אולי כאן יודעים?

F a l k o r

New member
אולי כאן יודעים?

למישהו/י יש פרטים נוספים על ההופעה של ריטה עם הפילהרמונית ביום רביעי הקרוב? והכי חשוב, מה נחשבת להופעה עדיפה, זו של הפילהרמונית עם ריטה, או המופע ה"חדש" שלה, "לייב 2003"? פשוט אני לא מעריץ גדול(סורי), זו מתנה ולכן אני מעדיף להתייעץ, בתקווה שכאן יימצאו מבינים בתחום. ועוד דבר, לגבי כרטיסים- יש סיכוי למצוא מקומות נורמליים אם מזמינים מחר מוקדם בבוקר? או שכבר אין תקווה ועדיף לוותר? כי הבנתי שזו הופעה חד פעמית... תודה רבה!

שני המופעים :

הפילהרמונית הוא מופע שכולל ביצועים שלה לשירים ממחזות זמר/אריות איטלקיות/קאוורים לשירים ישראלים/שירים שלה ועוד.. המופע החדש כולל את כל הלהיטים שלה במופע מרהיב שכולל רקדנים ומסכי וידאו. אני ממליץ ללכת למופע החדש (לייב 2003) אבל זה גם תלוי בגיל..אם מדובר במישהו מבוגר שלא אוהב להתפרע ולרקוד אז אולי הוא יאהב את המופע של הפלהרמונית..

F a l k o r

New member
תודה רבה, ותשובה

מדובר במתנה לחברה שלי, שמאוד אוהבת את ריטה. היא בת 17, לא נראה לי שיש לה בעיה עם השתוללות וריקודים
העניין הוא שגם היא(החברה) זמרת, ולומדת במגמת מוסיקה. לכן עניין השירה מאוד חשוב לה... ואני יודע שריטה זמרת מצוינת בכל סוג הופעה שלה, פשוט לא יודע להחליט מה עדיף מבין השניים... בפילהרמונית יהיו יותר מבוגרים, ופחות צעירים? היא לא הייתה במופע החדש לייב 2003, ובטח כבר הבנת שאני לא הייתי אף פעם בהופעה של ריטה(אוי לבושה...). קיצר, כדי לא להפוך למגילת אסתר- לאחר פירוט המצב ככל האפשר, ונותר גם עניין המקומות שנותרו לפילהרמונית,, מה עדיף???? שלכם בתודה, המתלבט האוהב!!

F a l k o r

New member
מישהו/י??.....

אולי בכל זאת תנסו לתת תשובה מהיכרותכם עם הזמרת והופעותיה? אני לא מבין בנושא אמנם, אבל זה ממש חשוב לי!! תודה

The Juck

New member
יש לי כבר כרטיסים ביד לפילהרמונית

בתור אחד שמעריץ את ריטה קש/ה לי להחליט מה יותר עדיף. אבל במינוס בפילהרמונית שיש שם אנשים שקטים מידי, יותר מידי תרבותיים וזה נורא חבל... לדעתי למישהי שלא הייתה הרבה בהופעות של ריטה כדאי ללכת ל"לייב 03"... במופע הזה כדאי לשבת קרוב כדי לראות את כל הריקודים בפילהרמונית לא נורא אם תשבו רחוק כי ריטה רק עומדת ושרה..לא רוקדת אז הקיצר אני ממליץ על "לייב 03" תהנו!

F a l k o r

New member
תודה לך

נראה לי שנלך בסוף ללייב 03, קיבלתי את הרושם שהוא מופע יותר אנרגטי, סוחף ומהנה גם למי שלא מכיר את ריטה(=אני). רק עוד שאלונת: כמה עולים כרטיסים למופע הזה, נאמר, במקומות הטובים ביותר האפשריים (אנחנו נלך להופעה בהיכל התרבות בת"א, אני אזמין מחר את הכרטיסים)? לא חייב מספר מדויק, רק כיוון כללי כדי שאהיה מוכן... ממש תודה!! ומבטיח לספר איך היה, ונראה, אולי גם אני אתמכר בסוף :)

The Juck

New member
אז ככה...

כרטיסים בשורות ראשונות בהיכל התרבות ת"א עולים 180 ש"ח..תזדרז כי לא נראה לי שישארו כרטיסים עוד הרבה זמן בשורות ראשונות... (אגב- אני קניתי כבר...)

F a l k o r

New member
wtf????

אני מדבר על ההופעה שב 29/11!!! כמה זמן מראש אתם קונים כרטיסים????? המקומות מסומנים, אני מניח, ובישיבה, נכון? אני מזמין מחר עם פתיחת הקופות, אם כך!! ושאלה אחרונה ודי: איך עובדת ההזמנה הטלפונית? פרטים של כרטיס אשראי?מי מבטיח לי ששומרים לי את המקומות? והאם אומרים לי מה המקומות ברגע ההזמנה? או שעדיף ליסוע לקנות(אם בכלל מוכרים כרטיסים בקופה לכל כך הרבה זמן מראש?) מתנצל על הבורות.... ותודה על הסבלנות והעזרה!!!

F a l k o r

New member
מרגיש ממש טמבל...

אני כבר יותר מחצי שעה מסתובב ברחבי האינטרנט, ומחפש הסבר לגבי קניית הכרטיסים ל"לייב 03" בהיכל התרבות בת"א... ניתן לקנות את הכרטיסים בקופת היכל התרבות? או רק דרך משרד כרטיסים כגון "הדרן", "לאן", "רוקוקו" וכו'? אשמח מאוד אם תעזרו לי כאן, ממש חשוב לי שזה יצליח!!

