אולי מישהו יסביר לי?.?

אורןב2

New member
אולי מישהו יסביר לי?.?

שאלה קטנה או יותר נכון גדולה אליכם אנשים יקרים.!!! למה בחורות יושבות עם גבר בפגישה הראשונה כמעט שעתיים או לפעמים יותר אם זה בעצם לא הטעם שלהן??? יש למישהו תשובה הגיונית לזה ?????

כי זה שבן אדם הוא לא הטעם שלי

למטרה רצינית, לא אומר שהוא לא מוצא חן בעיניי כאדם, ולפעמים נחמד לשבת ולדבר.. למה לא? לפעמים גם מגיעים מרחוק, ואני לא אשלח בן אדם לתל אביב חזרה אחרי שעה של נהיגה, רק בגלל שלא בא לי עליו, אם נחמד לי לשבת לדבר איתו למה לא להעביר ערב בסבבה?

אורןב2

New member
3 שעות לשבת

3 שעות לדבר זה קצת מוזר לא? ועוד במקרה שהוא לא הטעם שלך .... לא חבל על הזמן על הציפיות של הבחור???.

וגם כי אנחנו מנומסות../images/Emo8.gif

סתם,סתם. אני חושבת שמכל אדם אפשר ללמוד משהו ואם אני לא לגמרי סובלת להיות בחברתו אז למה לא לנסות להכיר עוד מישהו ומי יודע,אולי יש לו משהו לחדש לי.לתת צ'אנס של שעתיים זה הכי פייר שיכול להיות.

אמרת סתם סתם

אבל לפעמים זה גם באמת עניין של נימוס בן אדם טרח והגיע, המינימום זה לשבת מעט ולכבד אותו

אלא אם כן

מרגישים אחרת אם נניח מאוד אין זרימה ויש חוסר עניין שקוף משני הצדדים אז אין לי מה לחפש שם יותר אבל כל עוד זה לא מקרה קיצוני... וכל עוד נחמד, צריך לכבד.

דרורk

New member
בא לי לחבק ...../images/Emo24.gif

את הבנות כאן... סוף סוף קצת רכות וחיבה לגבר ממול גם כשלא בא... כבוד והערכה למרות שהוא...מכוער (סתם בשביל החרוז...הוא לא מכוער באמת...
) קראתי ונהנתי למצוא פן אנושי ואמיתי בצד הנשי...אחלה!!!

כל מה שאמרו פה

גם אם לא מתאים לי...הוא הגיע
אני אכבד אותו. מעבר לכך, אני מאמינה שגם אם אני לא מעוניינת בו כבן זוג, תמיד יש אופציה למצוא נושאי שיחה משותפים. אלא אם הוא ממש קטסטרופה בעייני... לא בטוחה שאשב שעתיים אבל לפחות 3/4 שעה, אני אתן לאיש. לא מאמינה שקיים אדם שלא שווה התייחסות אנושית.

Puzzluna

New member
הטעם שלנו...

נכון שלכל אחד יש את ה"טעם" שלו אבל הרבה פעמים אנחנו מוצאים את עצמנו עם בני זוג שהם לא ממש הטעם שלנו אבל יש בהם הרבה דברים מעבר למראה חיצוני. אני יודעת לגבי עצמי שאני משתדלת לתת צ'אנס ברוב המקרים אלא אם באמת נראה לי שאין מצב שאני אתחבר לבן אדם. ולכן נותנים צ'אנס, יושבים קצת, מפטפטים, מנסים להכיר ואם זה באמת לא הולך אז אין מה לעשות.

חייצוק

New member
תשובות

1. קפה ולרוב היא לא משלמת 2. גם ככה אין משהו טוב בטלויזיה 3. אולי אולי אם היא ממש ממש מ..... הוא ירצה לגעת בה בסוף הערב 4. TOMMOROW IS ANOTHER BLINEDATE 5. מספיק תשובות ?

נימשון

New member
כי לפעמים לא יודעים את זה

בדיוק בשניה הראשונה, לפעמים למרות שנראה כי אין סיכוי רוצים לתת אחד כי מאוד נחמד ולפעמים סתם כי כיף ואף אחד לא קבע שאם אין המשך רומנטי אז אי אפשר להינות מערב משותף ביחד.

אף אחד לא מחזיק את השני בכוח

אם יושבים למעלה מעשה סימן שנעים ויש שיחה זורמת שמשלימה את ההכרות שהתחלנו אותה באינטרנט ובטלפון וגם אם זה חד-צדדי זה בא ממקום של כבוד הדדי. כמעט כמו בפגישה עסקית, אנלוגיה הפוכה pleasure & business .

איבי123

New member
תשובה ../images/Emo140.gif

אני יודעת שאני מתנהגת תמיד בנימוס , כבר קבענו , הגענו , לא נשב לדבר כמו שני אנשים מתורבתים ? לא יודעת , אני בעד נימוס ונחמדות תמיד. וחוץ מזה לפחות אצל המון בנות שאני מכירה וגם אצלי אחרי שיחה כיפית של שעה שעתיים הדעה של הרושם הראשוני נעלמת ונשאר רק הרושם מהאדם ומהשיחה. מקווה שהצלחתי להסביר. המון בהצלחה אורן. יום נפלא. איבי.

אולי תסביר אתה ../images/Emo8.gif

לא קורה לך שאתה יוצא עם בחורה ויושב איתה שעתיים למרות שבמבט ראשון היא לא נראתה לך...

למעלה