אולי מישהי יודעת...

ornaok

New member
דיאטה...

זו לא כזו חוכמה ירדתי את ה15 ק"ג שהעלתי *אחרי* הלידה יש לי עוד 15 כדי להגיע למה שהייתי לפני ההריון. שלא לדבר על זה שהתץחלתי את ההריון עם קצת עודף... אני אשמח נורא לרדת אפילו 10, ולחזור למימדים נורמליים. נמאס לי להראות כמו טנק. אני בדיאטה כבר חודשים, והירידה נפסקה. גם כוח הרצון מתחיל להישחק. אבל אני מאמינה ומקווה שכניסה למסגרת עבודה (ועוד כזו שעומדים בה על הרגליים כל היום ומתרוצצים בחנות....) תעזור לי לחזור למוטיבציה ולרדת עוד קצת. זה גם מאוד מדאיג אותי - שיהיה לי קשה בעבודה בגלל המשקל העודף. לאף אחד לא קל לעמוד על הרגליים יום שלם, בטח לא כשיש כזה עודף משקל. מקווה להחזיק מעמד.
 

nubi

New member
רציתי רק להגיד לך

המון בהצלחה בעבודה החדשה. וחוץ מזה, בשניה שאני אראה את לירי שלך, אני אתן לה כזה ביס...(ראיתי תמונות שלה בפורום אחר-מדהימה!).
 

sharonmx

New member
בהצלחה!

ואל תשכחי לעדכן אותנו במבצעים הלוהטים והשווים ביותר!
 

yaelia

New member
איזה יופי אורנה../images/Emo13.gif

גם הדיאטה - אל תתיאשי, גם ה-15 הבאים ירדו להם עוד לפני שתרגישי. וכמובן העבודה. אני תמיד אומרת על עבודה שתהיה אחת משתיים: או מתגמלת מצוין כלכלית ואז יש תקופות שאפשר לסבול אותה. או שתהיה עבודה שנהנים ממנה. שימשיך ככה.
 

אביטלתל

New member
איזה קטע

רק עכשיו קראתי את ההודעה הזו בפירוט וגם אני חשבתי (או עדיין חושבת?) ללמוד תפירה ודווקא יש קורס רציני לעניין פה בצפון
 

ornaok

New member
תודה לכולכן!!!אתן נפלאות!!!../images/Emo24.gif

אביטל, אני חולמת לעשות קורס תפירה כדי ללמוד את הבסיס, ואח"כ אני רוצה להרשם לקורס בנשקר - תפירה של בגדי ילדים. זה החלום שלי.
 

lulyK

New member
אורנה, ברגע שיהיה לך את הבסיס

תקני בורדה ותתחילי לעצב לפי גזרות בסיסיות לילדים משם. חבל על הקורס בשנקר
 
למעלה