אולי מישהו כאן יודע

yellow feather

New member
אולי מישהו כאן יודע

גבר יהודי- ישראלי התחתן עם אוקריינית באמצעות אחת החברות הללו של "כלות בהזמנה" (וכן, אני יודעת שהחתונה לא נחשבת כחתונה ואני גם יודעת שלא מדובר במאור הדור), קיבל אישור ממשרד הפנים להכניס אותה לארץ (כולל הפקדת ערבון), אחרי חודשיים בערך היא נעלמה מביתו (על הדרך היא גם רוקנה לו את הבית, אבל זה בקטנה). הבחור הודיע למשרד הפנים והגיש תלונה במשטרת ההגירה ובמשטרה - כמתחייב על פי חוק. בסיוע המשטרה היא אותרה בעיר אחרת (הודיעו לבחור) ומין הסתם עצרו אותה, אבל אני לא בטוחה אם אכן עצרו אותה. שלשום, כמה שבועות אחרי תאריך המעצר המשוער שלה - עצרו את האדם (ישראלי-יהודי-יליד הארץ) שייבא אותה לארץ , ככל שהצלחנו (בעלי ואני) לברר דרך תחנת המשטרה המקומית, הוא נעצר בידי יחידת עוז. אנחנו לא מצליחים לאתר אותו, או לברר למה הוא עצור ואם הוא זקוק לעו"ד. אולי מישהו כאן יודע לאן אפשר לפנות כדי לאתר אותו? האם משטרת ההגירה בכלל עוצרת אזרחים ישראלים? האם יש טעם לקחת עו"ד בשלב זה והאם יש עורכי דין שמתמחים בעבודה מול משטרת ההגירה? אודה על כל תשובה.

משטרת ההגירה

בעיקרון משטרת ההגירה מטפלת גם באזרחים ישראלים הפועלים בניגוד לחוק בכל מה שקשור בעובדים זרים או נתינים זרים.ניתן לפנות באמצעות עורך דין לפנות למשטרת ההגירה היושבים ברמלה בשאלה מה בנוגע לאותו עצור ותקבלו תשובה בהתאם.

למעלה