אולי כבר עשו סקר כזה אבל..?

One Echoe

New member
תשובה.

איאפשר לענות על זה כי אין לי את המחשבות שלהם. הראש שלי צלול ולא טחון בכל מיני שטויות ומחשבות על האלוהים שלמעלה שציווה עלי להתיישב שם. אבל בכל זאת. הייתי עוזב לפני תחילת התהליך. ואם כבר-הייתי מפנה את הילדים שלי. כי מה שהם עשו לילדים שלהם לא נסלח. הילדים שלהם עוד יסבלו על זה בעתיד..וחבל. כי הם רק ילדים.

המדינה עשתה לילדיהם

יש לי אח באחד היישובים. הוא מגדל כתחביב בעלי חיים שונים. לפני שבועיים הוא העביר את כל הכלובים לאחד המושבים. בנו בן ה- 5 שאל אותו למה. ורק אז הם ניצלו את העובדה לספר לילדיהם על זה שהם נאלצים לעזוב מכח החלטת הממשלה. בן ה- 5 פרץ בבכי. הוא אמר שהוא לא רוצה לעזוב. גם למחרת בבקר הוא קם בוכה, לאחר שהתהפך לילה שלם. ושתבין - אחי ומשפחתו גרים שם לא יותר משנה אחת. אז אם זה מה שזה עשה לילד בן 5 שרוב חייו גדל בעיר במרכז הארץ בכלל - אז מה זה עשה לילדים שזהו ביתם מרגע לידתם? לא ההורים אשמים במשבר - אלא הממשלה, תומכיה וכל אלו שעמדו ועדיין עומדים מנגד.

One Echoe

New member
מה זה קשור?

כל ילד לא אוהב לעבור דירה שהוא קשור אליה. אבל אתה חושב שזה מטיב לילדים לעבור את כל תהליך הפינוי עצמו?! יש לך מושג איזה טראומות הוא יסחוב עמו?! ובשביל מה? לחינם!!!!! בגלל התאווה של המתנחלים שרוצים להראות לתקשורת שהם עשו הכל עלק ... שלא נדבר על חילול השואה ועל האבא שמסר את ילדתו בחלון הקומה השנייה.

One Echoe

New member
המשך...

גם אם הם חושבים שזה גירוש ושזה פשע ובלה בלה בלה... בכל מקרה זה יתבצע בסוף..למה להשאיר את הילדים? תגיד לי אתה. וגם אם נניח הם לא רוצים שזה יתבצע והם רוצים לעשות הכל...אז מה הילדים כבר יעזרו להם? הם היו צריכים לפנות את הילדים למשפחה מחוץ להתנחלות..ואז לראות מה לעשות איתם..ככה אני חושב, בכל אופן. כל ילד מתחת לגיל 10 לא היה צריך לעבור את זה.

One Echoe

New member
לא שילדים

מעל גיל 10 כן צריכים... אבל הם עוד איכשהו יכולים לסבול את זה.. אני מעלה את הרף ל12.

ילדים הם חלק מהמשפחה

זוכר שהיה חשש מנפילת טילים עירקיים על הצפון? חלק מהמשפחות העבירו את ילדיהם זוכר? אז בדיעבד מתברר שהילדים שהורחקו ממקום הסכנה, ובעצם גם מהוריהם, סבלו הרבה יותר מחרדות ופחדים מאשר אלו ששהו במקלטים עם הוריהם. ילד מרגיש הכי בטוח עם הוריו. והגרוש הזה יזכר ויחרט במוחותיהם של הילדים הללו לדראון עולם, כמו גם במוח ולב הבוגרים שבנו. בין כל העוולות החל מאלטלנה ועד גרוש יהודים מביתם ע"י אחיהם. לא נשכח ולא נסלח. ודרך אגב : גם אילו הייתי במצבם לא הייתי שולחת ממני את ילדיי לפני הגרוש ולא הייתי מתקפלת לפני הזמן. לא יודעת איך אפשר לנהוג אחרת.

One Echoe

New member
אז חבל

שלא אכפת לך מהילדים שלך. אל תברבר..אז כמה ימים הילדים היו מופרדים מההורים ונשלחים לדודים או משו כזה והיו חוסכים מהילדים המון המון סבל בעתיד וגם בהווה.

אי אפשר לשקר לילדים הם חלק מזה

הם נולדו שם וגדלו שם והם צריכים גם להיות מגורשים משם ולהיות שותפים למאבק. ושרון צריך להתביש ולהכלם על מעשה שכזה , על שקרים , על פלצות , ועל ניצול העם היהודי

גיא246890

New member
זה שקט!!!?!??אי יא יא עד לאן

הטיפשות תגיע..!!! מה זה נותן הלחימה הזו??? למה זה מה שיעצור תהתנתקות ההפך היא רק גורמת לקרעים בעם ולעליה בתמכיה להתנתקות

למעלה