אולי כבר עשו סקר כזה אבל..?

yogevk

New member
אולי כבר עשו סקר כזה אבל..?

אם אתה הייתה מתנחל מה הייתה עושה? 1.עוזב לפני תחילת התהליך. 2.מחכה עד לרגע האחרון כדי לעזוב. 3. מחכה שיפנו אותי. 4.לא מתפנה לעולם.

muga

New member
עוזבת לפני (=תשובה מס' 1)

כדי לחסוך לעצמי ולילדים את הכאב והטראומה, כדי לא להתקע אח"כ בלי מקום דיור, כדי שאף אחד לא יצטרך לארוז לי את הבית, כדי לקבל את כל הפיצויים שמגיעים לי.

OMER G17

New member
אני הייתי מחכה עד לרגע האחרון אבל..

הייתי מכין לי ולמשפחה שלי את העתיד

eretzisroel

New member
אם זה היה אני, הייתי עושה כמו שעושה

המשטרה. הייתי שוכר עבריינים מצוידים אם אותם כלים שיש למשטרה כמו אלות, אזיקים, חומרי הרדמה, וכו' לטפל בכל מי שינסה לגרש אותי מהבית. מהתמונות של הגירוש זיהיתי עבריינים שהלבישו עם מדים לבצע את העבודה המלוכלכת. עובדה שלא היו להם תגי זיהוי. בחלק מהמקרים המשטרה דרשה מהצלמים לצאת כדי שלא יוכלו לזהות את ה "שוטרים" ואת מעשיהם. מי שאין לו תג זיהוי יש להתייחס אליו כמתחזה ולטפל בו בהתאם. אם יתבעו אותי על תקיפת שוטר אדרוש מהמשטרה להוכיח שהמותקף היה שוטר לפני הגירוש ולהוכיח שאין לו עבר פלילי בתחום האלימות.

OMER G17

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

די לתיאוריות הקונספירציה המופרכות שמומצאות בידי הימין! מאז רצח רבין אתם לא מפסיקים לפלוט שטויות...תסתמו את הפה כבר ותתמודדו עם המציאות בלי שקרים...זה לא קשה!

eretzisroel

New member
אז תסביר למה יש שוטרים בלי תגי

זיהוי ולמה שוטר לקח לי את המצלמה אחרי שצילמתי את החברים שלו מכים במפגין שכוב על הרצפה פנים למטה ללא הכרה. הם גם לא נתנו לחובש מד"א להגיש עזרה. הבחור הזה בסך הכל לא רצה לזוז מהמקום שם עמד. הוא לא פגע באף אחד. האם אתם תומכים בעונש מוות ללא משפט עבור חוסמי כבישים?

OMER G17

New member
אבל למה נראה לכם שפושעים מפנים?

אתם רציניים? זה הרי כל כך לא אמין..יכול להיות שיש שוטרים אלימים...הגיוני...אבל פושעים? מה זה השטויות האלה?

eretzisroel

New member
אולי תסביר למה אין להם תגי זהוי.

הייתי בהרבה הפגנות. אני יודע מי שוטר, מי פרובוקטור, ומי גויס זמנית לתת שירותים מיוחדים. שוטרים שעברו כל התהליך של גיוס והדרכה יודעים לטפל במפגינים בלי להכות בהם ולא מפחדים לשים תגי זהוי. אם מפגין מהווה סכנה שמים אותו באזיקים ומכניסים לניידת בלי לעשות לו אפילו שריטה. אין צורך להכות במישהו חסר אונים.

גם לי אין תג זיהוי עלי.

כנראה שאני פושע ועבריין. (בדיוק כמו המתנחלים שנשארו שם וחיכו לפינוי בכוח דרך אגב)

TheOrion

New member
יש לך הוכחות?

אל תפריח שמועות באוויר עד שאין לך הוכחות.

eretzisroel

New member
מספיק לי שאין להם תגי זהוי ומחרימים

מצלמות. יש להתייחס לאחד כזה כמתחזה. הם נראים ומתנהגים כמו עבריינים.

TheOrion

New member
הוכחה...

יש לך הוכחה לשוטר בלי תג זיהוי? זה שהתג לא בולט לעין, לא אומר שאין לו.

TheOrion

New member
נמנמ

אתה הולך עם תעודת זהות על החזה שכולם יראו או בכיס? אני מניח שאצלם זה אותו דבר
.

למעלה