אולי במקום לריב תצחקו קצת?

• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך

PopPy

New member
ימים קשים עוברים על כוחותינו

אז היום הייתי בבריכה, בחולון. יצאנו למים, וכשחזרנו גילינו שהזיזו לנו (לנו = אני וארבע חברות שלי) את כל הדברים, והתנחלו לנו במקום. אני מניחה שאתם מכירים אותי מספיק טוב כדי לדעת את ההמשך
התעצבנתי בטירוף, וצעקתי על הפוסטמה שהעיזה להעיף לנו את הכיסאות (!) כדי שהוא מלכותה תוכל לשבת. ומכיוון שאני הרי "חצופה" ו"חסרת חינוך" - פריחה פתטית בשנות ה40 לחייה לא יכולה להזיז את עצמה למקום אחר. בשלב מסוים זה הגיע לזה שהיא איימה לזיין אותי אם אני לא אזוז. אני מצידי שמחתי שאני עושה לה את זה, אבל הסברתי שאני אומנם ליברלית ואין לי בעיה עם גייז, אבל אני לא בקטע ואם היא רוצה אני יכולה לסדר לה מישהי. היא מצידה שלחה אותי חזרה ל"באת-ים". אוי זה היה כ"כ משעשע!

Ophel McNeil

New member
LOLOL ../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

מה את עוברת לך בחייך?...
מה באמת קרה בסוף? הפרחה הזיזה את עצמה, או נאלצתן להתחפף?

Charmed Gal

New member
ROFL../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

עוד סיפור! עוד סיפור!

HuGo Hell

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif LOL ../images/Emo1.gif

XD אבל באמת מה נגמר בסוף?
אני חייב לציין שפרחות זה הדבר הכי מצחיק בעולם
(בערך. יש יותר מצחיקים מהן אבל הן עדיין יצורים מצחיקים
)

PopPy

New member
זה לא מצחיק, זה עצוב..

בשלב מסוים היא קמה להודיע לחברה שלי ש"חברה שלך נורא חצופה!", ואני ממש ממש התעצבנתי. צעקתי עליה שתזיז את התחת הצלוליטי שלה והיא צעקה בחזרה משהו לא ברור (אני לא דוברת פרחית
) ומלמלה "חצופה", בסוף קמתי בשיא העצבים וגירשתי אותה בצעקות. הם התחפפו להן מהמקום להתנחלות קרובה, לא לפני שהספקתי לציין שאני שונאת אנשים שנדחפים למקומות שהם לא רצויים בהם ושונאת פרחות.

SaberTooth

New member
הסיפור הזה מזכיר לי...

שפעם אחד הערסים בשכבה-לשעבר שלי אמר לי, וזה ציטוט מדוייק - "יאללה יאללה תזדיין לי מפה...". אני לא יודע מה אתכם, אבל אותי זה נורא הצחיק. שעות תהיתי איך ניתן להזדיין ממקום אחד למקום אחר.

למעלה