אולי זה לא קשור לקטנטנות, אבל זה...

*Jennifer*

New member
אולי זה לא קשור לקטנטנות, אבל זה...

קשור לפורום ולבני-אדם שכותבים בפורום. אז, היתה איזושהי הודעה שהשאלה הראשית שלה הייתה "מפגש פורום, כן או לא? רוצים או לא?" ומישהו כתב שאנחנו (טוב, חלקנו) לא מכירים אחד את השני טוב בשביל לדעת אם הם רוצים ללכת למפגש או לא. אז בעקבות ההודעה הזאת הגעתי למסקנה שצריך להכיר אחד את השני (ולא רק לפי אופי ההודעות שאתם כותבים). ועכשיו, השאלות (דֶיי טיפשיות אבל כיף לענות עליהן): 1. איך קוראים לכם? 2. איפה אתם גרים? 3. תמונה, אם יש. 4. איזה שחקן אתם הכי אוהבים מקטנטנות (אחד! לא הרבה! עשו טובה.. אָה ו.. עדיף מהעונה ה-5.. ו.. בשביל רותם וכל אוהבי נאצ´ו ואלה, מ-כ-ל העונה ה-5. לא רק מי שמשחק עכשיו..)? 5. את מי הייתם רוצים לשחק בקטנטנות ולמה? 6. מה אתם הכי אוהבים לאכול. 7. אממ.. מאיזו עונה התחלתם לצפות בקטנטנות? -מצפה לשירשור ארוך ולהכרה ארוכה-
שמרית.

losangel

New member
כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול!

1. קוראים לי טל...(אני מחדשת למישהו?!) 2. אני גרה בקריית אונו בסביבה שמה... 3. תמונה - אין! 4. מהעונה שעכשיו? טוף... מעכשיו את קנדלה (לוסיה נטשה...) 5. את מי הייתי רוצה לשחק? תלוי באיזו עונה אם ה-4 אז את לוסיה כי היא חמודה... ונחמד לגלם ת´דמות שלה ואם מהעונה הזאת את קנד(ל)ה כי היא ראשית ופ33ה ומושלמת... איי טינק... 6. מה אני הכי אוהבת לאכול?! אם...פיצה, פירה, המבורגר, גבינת חלומי, מילקי, חמוצים... (מהאוטו גלידה והמלפפונים!) 7. אני ראיתי לפני שנתיים מהעונה ה-1 אז אני ראיתי את כל ה-700 פרקים!!! ריגוש מה?! זה הכל... לוסססססס~!

Rotem Lisa

New member
קרית-אונו ?! **** גר בקרית-אונו!!

החמוט שלי :)) אבל הוא בכתה ה´..

Rotem Lisa

New member
אוקיי :))

את צודקת!! אני מתה להכיר אתכם.. ו.. טדאם טדאם!! אני חושפת איפה אני גרה! האם זה נפלא ?!? לאאאא!! אני שונאת להגיד איפה אני גרה, אבל לא נורא.. נוותר..
1. קוראים לי רותם. 2. אני גרה במושב ליד עפולה, כפר-יחזקאל. 3. אין תמונה.. למזלכם!! 4. סבסטיאן פרנסיני. סבס בקיצור..
5. הייתי רוצה לשחק את חואניטה, גם בגלל שהיא חמודה וחושבת שהיא מכוערת (כמוני!!), וגם בגלל שסבס התאהב בה.. :)) אבל, בעונה ה-4: את ג´ורג´ינה, כי היא ממש כמוני! We Love Love :) 6. אני הכי אוהבת לאכול הבורגר (
). 7. אני רואה מהעונה ה-2.
ואת ?

*Jennifer*

New member
רותם אמרה איפה היא גרה! כולם לדעת!

חחחחחחחחחחחחח סתם, נשמה.... חחחחחחחח ועכשיו תורי! 1. קוראים לי שמרית (ואם מישהו לא יודע למרות שאני אומרת את זה בכל סוף הודעה שאני כותבת הוא ממש בלונדיני דפוק). 2. אני גרה במושב עין-שריד (המושבניקים שולטים!) 3. אין תמונה אז אני מוסיפה את התמונה של זאת שאני רוצה לשחק (והלוואי והייתי נראית כמוה). 4. מרסלה קלוסטרבואר, זאת שמשחקת את קנדלה. 5. הייתי רוצה לשחק את קנדלה כי היא חמודה לאללה! 6. אני הכי אוהבת לאכול
(פיצה, למטומטמים) 7. אני רואה מהעונה ה-1 (לא מהפרק הראשון אבל מהעונה הראשונה).
שמרית.

אוקידוקי,

1. קוראים לי טלי 2. אני גרה ברעננה (רולז) 3. יש לי תמונה אבל אמרו לי שאני בכלל לא דומה לתמונה אז אני לא משתמשת בה! 4. אממ לכלוך 5. אממ את פטו, כי אני מתה על הדמות שלה 6. גרר אין לי מושג 7. מהעונה הראשונה, מהפרק הראשון של העונה הראשונה! ואני אצפה עד האחרונה! TaLi

Rotem Lisa

New member
../images/Emo132.gif../images/Emo58.gif TaLi

יו גירל.. :\:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).. אני לא ראיתי מהעונה ה-1 כי לא היה למושב המפגר שלי כבלים.

