מי שצריך לבקש סליחה הם אלו המושכים למרד.אך מי שצריך השנה לבקש סליחה זה אלוהים
זה חדש, מה עם כל מה שקרה במהלך 368 הימים האחרונים? גם בזה אפשר להאשים את ה130? נו באמת...מי שצריך לבקש סליחה הם אלו המושכים למרד.
ועכשיו 130 חיילים הצטרפו למרד.
עייפות פיזית ונפשית מהמלחמה, סלידה מרוח הימין הקיצוני בצבא ובעיקר זעם על הפקרת החטופים: 130 חיילים במילואים ובסדיר חתמו על מכתב שבו הם מודיעים כי לא יתייצבו עוד אם נתניהו לא יחתום על עסקה
לא 130 "חיילים". זאת המצאה תקשורתית. יש שם פחות מ15 חיילים. השאר אזרחים שלא ראויים לתואר חיילים. בס"ה אזרחים שמשרתים במילואים מעת לעת (ואשריהם על כך כמובן). אלא שלתקשורת יותר כיף להציג את זה כאילו 130 חיילים מסרבים, כי זה כמובן משרת טוב יותר את הנרטיב.מי שצריך לבקש סליחה הם אלו המושכים למרד.
עייפות פיזית ונפשית מהמלחמה, סלידה מרוח הימין הקיצוני בצבא ובעיקר זעם על הפקרת החטופים: 130 חיילים במילואים ובסדיר חתמו על מכתב שבו הם מודיעים כי לא יתייצבו עוד אם נתניהו לא יחתום על עסקה
תודה לחיילים האלה שלא חוששים לדבר בשם המצפון והשכל הישר שלהם.מי שצריך לבקש סליחה הם אלו המושכים למרד.
מה חיובי כל כך בחיילים (זאת לא הקבוצה אלא הגדרה שקרית של התקשורת, אבל נזרום לצורך הדיון) שמסרבים לשרת בצבא בגלל שהשלטון הנבחר לא מממש את מה שהם מאמינים בו? זה נקרא אנרכיה, שאיפה לדיקטטורה. איך אפשר לראות בזה משהו חיובי, גם אם לדעתך השלטון "נתעב" כהגדרתך (הנתעבת)?תודה לחיילים האלה שלא חוששים לדבר בשם המצפון והשכל הישר שלהם.
הם מעט האוויר הצח והרענן שעדיין נותר פה, והם עדיין מייצגים את רוח החירות וכבוד האדם שאין כמו ביבי והמשטר המתועב שלו, שרמסו מתחת לרגליהם.
מלחמת הקלישאות.
המלצה ידידותית: אל תאכלי כל לוקש שהתקשורת מוכרת לך. יעדי המלחמה ברורים לכל ישראלי שיודע להקשיב (ולא לערוצים 12-13). שום אי-בהירות אין בעניין.שנה של לחימה ללא הגדרת יעדים ברורים.
אכן המלחמה נפתחה על-ידי הצד השני. מה לעשות, זאת המציאות ואיתה עלינו להתמודד. מאז אנחנו יוזמים לא רע בכלל, לא נגררים אחר האירועים (אם כי גם זה קורה ואני לגמרי מסכים שיותר מדי) אלא נוהגים בהיפך המוחלט ממה שאת מתארת.שנה של היגררות סתמית אחרי האירועים.
לא יודע על איזו עצומה מדובר, אבל לא מכיר משהו שראוי להיקרא "טירוף מוחלט" מידי "הרבנים" (מי אלו "ה"רבנים דרך אגב?).הרבנים חתמו על עצומה שמתגלה כטירוף מוחלט.
השמצה נלוזה ובזויה שרק חמוץ שטוף שנאה מסוגל להעלות על שפתיו. אף בר דעת לא יהין לעשות זאת ואפילו לא יחשוב בכיוון ההזוי הזה.אין להם בעיה להפקיר את החטופים.
של מה?זה 'המחיר'.
נו, אז קחי על עצמך לשכנע את הציבור שבפעם הבאה, ככל שיעמיד עצמו לבחירה, לא ייבחר שוב. כמו שזה נראה כרגע עושה רושם שרוב הציבור לא חושב כמוך. אולי הציבור הישראלי מאס בחייו ומעוניין בחורבנם? משום מה קשה לי להאמין, אבל לכי תדעי . בעיני קצת יותר סביר שדעת הרוב הזה פשוט שונה מדעתך, מה שאולי יכול לדרבן אותך לחשוב על עמדתך ומדוע כה רבים חולקים עליה. אבל זה כבר שיקולך האישי כמובן.כל זמן שנתניהו נקרא 'ראש ממשלה' אנחנו בדרך לחורבן.
השאלה אם הם אכן יסכימו לשלם את המחיר . בדרך כלל כשזה מגיע מהמחנה הזה, מתחילה התבכיינות המונית בשלב תשלום המחיר. אבל הזמן ילמד.מכבדת אנשים שמוכנים לשלם עבור מלחמה על ערכים. הלוואי עוד הרבה כמוהם.
