אולי מישהו יסביר לי?.?

MaYcHuK

New member
תראה , תשמע

לפני שבועיים היה לי דייט מהרגע הראשון ידעתי שהוא לא בשבילי , לא נמשכתי אליו, והאמת שדי חשתי חכמה מדי על ידו - בקיצור לא הייתה משיכה פיזית, אינטלקטואלית ופנימית. הבחור הגיע מעפולה - נראה לך ששלחתי אותו הבייתה באותה דקה? לא! ישבנו , צחקנו, דיברנו, שתינו קפה אמרתי לו חד וחלק שלא יצא כלום ואני פה כי אם היה לי חביב לדבר איתו בפון אז אני חושבת שמגיע לו את הכבוד לקפה לפחות . זו תשובה די הגיונית לא? נראה לך שהבחור התאמץ כ"כ ואני אנפנף אותו בשנייה? לא מכובד!~

האמת רואה בזה נימוס אלמנטרי

ולא יותר. הייתי שמחה לשלוח את האדם לדרכו ולהמשיך בחיי, אבל לעולם לא אעשה זאת כי אינו אשם בזה שאנחנו לא מתאימים, פשוט אקט של נימוס אנושי.

אורןב2

New member
קיימת אינליגניצה רגשית

ותודה לך על התשובה שמעידה על אינטלגנציה רגשית אהבתי!!!

בעיקר שכל בן אדם ראוי שיכבדו אותו

ומה שאני לא רוצה שיעשו לי אני משתדלת שלא לעשות לאחרים. פעם קבעתי עם מישהו לדייט, אמרתי לו כבר מהתחלה שאני שמנמונת (מידה 30 בגינס) ושלא יצפה לאנורקסית. בקיצור, אני עולה לאוטו והמשפט הראשון שיצא לו מהפה - את באמת שמנה. המשפט הראשון שיצא לי מהפה היה תעצור את המכונית. וכל כך נפגעתי וכל כך בכיתי, ואני לא אגרום לאף אחד להרגיש ככה.

MaYcHuK

New member
חופשי אדיוט!

טוב גם לי היה פעם דייט ששלחתי תמונה והראיתי בלי בושה איך אני נראית - אז הייתי עוד 30 קילו - הבחור הגיע לדייט כנראה ראה אותי כי שאל בפון מה אני לובשת והמשכתי לחכות לו בגשם הרבה מאוד זמן...הוא פשוט ברח איכס התנהגות דוחה אלוהים ישמור לא מאחלת לשונאים שלי

מתוך נימוס...../images/Emo9.gif

קבעת עם מישהי. דיברתם בטלפון לפני זה (יותר מ-2 דקות אני מניחה...) ולכן נוצר קשר מסוים, גם אם זה "קשרונצ'יק"...בכל זאת, דיברת עם הבנאדם, הוא נהג עד אליך (עד אלייך במקרה שלי...חחחחחחחחח) ובא במיוחד לאסוף אותי. אז מה אם הוא לא מוצא חן בעיני? אני יכולה להגיד לך שבערך 90% מכל הדייטים שהיו לי עד עכשיו, לא מצאו חן בעיני חיצונית בשניה הראשונה שראיתי אותם. זה אומר שאני אשב רבע שעה עם הבנאדם וינפנף אותו? אני חושבת שצריך לתת את הכבוד לבנאדם גם אם הוא לא מוצא חן בעיניך, רק בשביל העובדה שהוא הגיע למקום הפגישה ושקבעתם ודיברתם קודם בטלפון. לא מתאים - לא נפגשים יותר...הלכו שעתיים מהחיים...

למעלה