Sharon²°°²

New member
תשובות!!!!../images/Emo9.gif

אז ככה: 1-קוראים לי שרון (אני בת 13) 2-אני גרה במכבים (היה לידנו פיגוע ביום רביעי אם אתם זוכרים) 3- אין לי סורי... 4-אני הכי אוהבת את קנדלה, קמילה ובמיוחד את פליפה 5-לא יודעת... נראה לי את מריה... היא חמודה!!! 6-אני הכי אוהבת לאכול פטוצ´יני (אם אתם יודעים מה זה) 7-התחלתי לראות מהעונה השניה! מכירים אותי?
חחחח
שרוני

Rotem Lisa

New member
ועוד משו, שרובכם יודעים..

רדו למטה.. עוד קצת.. קצת, יא עצלנים!!! נו.. עוד מעט..!! קצת.. תרגעו!! הנה זה בא.. ו... אני אוהבת את סבסטיאן פרנסיני!!! אני פשוט משוגעת על השחקן הזה!! משוגעת!! אני יודעת שאמרתי את זה אלף פעמים, אבל אני חייבת להוציא את זה שוב!! אני אוהבת אווווווווותווווווווו!!!!! הוא פשוט מתוווק!!!!! ואל תשכחו שאני מתה עליו, ושהוא שלי
זהו..

nIcKiTa

New member
אני רוצה! אני רוצה!

1) קוראים לי חן אבל חברי קוראים לי חנו´ש 2)אני גרה ברעות-כן כן איפה שירדן אורן(סבס) גר 3)אין לי תמונה, אבל יש לי שאיפה להיראות כמו נדיה, אז ככה תדמינו אותי (זו פקודה) 4)אני חוווולה על סנטיאגו!!! הוא כזה כוסון וחמוווווווד 5)הייתי רוצה לשחק את נדיה, כי היא יודעת לחלום (כמוני) היא אוהבת חיות (כמוני) והיא ממש ממש מתוקה! אני חולה עליה כל כך 6)אני הכי אוהבת לאכול..... אמ... מאז שהצתמחנתי לא חשבתי על זה(נהיתי צמחונית לפני חודש) אבל נראה לי שדונט 7)מהעונה הראשונה... אני מקפידה! קמילה ופליפה באים לארץ!!!!!!!!!
חן

MiToOsH

New member
מממממ..... :)

1. קוראים אותי עמית או מיתו´ש או איך שבא לכם. 2. קרית ביאליק (באזור חיפה). 3. ממממ.... לא :). 4. קמילה. 5. לא הייתי רוצה לשחק, אבל אם את מתעקשת אז את קמילה כי אני מזדהה איתה הכי הרבה וכנראה שיהיה לי הכי קל להיכנס לדמות. 6. שונאת לאכול, מכורה לבמבה.. 7. מהעונה הראשונה, מהפרק הראשון.. מיתו´ש :) !

גם אנייי, וכנסו..

1. קוראים לי רועי 2. אני מקרית אונו 3. אממ.. מה עוד.. מה עוד צריך להגיד? 4.. בן 10 וחצי.. כמעט.. עוד חודש וכמה ימים.. 5. מכור לממתקים ופיצה.. 6. חולה על נדיו´ש המותק 7. לא סובל את.. לא משנה
רועי

אופסי.. תיקון*

1. קוראים לי רועי.. 2. אני מקרית אונו.. 3. אין לי.. למזלכם..
4. ווי, ברור שאת מריה המותק החמודה דודה צ´לי
.. 5. הייתי רוצה לשחק את נאצ´ו.. כי.. הא.. אממ.. אגוסטין יותר בגילי, נכון, אבל אגוסטין מגעיל.. ונאצ´ו הכי חמוד מכל הילדים הנורמלים שם.. 7. התחלתי מהעונה ה-1.. ואני יראה עד העונה ה-999999999.. *צופה מושבע* רועי

דביר-מן

New member
טוב- אז הנה על עצמי! ../images/Emo13.gif

1. קוראים לי דביר צנוע (כן, צנוע, בלי התחכמויות מיותרות!
) 2. אני גר בראשון. 3. תמונה אין לי, אבל תוכלו לראות אותי ביום שני בערוץ 6 ביום ספיישל... 4. שחקן אהוב? קשה...
הייתי אומר שקמילה, אבל רק בזכות זה שהיא באה לארץ |לב{ אהובתי! 5. לא הייתי רוצה לשחק בקטנטנות... כשרון משחק זה לא הצד החזק שלי... 6. אני מכריז על עצמי פה במקום בתור מכור להמבורגרים! אני גם אוהב דואה, למי שיודע מה זה- מי שלא, שיעזוב! 7. מהפרק הראשון, אלא מה? דביר

casperit

New member
טוב אז הנהההה

1.יעל (לא באמת???) 2.חיפפפפפה 3.תמונה אני אולי אביא בהמשך:) (זה לא שאני מכוערת אני צריכה עדין להכיר אתכם...) 4.אממ אני מתלבטת בין מארו ונאצ´ו מאן אמממממממ 5.הייתי רוצה לשחק את חימנה למרות שאני לא סובלת אותה כי שני כוסים אוהבים אותה 6.לאכול??? אממ במבה בגלל אהובי טוב האמת שלא אבל לא יודעת... נשאר עם הבמבה של אהובי שנתן לי נשיקה וחתימה 7.מהעונה הראשונה. אבל את השניה לא ראיתי. חזרתי באמצע השלישית בתקופה שרוניה מגלה את לוסיה. וזהווווו יעל

למעלה