אולי מישהו יגיד לי בבקשה

אולי מישהו יגיד לי בבקשה

למה אני רועדת כל פעם שהחרצוף נכנס הביתה או עובר לידי?

rolan

New member
את יודעת למה../images/Emo35.gif

היית פעם ליד קרחון? אני הייתי את לא מאמינה כמה קרררררררר שם בגלל זה
חמדתי אל תתרגשי תמשיכי את מנהגייך קבלי אותו בחיוך (למרות שקשה...)

אם הייתי ליד קרחון?

11 שנים מלאות וצמודות.... לקבל בחיוך ? נו באמת רולן ,אפילו החיוך המקסים שלי לא עוזר......

*יערית

New member
אני מוחה ../images/Emo88.gif

הרי גם אנשים שחיים באנטרטיקה סיגלו לעצמם חיוך קפוא...אז מה זה 11 שנים לצד קרחון?תוציאי מעצמך רק את מה שאת יודעת כי אחרת....הנה תראי את עצובה מעט.

*יערית

New member
מה ז"א מה עם הדופק?../images/Emo13.gif

אמרו שאת אחראית עליו{ז'} הוא יודע לעשות לנו שינויים בקצב הדופק
יהייה טוף!

*יערית

New member
יפה לגבי הגוש קרח....

אך אולי רצוי וכדאי לנסות לייעץ לנער המתבגר לשים דאודוראנט לפני היציאה....כך כשייכנס יביא עימו ניחוח רענן?
סתם ניסיתי לעלות חיוך על שפתייך
אבל ברצינות..כשהוא נכנס..להפך..חיוך רחב רק ישפר את ההרגשה!

עלמה 3

New member
יונה ורולן אתן יודעות מה ../images/Emo35.gif

נעבור מהקרחון ל-
יונה, אחרי 11 שנה , את צריכה ליישם ולעשות.... לעשות עבורך- לך, וכמובן עבור פיצי........... יונתי - מגיע לך "לחיות" עלמה

*יערית

New member
איזון ...

בין צחוק לרצינות..... מגיע לה ועוד איך לחיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עם אהבה,הערכה,נתינה,אושר.... והרבה הרבה סיפוק מהחיים! מגיע באבו אבואה!

עלמתי

מי כמוך יודעת ,שצעד ועוד צעד ,(אם הוא קדימה)בסוף יוצר דרך..... תודה עלמתי על הדאגה (אני רק מקווה שהצעדים לא יהיו צעדי פיף פף

עלמה 3

New member
יונתי, ראית מה כתבה יערית ?

קחי את זה כ - מוטו...... ו- "את יודעת" את בוחרת את גודל וכמות צעדייך, ברור רק בקצב שלך..... אבל תראי מה זה עושה לך ואם זה "זזה" מה שמגיע לך? " העולם מריע למעשים ולא למחשבות............." ליישם , כפרה - להשתלט על הפחד, על הכאב, להיסתכל לו בעיניים... והנה לך שיר : "לראות את הכאב" - שרית חדד בשלכת עץ עומד לבדו ברוח אין לו רגע חם ואין לו רגע דל לפעמים גם הוא רוצה להרגיש בטוח ולא כמו פרח שנובל לפעמים הזמן בוחן אותנו מניח לרגלנו מכשולים אך לנו יש את הכוחות שלנו נראה לו שאנחנו יכולים....................... לראות את הכאב ולהביט לו בעיניים להיצמד אל החיים חזק ולא לוותר להאמין בכל הלב שיהיה עוד טוב ושלמרות הכל אנחנו נתגבר. אלוקים רואה הכל שם מלמעלה שלא נאבד את התקוה וגם אם לפעמים כואב........ צריך ללכת הלאה אין דבר הכל רק לטובה. בשבילך - יונתי
ותנסי להפנים את המילים הללו. אוהבת אותך עלמה

תודה

סליחה אבל אבד לי הריכוז אני כבר לא מוצאת את עצמי בתוך הסלט שנעשה כאן עם התגובות. אהבתי את השיר ומשתדלת להפנים אראה לו שאני יכולה.................... ושיפסיק כבר לבחון ,כי יש לי חרדת מבחנים

עלמה2

New member
יונה - בבקשה ../images/Emo39.gif

מה דעתך ? אמבוש עלייך - נוסיף את ה- " מיקוד " טוב , רצה הבייתה נתראה בערב ,, צ'או עלמה,

עלמה 3

New member
מה זה כל דבר שנאמר פה, אני לוקחת

מפינמה, אני לא חושבת שאני תקופה, אני אפילו מאפשרת לעצמי, כי אני אוהבת אותי ! עלמה 123

יונה לבנה....קודם כל קחי ../images/Emo24.gif

ועכשיו לענייננו... אז ככה מאחר ואנחנו משדרים אנרגיות ולכל אחד מאיתנו יש הילה את קולטת בהילה שלך את ההילה שלו כל פעם שהוא עובר לידך... כנראה שהוא עם אנרגיות מאוד .... כעס ,זעם וכו' בכל אופן חיוך קבלה והעיקר נר דולק בחדר לפעמים פותרים את הבעיה....

למעלה