אולי גם אני יצטרף?

KamikazA

New member
אולי גם אני יצטרף?

אני בכלל מבת ים-אבל אין לנו פורום חפיף טוב אני רועי סבן, בן 17 מבת ים יש לי סימפטיה (ככה כותבים?) לעיר שלכם, כי אני עושה אצלכם חזרות (בשברולט) וגם הופעתי שם...
F.B.eyes

KamikazA

New member
כן אני יופיע

עם הלהקה שלי באקסטרים רוק, אנחנו מנגנים פאנק רוק אם מישהו צריך כרטיסים במכירה מוקדמת שיפנה אליי דרך הפורום או דרך איי סי קיו: 85470792 אי מייל: [email protected] עוד דרך המסרים בתפוז

dalitush

New member
אהלן מה המצב?

אני דלית בת 14 וחצי מקריית שרת כלא עירוני יגאל אלון נעים מאוד תהנה בפורום אתה מוזמן

שדוניתה

New member
שברולט../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שלא נדע מצרות לא עלינו לא עלינו... אז אני מבינה שאתה מזדהה עם האוכלוסיה הלא מפותחת של עירנו ...

king kazabubu

New member
למה??

את מדברת על ערסים? כי הם לא נמצאים בשברולט... בכל מקרה... אני שלומי מאיילון

TrAnCi

New member
לא אני לא מדברת על הערסים..

אני דווקא נמדברת על היוצרים המוזרים שמתהלכים שם... הבלקרים למיניהם... טוב עיניין של טעם איש איש באמונתו יחייה... אז זהו אז אני גל למדתי באורט... זייהו חג שמייח שדו (אגב טראנסי זה הניק של אחי.. ואין לי כח להחליף)

שדוניתה

New member
פרחה? ממש לא

השאלה הנשאלת אם אני רואה פה פריק זרוק? או שמא בלקר? או סתם ילד מושפל ומושפע שמשתייך ל "קט השטן" חבורה של ילדים חסרי עמוד שידרה וחיים ... שמבישה את העיר ... ילדים עם הפרעות נפשיות שסבלו מחוסר אהבה ותשומת לב בילדות... ואני מצטערת אבל עדיף להיות פרחה שרמוטה מגעילה מאשר להשתייך לקבוצות הנ"ל ואם אני מדברת בשפה גבוה תגיד ... אני אוריד אותה לרמה שלך... -שדו-

Dalvikos

New member
מגניב... פרחה... בואו

נפתח לה את הראש ונראה מה יש בפנים !!! אולי זה טעים...

שדוניתה

New member
אוי ואי ווי... איזה נפילה...

כל הבררה של חולון במקום אחד... אל תדאגו זה תקופת גיל ההתבגרות... כולם פה בני 11 וחודש - 14 יום אחד תתבגרו ותיהיו בני אדם... בתקוה... שדו שמרחמת...

פחחחחחחחחח

קודם כל אולי תכתבי בלי שגיאות כי אין דבר כזה "קט השטן" ואני לא םריק ואני לא זרוק ואני לא בלאקר ואני ממש אבל ממש לא ילד מושפל !!! ואת לא יכולה לדבר בשפה גבוהה כי את פרחה!!!

שדוניתה

New member
ילדון קטן...

או קיי נניח שאני פרחה... שזה בדוק שאני לא ותיכנס לצט או לפורום של 20+ ותראה שיש שם אדויות חיות שראו אותי ויגידו מי אני ומה אני... דבר שני אני שמחה וגאה להציג בפנייך תגלית אז יש ,יש קט השטן בחולון.. הם נימצאים הרבה באזור הצופים והגן היפני... זה לא בדיוק קט שטן זה חבורת ילדים קטנים ומפגרים כמוך לדוגמא שחושבים שהם אלוהים... אבל הם לא הם ממש לא וצר לי לדעת שיש הורים כמו ההורים שלך שנותנים כזה חינוך בבית... אולי אני סתם מפילה עליהם תיק גדול מדי וזה לא אשמתם שזה מה שיצא להם... ואולי זה פשוט החברה והסביבה שאתה מסתובב בה... קח לתשומת ליבך... דבר שני שגיאות כתיב - אין לי! בכל מקרה חמוד חג שמח וכשר -שדו
-

תלמדי לכתובבב!!!

כותבים כת !!!! ואין כת השטן בחולון עם את רואה כמה אנשים שלפי דעתך מוזרים בגן היפני או בצופים זה לא אומר שהם מכת השטן !!!!

Dalvikos

New member
יש כת השטן בחולון... אגב,

חולוני, אני רוצה להצטרף לקת השתן, אתה יכול לקשר אותי למישהו משם?

חולוני

New member
תפני לשדוניתה, היא המנהיגה שלהם!

אפשר לפנות אליה בדרכים הבאות: (תשובה מובטחת) טלפון - 06-6666666 פלאפון - 056-666666 רחוב שתן-666-VERY COOL כניסה 6, קומה 6, דירה 6 גן השתן (או הגן היפני) חולון (או עיר השתן) בהצלחה! MAY THE SHETEN-666 BE WITH YOU! 666-COOL-שתן

חולוני

New member
"קט השטן"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... זה היה טוב! את בטוחה שזה לא "קת השתן"? נו, את יודעת, אלו שמשתינים בפומבי.. שמעתי הם מסוכנים! ראי הוזהרת!

למעלה