אולי זה לא קשור לקטנטנות, אבל זה...

מעיין14

New member
והפרטים עליי הם:

1.קוראים לי מעיין 2.גרה בחולון 3.אין לי תמונה... 4.מתה על פליפה הכוסון... 5.הייתי רוצה לשחק קמילה כי היא מקבלת את כל החתיכים...והיא עוד מנשקת אותם.. 6.ציפס...מי לא?!(אל תענו) 7.מעונה 1 חולה על הסדרה הזאת..

אני חדשה אבל תכירו אותי בהמשך...

טוב בואו נתחיל: 1. קוראים לי איילת. 2. אני גרה בערד (ליד ב"ש). 3. אין לי תמונה מצטערת... 4. אני הכי אוהבת את פטו+נדיה. 5. הייתי רוצה לשחק את פטו כי תמיד אומרים לי שאני דומה לה באופי... 6. אני מתה על צ´יפס 7. אני רואה את הסידרה מהעונה ה-1... קצת קשה להאמין שכבר עברו 700 פרקים!!! נ.ב: אם משהו רוצה לדבר איתי באיי סי קיו המס´ שלי הוא: 136628988 אז חופשי אתם יכולים לכתוב לי ... ביי ביי

גלגלונת

New member
אז הפרטים שלי הם...

1. קוראים לי גל ואני בת 12, לכל הרוצים לדעת... 2. אני גרה בקיבוץ בצפון (ההורים שלי ממש לא אוהבים שאני מוסרת את הכתובת למישהו שאני לא מכירה...
(אבל רותם יודעת איפה אני גרה, הא ?) 3.אין לי תמונה, יש לכם מזל, חברימים..
4. סבסטיאן וקנדלה 5. אני הייתי רוצה לשחק את.. אממ.. זה קצת קשה- אני חושבת שהייתי רוצה לשחק את קמילה- כי היא בערך בגילי (בעונה החמישית) וכריסטי(ט)אן וסנטיאגו אוהבים אותה, וגם כי היא קצת מזכירה אותי... (איך אני מזבלת לכם ת´מוח..
) 6. אני הכי אוהבת לאכול פיצה וצ´יפס. 7. בגלל הקיבוץ ה___
שלי יש לנו רק כבלים מלפני כמה חודשים (מזל טוב באמת
) והתחלתי לראות מהעונה הרביעית. אבל אני די יודעת בסה"כ מה קרה בעונה השלישית עם דיסני, ובעונה השניה והראשונה אני בקושי יודעת משהו
אבל לא משנה... אני מתה על קטנטנות ועכשיו אני בקושי מפסידה פרק. יאללה ביי,
גל

אני דיי חדשה אבל בכלזאת:

1. קוראים לי עדן ואני בת 12 (כמעט...) 2. רמת השרון
( איפה שפסקזמן- קמי ופלי באים!) 3. אין לי...... 4. באוטיסטה החחחמממווודדד
ומריה המתוקה!!
5. את מריה- כי יש לה תפקיד ח-מ-ו-ד או את קמילה, בלי הסברים... 6. מה זה משנה מה אני
לאכול אבל
רולז@!@ 7. מעונה ראשונה, אבל הייתי בכיתה ב´ אז לא קבוע... ביייייייייי
עדן

shiri-d

New member
טוב, אומנם אני חדשה אבל...

אז... 1. קוראים לי שירי
2. אני מהרצליה... אולי קמילה ופליפה יהיו במלון בהרצליה, כי כל במופרסמים ישנים בדן אכדיה...
3. אין לי תמונה... מה לעשות שאין לי מצלמה דיגטלית ולסורק לוקח הרבה זמן לסרוק... 4. אני הכי אוהבת את ז´גו... הוא כזה חמוד... אני אשים תמונה...
5. את מי הייתי הכי רוצה לשחק בקטנטנות
זו שאלה קשה... את לוסיאנה, כי ז´גו מנשק אותה שם
6. אני אוהבת לאכול הכל... 7. אני לא זוכרת מתי התחלתי לראות קטנטנות, אני זוכרת שבהתחלה ממש שנאתי את זה... ואחרי התחלתי לאהוב את זה... אולי מהעונה השנייה, למרות שאני לא יודעת למה אבל אני זוכרת קטעים מהעונה הראשונה, עזבו... זה מבלבל, אז יכול להיות שהיו שידורים חוזרים של העונה הראשונה... קבלו
Love Ya שירי

kAmi Girl

New member
שלום שירי !! ../images/Emo13.gif

בת כמה את ? תשתלבי בפורום
kAmi Girl

kAmi Girl

New member
צצ´לום צצ´ירי !! ../images/Emo13.gif

בת כמה את ? תשתלבי בפורום !
לבת דודה שלי קוראים שירי..
.. יאללה ביי, kAmi Girl

kAmi Girl

New member
אופס, חחחח...

חשבתי שתפוז מחק לי את ההודעה, אז כתבתי עוד אחת... טוף, מה זה משנה, איזה פסיכית אני
יאללה ביי,
kAmi Girl

shiri-d

New member
היי../images/Emo70.gif מה קורה../images/Emo35.gif

אני בת 14... ותמסרי לבת דודה שלך שיש לה שם יפה

kAmi Girl

New member
וווי, שירי...../images/Emo65.gif../images/Emo15.gif../images/Emo42.gif

הכל טוב,
גם בת דודה שלי בת 14, צירוף מקרים...

למעלה