אולי מי מכם ימצא כאן את ילדיו?

oehhe

New member
אולי מי מכם ימצא כאן את ילדיו?

שלום לכם. את הקישור שמצורף מצאתי בךורום השכן, נותן עוד כיוון מבט על חיינו. oehhe

blonda3

New member
ילדי הגדולים../images/Emo39.gif

היו בחתונת אביהם. אני כמובן לא הוזמנתי. אבל הייתי שמחה להיות מוזמנת. למה? ככה. בגלל הילדים שלי. בכלל הייתי שמחה לו היתה ביני לבינם מערכת יחסים כלשהי. אבל אין. לא בגללי. מישהי הסבירה לי שלכל דבר בחיים יש את הזמן שלו אז קיבלתי את דבריה.

עלמה2

New member
אוהי....

אני גם אוהבת לטייל בפורום הזה, הילדים המתבגרים שם, מדהימים, ככה אני עוזרת לעצמי לראות מה הצד השני חושב, אך הם פועלים והם כאלה חמודים. מה שמזכיר קטע מצחיק מהמשפחה המורכבת שלנו......... המשקיפים, (ילדיו של בעלי) היו השושבינים בחתונה שלנו ושותפים לכל ההכנות לפני, ומה שכן לא הבנתי אז למה הם שומרים את העניין בסוד. מפני ה- גרגמלית....... הבן שלנו מאד אוהב לראות את הקלטת של החתונה וכל יום משפחה הוא נזכר להוציא אותה .... ואז זה תקליט שחוזר על עצמו.... אך זה שאני לא הייתי בחתונה......... והמשקיפים כן....... ואני אומרת לו....... בודאי שהייתה .... הייתה בבטן של אמא...
כולם היו המומים, שהמשקיפים היו יחד איתנו מתחת לחופה....... לאחר החופה הרב שאל ....... אלה הילדים שלו....... אמרנו...כן.... הרב כעס , אמר שאסור ע"פ ההלכה..... טוב שזה היה אחרי החופה
אולי צריך לעשות תיקון
עלמה 123

עלמה 3

New member
אין לי מושג למה ../images/Emo12.gif

לדעתי זה עניין של אמנות תפלות,וקישקושים........

maof

New member
עלמה יקרה../images/Emo140.gif

שתפי אותנו בבקשה בהרגשה...... איך זה שהילדים הם השושבינים של ההורים
איך אומרים ומה אומרים לגברים/ות הקטנים הרי יש להם כבר אבא ואמא שהיתחתנו........ תספרי .....תשתפי.....אל תישמרי בבטן
מעוף

