אולי גם אני יצטרף?

שדוניתה

New member
חולוני והחברים קראו והפנימו...

אז לשמחתכם או לצערכם (כי מעכשיו אין לכם יותר על מה לדבר אחרי הכל השירשור נוצר בזכותי...) אני עוזבת את הפורום לזמן לא מוקצב... וזה כי אתמול הלילה נפטר סבא שלי בשעה 3 וחצי לפנות בוקר... ומחר תתקיים הלויה ואז יש את השבעה ופה זה לא ניראה לי המקום המועדף לבילוי דקות הפנאי שלי... אז אני מצטערת שאני אומרת את זה בנימה כזאת חסרת עוקצנות או ציניות אבל קצת קשה לי ... אז זהו אין לי מושג למה אמרתי את זה... אבל שיהיה... אז ילדודס תנצלו את החיים כל שעה כל דקה כל שניה ו...חג שמח נשתמע עוד... -שדו ברגע של חולשה
-

ואיי ../images/Emo16.gif

תרגישי טוב למרות המחלוקות שלנו !! לי נפטר סבל לפני שבועיים ואני גם הרגשתי חרא
נרות לכולם
לזכר מי שמת ומי שנהרג בפיגועים
מעידו יהוה טל

../images/Emo73.gif שברולט ../images/Emo73.gif

אני מסכים עם חלק מהדברים כאילו הם הכל חוץ מהשברולט כי בשברולט סבבה זה כמו שכונה כאילו מכירים שם כולם את כולם בערך ואני ממליץ לכם לבוא לשם בימי רביעי יש פאברולט!!

king kazabubu

New member
קודם כל...

אני מצטער להגיד לך אבל אין לך מושג בכלל מה זה פריק... לא כל מי ששונא ערסים ופרחות הוא פריק ולא כל פריק שייך לכת השטן... דבר שני איפה למדת לכתוב בבית ספר לעיוורים??? קט? מה זה קט???... אין כזו מילה בשום שפה שאני מכיר... אז כנראה זו אכן שפה מאוד גבוהה אז בבקשה בפורום הזה תנסי לרדת לרמתנו ולדבר עברית פרופר... ואם את לא מבינה את זה אז נסי לעלות לרמתנו ולדבר עברית נכונה... KING KAZABUBU

שדוניתה

New member
קזבובו דרלינג...

אני הגעתי למסכנה שהמילה קט הגיעה לי מהמילה קט בלו שזה מועדון בת"א ואני אהיה כנה איתך ואגיד לך שאכן לא הייתי סגורה על עצמי שכתבתי את המילה קט(כת)... ולא לא למדתי לכתוב בבית ספר לעיורים למדתי באורט... ועכשיו אני בבליך... ועברית נכונה אני מדברת... -לילה טוייב שדו-

שדו יפה שיליייייייייייייייייייי

מה ת´עושה פווווו בואנה את רבה לי עם בני 14 שהולכים לשברולט... ======= הודעה לדרדקים ======= דברו יפה לשדו שלי אחרת אני פוצץ תכם מכותתתתתתתתתתתתת
שדו כפרעעע אני מתגעגעת אלייך אוףףףףףףףףףףףףףף
לילדה היפה שילי ליפעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

חח אני רואה פה עוד פרחה???

ניראה לי שכן לפי השגיאות כתיב בואו ננסח את ההודעה שלה: אני פוצץ תכם מכותתתתתתתתתתתתת שורה ראשונה יש פה כבר טעות מה זה תכם ??? כפרעעע שורה שניה ככה כותבים כפרה!! עם ה! לילדה היפה שילי שורה שלישית אומרים שלי ולא שילי ליפעעעעעע שורה רביעית ליפה כותבים עם ה בסוף !!! בשנאה רבה עידו יהוה טל

שדוניתה

New member
עידו חומד...

טוב אני פו (אני יודעת שזה עם ה´) היום הייתה הלויה... חזרתי הביתה ומחר שבים לשם... טוב אז בכל אופן זה לא מה שרציתי להגיד... מה שרציתי להגיד זה שזה לא שגיאות כתיב מה שהיא עשתה... זה שפת דיבור של הצ´ט בצ´ט אנחנו מדברים ככה וזה מן קטע כזה להגיד את זה זה לא הכל גם בובה אנחנו כותבים בובע ומשחילים יודים בכל מקום שאפשר למשל שילי ולא שלי חג שמיייח ולא שמח... ניראה לי שהבנת את הנקודה... בכל אופן מה שאני מנסה להסביר כבר כמה ימים זה ש... אני לא פרחה... וגם ליפע (וזה בכוונה ליפע אם תשים לב השם שלה זה עלה מייפל עכשיו עלה באנגלית זה ליף ומליף לשם חיבה זה ליפע) היא לא ניסתה להגיד היפה שלך זה פשוט השם חיבה שלה ליפה... בכל אופן היא ממש לא פרחה... זהו אז תהנה מהחופש חמוד... -שדו-

stars

New member
מגניב...

היתי בשברולט פעמיים, בהופעה שלצ אינפקציה ועוד פעם. אני אראה אותך באקסטרים רוק...

katykr

New member
שלום לך רועי וברוך הבא...

אני קטי , בת 16.5 מחולון.. נעים להכיר.

למעלה