מה אתה באופן אישי תרמת למען ביטחון ישראל מר פישי?מה חיובי כל כך בחיילים (זאת לא הקבוצה אלא הגדרה שקרית של התקשורת, אבל נזרום לצורך הדיון) שמסרבים לשרת בצבא בגלל שהשלטון הנבחר לא מממש את מה שהם מאמינים בו? זה נקרא אנרכיה, שאיפה לדיקטטורה. איך אפשר לראות בזה משהו חיובי, גם אם לדעתך השלטון "נתעב" כהגדרתך (הנתעבת)?
אם היית מדברת על סרבנות לביצוע פעולה מסוימת שה"חייל" מתנגד לו, זה עניין אחר לחלוטין. שם אכן אפשר לדבר על עמידה על ערכים, על סרבנות אידאולוגית, על משהו מכובד ויפה (ובלבד שהסרבנים מקבלים עליהם את הדין והעונש על החלטתם) גם אם אינו חוקי וכו'. אבל סרבנות על רקע של הפסד בבחירות (שזה בתכל'ס מה שקורה כאן, כשמישהו אומר 'אם השלטון לא יעשה מה שאני סבור שעליו לעשות, אני מסרב לשרת')???
המלצה ידידותית: אל תאכלי כל לוקש שהתקשורת מוכרת לך. יעדי המלחמה ברורים לכל ישראלי שיודע להקשיב (ולא לערוצים 12-13). שום אי-בהירות אין בעניין.
אכן המלחמה נפתחה על-ידי הצד השני. מה לעשות, זאת המציאות ואיתה עלינו להתמודד. מאז אנחנו יוזמים לא רע בכלל, לא נגררים אחר האירועים (אם כי גם זה קורה ואני לגמרי מסכים שיותר מדי) אלא נוהגים בהיפך המוחלט ממה שאת מתארת.
לא יודע על איזו עצומה מדובר, אבל לא מכיר משהו שראוי להיקרא "טירוף מוחלט" מידי "הרבנים" (מי אלו "ה"רבנים דרך אגב?).
השמצה נלוזה ובזויה שרק חמוץ שטוף שנאה מסוגל להעלות על שפתיו. אף בר דעת לא יהין לעשות זאת ואפילו לא יחשוב בכיוון ההזוי הזה.
של מה?
נו, אז קחי על עצמך לשכנע את הציבור שבפעם הבאה, ככל שיעמיד עצמו לבחירה, לא ייבחר שוב. כמו שזה נראה כרגע עושה רושם שרוב הציבור לא חושב כמוך. אולי הציבור הישראלי מאס בחייו ומעוניין בחורבנם? משום מה קשה לי להאמין, אבל לכי תדעי . בעיני קצת יותר סביר שדעת הרוב הזה פשוט שונה מדעתך, מה שאולי יכול לדרבן אותך לחשוב על עמדתך ומדוע כה רבים חולקים עליה. אבל זה כבר שיקולך האישי כמובן.
השאלה אם הם אכן יסכימו לשלם את המחיר . בדרך כלל כשזה מגיע מהמחנה הזה, מתחילה התבכיינות המונית בשלב תשלום המחיר. אבל הזמן ילמד.
זה עניינך בצורה כלשהי מר לא יודע אנגלית ועדיין רץ עם אותה טעות במחשבה שהוא נשמע cool כך בקרב התוקפים הפבלובים? יש סיבה עניינית כלשהי שתוכל להצביע עליה, שבגינה הגיוני לשאול אותי את השאלה הכביכול אישית הזאת? התשובה תספק אותך מספיק באופן שיאפשר לך להתייחס עניינית לדברי עליהם אתה מתיימר כביכול להגיב (משהו שכנראה אין בכוחך לעשות בלי לקבל מידע אישי עלי)? משהו? כאילו, אשמח לענות לך כן.. אין לי בעיה מיוחדת עם זה (בין השאר מאחר ומדובר במידע די גלוי כאן בפורום, גם אם אתה אישית כנראה לא מכיר אותו ). אבל איזשהו הקשר/קשר לדיון יהיה נחמד לקבל.מה אתה באופן אישי תרמת למען ביטחון ישראל מר פישי?
זה עניינך בצורה כלשהי מר לא יודע אנגלית ועדיין רץ עם אותה טעות במחשבה שהוא נשמע cool כך בקרב התוקפים הפבלובים? יש סיבה עניינית כלשהי שתוכל להצביע עליה, שבגינה הגיוני לשאול אותי את השאלה הכביכול אישית הזאת? התשובה תספק אותך מספיק באופן שיאפשר לך להתייחס עניינית לדברי עליהם אתה מתיימר כביכול להגיב (משהו שכנראה אין בכוחך לעשות בלי לקבל מידע אישי עלי)? משהו? כאילו, אשמח לענות לך כן.. אין לי בעיה מיוחדת עם זה (בין השאר מאחר ומדובר במידע די גלוי כאן בפורום, גם אם אתה אישית כנראה לא מכיר אותו ). אבל איזשהו הקשר/קשר לדיון יהיה נחמד לקבל.
