member
שאלות די מטומטמות...

אבל עדיין.. ותזכרי שאסור לשקר... השתמשת פעם בסמים? האם יש לך סטייה\פטיש\פנטזיה מינית כלשהיא?

dandiel

New member
גם אני רוצה!!!!

למרות שאני יודע שאני אצא מפגר מכל המסחק הזה... (כמה זמן לא ביקרתי בפורום!!)

תשובות להכול....

א) היחסים במשפחה? עם אמא שלי החסים מצויינים אבל שאנחנו רבות (בזמן האחרון דיי הרבה...) אז זה ריב קטלני שבעקבותיו הרבה הבטחות ושיפורים אבל איזה אמא ובת לא רבות נכון? אח שלי הוא הילד הכי מקסים בעולם (הוא בן 13) ואנחנ מדברים על הכול.... ב) אם ניסיתי סמים? לא. ג) פנטזיה? אממממ יש איזה מישהו שהייתי מוכנה לעשות לו טובה....

edlessme

New member
או.. עכשיו אנחנו מתקדמים...

איזה מין טובות היית מוכנה לעשות לו? הייתי נכנס פה ליותר גרפיקה.. אבל... לא מומלץ אני מניח? ועוד שאלה.. האם יש לך איזה פגם מולד? כל פגם... האם יש לך מישהוא במשפחה עם כזה דבר?

אממממ תשובות...

חחח הצלחת להצחיק אותי ביום עגום מאוד...
אולי ירידה אני חושבת... פגם מולד? לי לא וגם לא למשפחה שלי תודה לאל... אתה גם רוצה שאני אתאר לך איך אני נראית?

למעלה