אולי כאן יודעים?

F a l k o r

New member
אנשים.. אל תנטשו עכשיו!!!

בבקשה תירשמו, אפילו את 10 הגדולים שלכם, כל אחד את שלו... זה ממש יעזור לי!!!

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif ME

תראה אתה רוצה יותר "ריטה" מאשר "ריטה ויקיר"
"ימי התום" "אהובת הספן" "שביל הבריחה" (חולה עליו
) "בוא" "אני חיה לי מיום ליום" ויש עוד המון
אבל הגבלתי את עצמי לחמישה כמו שביקשת..

Golden apple

New member
../images/Emo60.gifרואה אם מה אני סובל

צריך לנער אותם כול פעם מחדש.. חחח.. ומה דעתך להוסיף את ריטה לאוסף הדיסקים שלך

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif כותרת דפקה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

"עם מה אני צריך להתמודד"

F a l k o r

New member
לא הבנתי למה אתה מתכוון...

להוסיף לאוסף הדיסקים שלי?... וקדימה, בא בנאדם שרוצה להכיר את ריטה, אתם אמורים לקפוץ עליו עם שמות של שירים, ולא להירדם !!!! חחחחחחחחחח תודה!

Golden apple

New member
../images/Emo60.gifתראה, עכשיו בטח כולם רואים

את הערב של פרס שבו ריטה מופיעה עם "הכניסני תחת כנפך" אבל אני פה!
"אהבה גדולה" "ערב כחול עמוק" "בביתי הנעול" "עד שתעזוב" "ארץ מולדת" (זה ממני)-"תחנה של זמן" "אגדת השמש והירח" בערך אבל בערך אלה להיטים המוכרים...

תלתלית

New member
אתה איש אוהב וזה נפלא לראות

אני מממליצה על השירים הבאים:
נוצה ברוח (שיר אהבה קסום ועצוב)
עלית לי בזיכרון (השיר הראשון של המופע מהתקליט "חמצן", שיר נפלא)
חברה
חמצן ("פעם אולי אהיה סופרת"..."ואחר כך אפשיט אותך בכל מובן")..הוי איזה שיר נהדר.
בביתי הנעול (שהפסנתר שבו נפלא).
עד שתעזוב (אין מילים לתאר, ממכר בהופעה ובכלל, מצוי בדיסק תחנות בזמן שיר ראשון). כמובן שיש לי עוד הרבה- בכללית אני הכי ממליצה לך על שני דיסקים - האחד הוא ימי התום, והשני הוא אהבה גדולה- שהם לטעמי הכי נפלאים. כל שאלה, או אם תרצה מילים - אני פה. אני מאחלת לך שהאהבה תבער בליבך לנצח.

F a l k o r

New member
תודה רבה לשניכם!!

הקטע הוא שאני לא יכול לקנות דיסק של ריטה לפני ההופעה, כי אז היא תחשוד שאני מתכנן משהו... היא יודעת שאני לא מכיר את ריטה כדי ללכת ולקנות דיסק שלה :) לכן (רק בינתיים!!) אני אנסה למצוא דרך אחרת להאזין להם, ואחרי הופעה אוכל לקנות ללא בעיות. כל השירים שנתתם לי כאן הם חלק מהמופע? או שיש כאלו שלא נמצאים בו? כי לשם התחלה אני מעדיף להכיר את מה שאני עומד לשמוע בהופעה, ואחרי זה, אלוהים גדול... יש לי את כל הזמן שבעולם להקשיב לשיריה! ודרך אגב- למה רק אני אוהב את רגע פרטי?.... אין אותו בהופעות? :( ממש תודה רבה, עזרתם המון!!!!!!!! אשמח להמלצות נוספות!

תלתלית

New member
היא שרה אותו לפעמים כהדרן

זה בהחלט שיר נפלא. אני המלצתי לך על אלה שאהובים עליי ממש כרגע. זה משתנה אצלי בהתאם למצב הרוח. אתמול למשל השיר שהכי דיבר אליי היה "האם אתה מאושר". תלוי ...ביומיום- אם אתה מבין את כוונתי.

לא רק אתה..

גם אני (ועוד רבים אני בטוח) אוהבים את "רגע פרטי"..עד היום ריטה לא נהגה לשיר אותו בהופעות אבל הפעם היא שרה אותו (וגם לא במלואו) במופע החדש, ודווקא במופע של הפלהרמונית היא שרה אותו במלואו לסיום הערב. ושוב, רוב השירים שצוינו פה יהיו במופע,למעשה כל הלהיטים שלה (למעט "חיה לי מיום ליום") נמצאים במופע + שירים יותר "נדירים".

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif דווקא את חיה לי היא שרה

בניצנים
זה תלוי היא יכולה להוסיף פה ושם איזה שיר... בעיקרון המופע הולך ככה| הדגש| שיר מ"חמצן" שיר שאינו מהדיסק והיא שרה שמה גם את "כרמן" קטע לא מובן בהופעה לדעתי אבל נו טוב..

F a l k o r

New member
נראה לי שאני מתחיל להבין....

לאט לאט אני מתחיל להבין מה הולך לקרות שם בהופעה.... :) נראה לי שיהיה סבבה! יש למישהו/י כאן פלייליסט של איזו הופעה מהסיבוב החדש, או שכל פעם מתחלפים השירים? ועוד דבר-ובטח תצחקו עלי- נניח שאין לי הגבלת מחיר, יש איזו דרך לסדר כניסה אל מאחורי הקלעים במופע, לפניו או אחריו?... תודה לכולם!! :)

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif חח...

לא משלמים כדי לכנס מאחורי הקלעים
אחרת ריטה הייתה סופר סופר מליונרית

F a l k o r

New member
אוקיי... אז אם

לא משלמים, ואני מניח שיש אנשים שראו אותה בהקשרים האלו, איך כן ניתן לעשות את זה? למי פונים, מתי, איך.... תודה!!

Golden apple

New member
../images/Emo60.gifועוד משהו

שאלת על כול מיני שירים של ריטה, אתה יכול להסתכל בפורום פה למטה.. התחלנו משחק די נחמד שמצויים בו רבים מן השירים של ריטה...

The Juck

New member
יקיר.....ותלתלית

יקיר- כרמן מתוכנן בהופעה וזה קטע וביצוע מדהימים לדעתי.. תלתלית- את רגע פרטי ריטה שרה במחרוזרת: "עבד של הזמן" "רגע פרטי" "אגדת השמש והירח" "תחנה של זמן" "שביל הבריחה" (כמו מה שהיא שרה אצל יצפאן

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif אמרתי שהוא לא מתוכנן../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

אמרתי שהוא לא במקום.. אבל אין אפס
בשיר הזה ריטה ממשת עד הסוף את כישרון השירה שלה...

למעלה