אוקיי... וזה קשור איכשהו למה שדיברנו עליו? לשאלה מה תרמתי, אם בכלל, לבטחון המדינה? אז לדעתך אני בוט ולא סתם בוט, אלא "בוט לא תורם דבר" רחמנא לצלן ואף נולדתי ואמות כך. שוין. מקווה שכתיבת הדברים סייעה לך לשחרר את הלחצים שגרמו לך לכתוב אותם. אחרת התבזית לחינם.בחיאתק. בוט לא תורם דבר. כך נולדת וכך תעזוב את העולם.
המממ... אם זה לא עניינך, הכיצד זאת התחמקות בדיוק ? אגב אתה מעוות ומסלף יפה אמנם, בכשרון רב, אבל נזכיר לאלו שלא קוראים הכל שדווקא הסכמתי בכיף להשיב לשאלתך. רק ביקשתי קודם לכן אכן לדעת מה זה עניינך, או מה הקשר בין שאלתך לנושא הדיון/שרשור. אתה זה שמתחמק מלהשיב על כך . בעצם לא נכון. הודית בפה מלא שאין שום קשר, שזה כלל לא עניינך, ושאתה סתם מחרטט שאלה ככל הנראה כדי למסמס את העובדה שאין בדבריך שום התייחסות עניינית לשום דבר. קצת חבל לטעמי, אבל זכותך כמובן .לא ענייני מה ולמה אבל עצם זה שאתה מתחמק מעיד עליך הכל.
נשאר מצחיק. אבל אכן נראה שמיצינו. אשריך על אבחנה מושכלת זו.מיצינו מיץ מיץ יא שפיץ
שמו של הדג (מליח בעברית) נכתב עם האות e , לא a. אם תארגן לעצמך טיול באוסטרליה תוכל לחפש את הכפר עם השם harrington.מה אתה באופן אישי תרמת למען ביטחון ישראל מר פישי?
למה את הורסת? כבר חודשים אם לא שנים שהבן אדם מתעקש לטעות. זאת גם לאחר שנאמר לו שהוא טועה (אם כי לא בפירוט שאת עשית זאת). הוא פשוט העתיק את הטעות מחברים אחרים בקבוצה הפבלובית (מבחינתו הקבוצה הקולית אליה הוא מת להתקבל, וסבור שזה מה שיעזור לו). ככה סתם להרוס ?שמו של הדג (מליח בעברית) נכתב עם האות e , לא a. אם תארגן לעצמך טיול באוסטרליה תוכל לחפש את הכפר עם השם harrington.
באשר לתרומתו של המנהל לבטחון ישראל- שיספר בעצמו אם בא לו.
כמטיילים מורעלים יש לנו מידע שלא כולם מכירים, ואני שמחה לחלוק.למה את הורסת? כבר חודשים אם לא שנים שהבן אדם מתעקש לטעות. זאת גם לאחר שנאמר לו שהוא טועה (אם כי לא בפירוט שאת עשית זאת). הוא פשוט העתיק את הטעות מחברים אחרים בקבוצה הפבלובית (מבחינתו הקבוצה הקולית אליה הוא מת להתקבל, וסבור שזה מה שיעזור לו). ככה סתם להרוס ?
טוב זה לא מידע באמת חסוי או כזה ששמור למטיילים בלבד, את יודעת . בס״ה איות נכוח בשפה האנגלית שהופך את כל הדחקות (הפתטיות ממילא, אבל זו רק דעתי ) בעניין למגוחכות ושגויות.כמטיילים מורעלים יש לנו מידע שלא כולם מכירים, ואני שמחה לחלוק.
גם שמו של הדג איננו מידע חסוי. פשוט יש מי שצריך שישתפו אותו במידע.טוב זה לא מידע באמת חסוי או כזה ששמור למטיילים בלבד, את יודעת . בס״ה איות נכוח בשפה האנגלית שהופך את כל הדחקות (הפתטיות ממילא, אבל זו רק דעתי ) בעניין למגוחכות ושגויות.
רק חבורת בהמות יהודיות שעוברות על המוסר , החוק וחוקי אלוהים.אך מי שצריך השנה לבקש סליחה זה אלוהים
המוסלמים עוברים על מוסר אלוקים והורגים בשמו. אצל היהודים תמצא תומכי מוסלמים, ומתנגדים לחגי ישראל.רק חבורת בהמות יהודיות שעוברות על המוסר , החוק וחוקי אלוהים.
שהמציאו חוקים דתים מנוגדים למה שאלוהים רוצה.
ולכן אלוהים כל הזמן רק מעניש אותם.
יכולים להבין את המציאות הפוך
אלוהים לא מסכים איתך.המוסלמים עוברים על מוסר אלוקים והורגים בשמו. אצל היהודים תמצא תומכי מוסלמים, ומתנגדים לחגי ישראל.
כי?אך מי שצריך השנה לבקש סליחה זה אלוהים
כי לפי אמונתך אלוהים קובע מה שנעשה ביקום
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.