אולי מישהו יגיד לי בבקשה

בוקר אור לך מחייכת באופן קבוע

מקובל עלי שיש לכל אחד הילה ושכל אחד משדר אנרגיות,ולא תמיד יש שם התאמה...(בלשון המעטה...)נרות דולקים אצלי בתערובות של ריחות כמעט סביב השעון...ועד כה זה לא עזר
לגבי חיוך,אני בהחלט מסכימה איתך שיכול לעשות טוב,אבל לצערי
אני כבר מזמן לא מצליחה לחייך לכיוון.....

עלמה 3

New member
חיוכים - לכבוד שישבת הבא עלי לרעה

אולי תזרקי לי איזה עצם ...... בד"כ, איך שיורד הערב אני מדליקה נר, אני אוהבת וגם אם אני שוכחת בני מזכיר לי, אמא מה עם נר ריחני... אבל מחר -
כמה נרות אני צריכה להדליק חוץ מנרות שבת..... ועל השולחן בארוחה...... בכדי להזרים אנרגיות חיוביות........ דרך אגב המשקיפה באה..........ומביאה איתה בדר"כ אנרגיות כאלה
או אולי משהו אחר
עלמה

עלמה ../images/Emo24.gif ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif שבת שלום

טוב נו .... לא צריך להאמין כדי להדליק נרות שבת ,כן שמעת אותי טוב... ולאחל לעצמך שהאמרגיות הטובות ישובו לביתך.....כן זו גם תפילה... יו... מה הפכתי להיות יועצת לעינייני אנרגיות עם כן אז... ככה תשכבי במיטה ותעצמי עיינים לתנסי לראות איך כולך שוכבת בענן לבן מבריק ואז כשאת רואה את עצמך עטופה בענן...תשלחי למשקיפה חיבוק ואהבה.....כן יודעת שזה קשה .. ככל שתחזרי על זה יותר... ככה ישתפר המצב... ניסיתי על בשרי עם מישהי שהקשר היה בעייתי....

rolan

New member
אמונה

זוכרים מה כתבתי לכם על אמונה? פעם מזמן מזמן כשהייתי ממש חדשה כאן.... אחפש בהזדמנות ואביא שוב לכאן בכל מקרה... אמונה חשובה לכל דבר שאנחנו רוצים שיקרה לנו נכון חיוכים צריך מבפנים בפנים למצוא שלווה ולהעביר אותה לאחרים זה קשה מאוד וכל אחד עושה זאת בדרכו שלנו גם לא תמיד אנחנו מצליחים לאסוף כוחות ואני מאמינה, עלמה יקרה, שלך זה קשה מן הסתם אבל תנסי קודם כל למענך, למען מורכבך היקר וילדייך באמת שזה יעשה לכם טוב אשרי המאמין

rolan

New member
הנה זה... (מועתק)

אמונה ולא רק אימון היא מילת המפתח - לדעתי כמובן... לכל אחד מאיתנו דעותיו, ידיעותיו, מחשבותיו ו...... אמונתו אמונה היא מעין חזון פרטי של כל אחד אצלי למשל, כאשר תחושות ליבי ממלאות אותי אמונה בדבר כלשהו הוא זורם ומתהווה. אני לא אומרת סתם מילים ריקות מתוכן... הרי לכם דוגמא: סייחה שלי הקטנה (בת 16 התינוקת...) היא ילדת ליקויי למידה ברמות גבוהות מאוד. כל מי שבדק אותה לאורך שנות חייה הראשונות, לא "ניבא" לה עתיד מזהיר... לא תדע לקרוא, לא תצליח ללמוד חשבון ועוד ועוד, מיני נבואות שחורות שהורים לא ישנים בגללם ימים, שבועות ואף יותר זה. כך היה אצלי... אך אני אמא לוחמנית - לא וויתרתי ומילאתי את ליבה של סייחתי באמונה שאם תרצה תצליח. וכך הוא!!! הילדה שלי לומדת היום, קוראת, כותבת עושה דברים שלא חלמנו שתעשה, יש לה מלאן חלפים חברים/חברות, היא פעילה ותוססת... ללא אמונה, לא היתה מגיעה לאן שהיא היום. כך גם אנחנו, מעבר ליומיום השוחק, המעייף, השגרתי ולעיתים המשעמם, יש לנו דברים שביחד, כאלה שהם רק שלנו ושל בן זוגנו שבגללו - התאהבנו, בגללו רצינו להיות יחד ובחרנו להמשיך. הם העננה הזאת שמרחפת מעלינו האמונה שלנו. זאת שבזכותה יש לנו - כל בוקר כאשר מתעוררים יחד, חיוך על השפתיים, במשך היום יש כל הזמן מין שיר קטן בלב, כזה שמזמר לנו שאנו אהובים ורצויים. כל מיני כאלה תחושות ומסרים שהם רק של שנינו ואף אחד לא יקח לנו אותם. כל אחד צריך שתהיה לו אמונה... יום טוב לכולם שלכם

רולן

את אמא נפלא ,אני לא יודעת איך לא קראתי את דבריך קודם.אבל יישר כח יקירתי אכן הצלחה ענקית עם הסייחה.

עלמה 3

New member
אני מתכוונת ליישם, תודה חיוכים....

רק כנראה ששלחתי, אליה מסרים לא משהו
והמורכב הודיע שיש ביטול והמשקפיה לא תגיע, סתם נלחצתי...... זה כבור כמה חודשים טובים ככה... מאז גיוסה בעצם מאז נולדה ..... בדקה ה- 90 מתקבל ביטול... אמרתי למורכב שבפעם הבאה יחייב אותה באיזה תשלום..... ואז תרגיש אולי איזה מחוייבות לפגוש את אבא.. בכל אופן, לוקחת אליי את מה שהעברת לי...... זה נראה טוב.... אני מאמינה בזה... חיוכימה - תודה
עלמה

rolan

New member
אבן ירדה לי מהלב

יופי ככה תהיה לך שבת שקטה ובמשך השבועות הבאים תוכלי לתרגל את הצעת חיוכים ככה לקראת האיום הבא תהיי מוכנה

למעלה