ככה:

תקנה דרך "לאן" ושם הם ישמרו לך את הכרטיסים עד לערב המופע (הכרטיסים יחכו לך בקופה).הם יאמרו לך כבר מחר איזה שורה קיבלת (אתה יכול לבקש משהו ספציפי אם נשאר). בהצחלה ותהנו.

The Juck

New member
כן, כן1 התכוונתי להופעה ב29/11

ככה זה מעריצים..אני כבר הזמנתי כרטיסים לפני כמה שבועות.. אני הזמנתי דרך "לאן".. אבל ל"קסטל" יש מקומות יותר טובים.. ממש לא מומלץ לקנות בערב ההופעה.. אם אתה קונה בקניה מוקדמת יעלה לך גם יותר זול וגם תוכל לקחת בערב ההופעה או לפני... לוקחים לך מ'ס אשראי כמובן..ויש הנחות על כוכבים וכו... (חחחאיך אני מדבר...ילד בן 14..חחחח)

F a l k o r

New member
תודה רבה!!

האמת שכשחושבים על זה זה הגיוני, אם טורי איימוס היתה באה לארץ הייתי קונה כרטיס גם שנה מראש(וכמו שאתה מבין, אני מעריץ שלה...) ולמה אתה מזלזל בעצמך, ילד בן 14? הרבה אנשים בגילי (23) לא היו מזיזים אצבע אחת כדי לעזור למישהו שהם לא מכירים. אם כבר, אז תחזיק מעצמך שאתה בנאדם טוב!! ודרך אגב, דיברת לגמרי לעניין, אם לא היית אומר 14 לא הייתי יודע :) תודה רבה!!!!!!

The Juck

New member
כן, כן1 התכוונתי להופעה ב29/11

ככה זה מעריצים..אני כבר הזמנתי כרטיסים לפני כמה שבועות.. אני הזמנתי דרך "לאן".. אבל ל"קסטל" יש מקומות יותר טובים.. ממש לא מומלץ לקנות בערב ההופעה.. אם אתה קונה בקניה מוקדמת יעלה לך גם יותר זול וגם תוכל לקחת בערב ההופעה או לפני... לוקחים לך מ'ס אשראי כמובן..ויש הנחות על כוכבים וכו... (חחחאיך אני מדבר...ילד בן 14..חחחח)

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif דעתי

תראה, הייתי בלייב 2003 המופע מדהים, מהמם, אין מילים בפי.. זאת מתנת יום הולדת אדירה
מזכיר את המופעים של הדיוות הגדולת.. מדונה, בריטני וכו'.. מופע בהחלט מושקע בקשר לפילהרמונית, מצטער עדיין לא הייתי הפעם הראשונה שלי תהיה ב29 אז ככה שהרבה פה אני לא יכול להציע... רק להגיד לך שנגמרו הכרטיסים ב280 ש"ח ונשארו רק ב180 וב120<וצחר אני יודע שעגלתי>. תראה זה תלוי איזו מתנה אתה רוצה לתת ערב איכותי בפילהרמונית או מופע פופ אנרגטי.. בכול מקרה,ריטה זאת מתנת
יום הולדת
נהדרת

Golden apple

New member
|שבלולו| בקשר לכרטיסים

אני כול המופעים שהייתי קניתי דרך "לאן". חוץ מהפילהרמונית שהתקשרתי ישירות להיכל התרבות, אבל אני מציע שתתקשר ל"לאן" והם שומרים לך ת'כרטיסים.. בדוק
אל תדאג ככה זה היה אצלי תמיד.. אני זוכר שהייתי ב"מורדים" ושמה אתה באמת צריך לדאוג לכרטיסים ההסטריה הייתה ענקית הכרטיסים במופעים היו נגמרים ואנשים היו מגיעים בלי כרטיסים ומוכנים לשלם כול מחיר ועדיין הם שמרו לי ת'כרטיסים..

F a l k o r

New member
תודה רבה לכולם!!!

אני אזמין דרך "חבר" בסוף, כי צצה בעיה עם התאריך של יום ד' הקרוב(מה שפתר את השאלה לגבי מה עדיף, לייב 2003 או הפילהרמונית). זו לא מתנת יומולדת... זו מתנה כי אני אוהב אותה!! צריך יותר סיבות מזו??.... :) תודה רבה לכולכם על העזרה, ואני מקווה שאהנה בהופעה!

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif ../images/Emo23.gif אין צורך בסיבה אחת

מעבר... אם ככה אז לייב על בטוח האמת, שאני חושב ניצנים זה היה קלאסי כולם שמה היו זוגות מחובקים ככה מול הים אבל עדיין לא משנה..

F a l k o r

New member
ועברנו לשלב הבא:

מכיוון שהתחלנו בספירה לאחור לעבר ההופעה, ומכיוון שאני ממש, אבל ממש לא מכיר את ריטה, ראוי שקצת אשמע במה המדובר... ואם אתם חושבים לעצמכם: הוא רק חושב שהוא לא מכיר, כולם מכירים- אז לא!! אני מכיר את השירים: שרה ברחובות עטוף ברחמים(נו, כוכב נולד, מה לעשות...) רגע פרטי וזהו בערך!! מודה ומתוודה, אני ממש חסר השכלה לגבי ריטה :) ומכיוון שעזרתם לי, אשמח אם כל אחד ישרשר כאן כמה שירים שלדעתו הם הטובים ביותר, כדי שאשמע ואכיר. קשה לבחור מתוך רפרטואר כ"כ גדול, הסתכלתי בדיסקוגרפיה, אבל אם כל אחד ישים את 5 הגדולים שלו זה יהיה אחלה! שוב תודה על העזרה, ומקווה שתוכלו לעזור גם הפעם!

למעלה