אולי במקום לריב תצחקו קצת?

• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך

PopPy

New member
אולי במקום לריב תצחקו קצת?

מסיפורי בת-ים
(יש לקרוא עם דגש על ה"בת") והפעם ילדים, על חוויות מערב ממוצע בקניון בת-ים.. הלכתי הערב לקניון (וקניתי בגדים בחנות צרפתית, עם מוכר צרפתי, וזקן צרפתי, ומבטא צרפתי וחוצמיזה הוא גם היה חמוד
, אבל זה כבר לא קשור לעניין
) ובזמן שחיכיתי למעלית, קלטתי בעיני סצינה מעניינת. יותר נכון, האוזניים קלטו קודם. "ס-ליחה?!" אמרה הפריחה לשומר הגדול והרשע. "למה מי אתה שאתה תבדוק אותי?! הא?! למה מי אתה ?!?!" (~יש לקרוא בצעקות, תוך הנעת היד בתנועות סיבוביות ומאימות~). ראתה האתי כי סצינה משעשעת עומדת להתחיל, ונשארה במקומה, צופה באירוע. אמר השומר משהו בשקט, ושוב כעסה הפרחה. "לך לך לך ירוסי מסריח למה מי אתה חושב שאתה?!" (~שוב ההערה ממקודם~). צחקה האתי, ושמעה את הפרחה אומרת: "אל תגע בי יבן בן בן בן בן זונה!" כעסה הפרחה בת ה20 ומשהו עם שני ילדים קטנים, בעטה בכוח בכיסא המסכן והעיפה אותו ובכך נתנה דוגמא חינוכית לילדיה. צחקה שוב האתי, והמשיכה להאזין לשיחה שלא התפתחה הרבה - "כוס אמאמאמאמאמק יבן בן בן זונה! אל תגע בי!!!" צעקה שוב הפרחה, ואתי המשיכה לצחוק. הלך השומר השני לקרוא לעזרה ולהחליט מה לעשות בפרחה הגיבורה, בעוד השומר הגדול והרשע הראשון העז לבקש מהפרחה לעזוב את הקניון. "למה מי אתה שאתה תגיד לי לאן ללכת?!?!??!" צעקה הפרחה. הגיע עוד שומר גדול ורשע, ושני השומרים הגדולים והרעים גירשו את הפרחה מהקניון, ואתי המשיכה לצחוק.. מוסר השכל: ילא ילא מזה הליפה הזאת?! (Don't ask
)

Woogyman

New member
כמו שכבר אמרתי לך באיסי - ../images/Emo110.gif

ענננננננננננק! הדבר היחיד שיותר מצחיק מזה הוא לראות שני אנשים הולכים מכות! (או מישהו נופל...
)

Charmed Gal

New member
אתי... אתי...../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

מה היינו עושים בלעדיך?
למה אנחנו כבר לא מדברים יותר?

je taime D

New member
זו רק אני.

אני לא במצב לבדיחות. גיא: "את במצב למשהו אחר?" שרון: "לך, לך לחדר של אור לנגב חומוס..." עזבו.

King Of Kromags

New member
תגידי לו...../images/Emo103.gif

שאני סתם אחד, שמחכה עם סכין מעבר לפינה. תמסרי לו לילה טוב.
אתם יודעים שהיה הצלצול 1,2,3 ביס עם תרגום לאנגלית. וראיתי את כולם. *מתלהב*

je taime D

New member
בוא אני אספר לך מה מה הוא לובש.

בוקסר, שרשר, וסכין באין גרביים שלו. אני יכולה להגיד לך, שאתה תחכה לו בפינה, והוא יביא את כל הגוש שיחכה לך בצד השני...

King Of Kromags

New member
את יודעת כמה זה מעניין אותי?

בערך ככה..[עכשיו ניסיתי להמחיש באמצעות המרחק בין האצבע לאגודל, אבל באופן מפתיע ביותר הן נודגעות אחת בשני]. כן, צדקת, זה לא מעניין אותי. בכלל.

Ophel McNeil

New member
גאד, זה מגעיל. ../images/Emo28.gif

אפילו לי ולאריאל יש יחסים יותר טובים. ואריאל שונא אותי.

HuGo Hell

New member
המפי. ../images/Emo1.gif

הסרטים האלה ביפנית. נהנית? כי לפי מה שזכור לי אתה שונא יפנית. היפני אחד עשה את הסרט. היפנים. שולטים.

King Of Kromags

New member
אני לא שונא יפנית...../images/Emo103.gif

אני לא אוהב את השפה, היא מעצבנת, אבל לא "שונא". בעיקרון אני "שונא" אנימה ולא יפנית כשפה. אהבתי, מאוד. סרטים טובים.

PopPy

New member
שירים ביפנית זה טוווב!!../images/Emo99.gif

השמעתי לחברה שלי את השיר שמגומי משהו שרה בקול של פיקאצ'ו (משהו עם הרבה פרה פרה פרה) - שתינו נקרענו מצחוק, והיום בבריכה כל הזמן זמזמתי שירים ביפנית, תוך ציון מילים נבחרות מדי פעם. חברה שלי כמעט טבעה כששרתי לה כמעט בית שלם (!!!!!!!) ביפנית מתוך Give a reason
(היא בדיוק הכניסה את הראש למים כשהתחלתי לשיר, שכחה שהיא בתוך המים, פתחה את הפה וצחקה. המסכנה נחנקה. אוי זה היה מצחיק..)

PopPy

New member
התמונה שצירפת היא בדיוק מסוג

הדברים שגורמים לי לא לראות אנימה. היא מפחידה!!

למעלה