אולי בא לכם...

* מתחרטת...

אני חושבת על הסיטואציה בראש שלי ואני מתחרטת... אולי לא ירידה... אבל בטוח דברים מגונים....

edlessme

New member
לא מעניין אותי במיוחד איך את ניראית

מה שאני מנסה לעשות זה לחדור לך לדברים פרטיים יותר... (לא, לא כאלה...) האמת היא שהמשחק הזה די חסר תוחלת... אבל אני אמשיך לסות... הממ, איזה מין דברים אחרים? ואגב, לא ממש ענית לי אם יש לך פנטזיה מינית כזו או אחרת (בנאדם לא נחשב סטייה מינית אלא אם כן יש בו משהוא מיוחד (סטטוס חברתי כמו ראש ממשלה.. או סתם סלבריטאי... או שיש לו פגם מסויים בגוף... )

זה מאוד ציני... כנראה שלא הבנת....

וזה נחשב פנטזיה... חוצמזה ברור שהיו פנטזיות על שחקנים, זמרים, ספוטאים... (כמו לכל אחד או אחת...)

Drorrrrrr

New member
מה היית משנה בגוף שלך? למה?

ושל מי היית רוצה את אותו האיבר? תשובה לדוגמה: אף, כי הוא ענק, הייתי רוצה אף כמו של גלי עטרי.

אמממ שאלה טובה....

הייתי רוצה עיניים כחולות\ירוקות כמו של כל השחקנים בשר הטבעות... אבל לא הייתי שמה עדשות כי זה לא מתאים לי וחוצמזה אני חושבת שכול אחד צריך להיות הכי טבעי שאפשר (אני לא בעד ניתוחים...)

edlessme

New member
אני חושב שכולם פשוט ויתרו...

פשוט... אין תקווה... כאילו... או שאת משקרת.. או שפשוט לא עשית שום דבר.. עד כדי כך אישי... (אני אישית נוטה להאמין לאפשרות הראשונה... כי את גיזענית... עם שיניים גדולות... ולכן את כמובן גם שקרנית ארורה...)

dandiel

New member
מסחק??

אני מפתיע את עצמי... רגע, מתי שואלים אותי שאלות?

למעלה