עלמה 3

New member
וואוווווווו.. זה סיפור ארוך... מעוף

כשהכרתי את המורכב, היתה ביננו הכוונה ביני לבין המשקיפים, מערכת יחסים טובה, אפילו מאד טובה.... וגם בתקופה שעברנו לגור יחד הם מאד אהבו אותי, הם כל הזמן רצו להיות בחברתי, בפרט הבת. היא האהבה ללכת איתי לקניות , למספרה לראות וללמוד אך מבשלים, התייעצה בעינייני נשים היה פירגון הדדי. לפני החתונה היתה לה בדיוק בת מיצווה, ואמא שלה לא הסכימה לעשות לה בשום אופן מסיבה כי לטענתה זאת הוצאה מיותרת........ והיא שיתפה אותי שהיא מאד רוצה כמו החברות שלה מסיבה לכיתה, ולמשפחה. ראיתי את כאבה, בקיצור עשינו לה מסיבה ענקית חברתית ומשפחתית ואמא שלה לא באה. מרוב שהיתה הרמוניה, אהבה, חיבה וחברות, הם ביקשו מאיתנו שנביא תינוק הם היו שותפים לכל דבר, אני הגעתי למערכת ביודעין כשיש שני ילדים פגועים, התייחסתי ברכות ובסבלנות הבת תמיד קיבלה אותי וחיבקה. הבן התחרה וקינא איפלו באחותו , אבל היתה הרבה סבלנות. ואז ההריון המיוחל הגיע.......... פרי אהבה ושיתפנו אותם. וכולנו שמחנו והשתמחנו.......... הם הביעו אושר ושמחה , הם היו מתקשרים לשאול מה קורה ומה אני מרגישה, ומה הרופא אמר וזה בא מהם, ורצו לראות תמונות של אולטרסאונד. מה שחשוב לציין שבאותה תקופה , הבנתי שהם שומרים הכל בסוד ולא מעבירים. ולא הבנתי למה........הם שומרים בבטן. ואז החלטנו להתחתן, אני רציתי חתונה ישית אינטימית, בין חברים ומשפחה מצומצמת. אבל המורכב החליט יחד עם ילדיו ושיכנעו אותי שעושים מסיבתחתונה ענקית והפקה רצינית, אני חשבתי שהוא לא ירצה לעבור שוב את הטקס הזה. אבל ציין שאני צריכה לעבור את זה וכמובן ללבוש שמלת כלולות........ והמשקיפים היו שותפים להכל ל- די ג'י, לאוכל, לטקילה, לבגדים , למספרה והיו מאושרים........ושותפים במאה אחוז. אז הרגשתי וחשתי כמה הם זקוקים לאהבה, לתשומת לב, לשיתוף לאחדות. הם כל כך אהבו את ארוחת יום שישי, פתאם היה קידוש , וטיולים וכייף לדעתי הם אהבו את הקלילות שבי את הבית את הקורת גג החמה. הם תמיד החמיאו למראה שלי, לבגדים ושאני יקנה להם גם ולידלה את אותו דבר. עד שיוממים לפני החתונה , הגרגמלית, מצאה את הזמנת החתונה חבויה אצל הילדים, ואז היה פיצוץ גדול........ ולא הסכימה שהילדים יבואו וכו' הם מאד כאבו ובכו......... ולא ידעו איך לאכול את זה ?????????. הם נעלמו, עד שהמורכב חיפש וחיפש שוחח איתה, הכל עבד ע"פ התוכנית תחת איומים וכו וכו......... אבל למרות העצבות והחששות מהאם הם שיחקו אותה, שמחו רקדו עקבו אחרי דברי הרב, נראה שהם שמחו בשימחתנו. ויותר מכל חיכו בכליון עיניים לרך הנולד. והשאר מאד כואב..................... תודה מעוף,
אך הגרגמלית , לא נתנה למערכת יחסים הטובה הזאת להמשיך,

maof

New member
עלמה............./images/Emo141.gif

אני קורא אותך עוד פעם ....ועוד פעם כל כך אוהב את הדברים ........... אני מרגיש שאני מיתלהב יחד איתך ועם הילדים איזו היתרגשות איזה כייף
רק חבל שהמשפט האחרון קצת קילקל את ההתחלה היפה אבל אני לעצמי מעדיף לראות ברגע זה את החלק היפה איתך הסליחה אבל מאוד נהנתי ליקרוא אותך מעוף

*יערית

New member
אפשר לשאול גם אותי../images/Emo13.gif

אחרי שראיתי את התלהבותו מהודעתך....קפצתי על המיקלדת לראות מי נסך חיוך ענקי על פניו.... וכן כן קראתי הודות החתונה המורכבת שלך{תרתי משמע}
אכן זה מרגש......{חוששת מהמולה כזו שוב} בקיצור לא גרגמל..ולא חתחתול הרסו את מה שהיה צריך להיבנה!
יש לי מחר יום הולדת......וזה לא יום להרים שמחה אבל......לכל יום כזה יש גם סוף...ואז
ואז
נחשוב על משהו......

עלמה 3

New member
בהודעה שלך האחרונה

ראיתי - אני רצה לחגוג יום הולדת, טוב בכל אופן - ברכתי אותך -
ובשקט בשקט ........... שששששששש ... פתאם נהיה פה רועש ??? י ו ם ה ו ל ד ת ש מ ח..........
עלמה 123

*יערית

New member
בשקט בשקט......

אתמול חגגתי עם כמה חברים מפורום גרושים בבאולינג...זה היה על הדרך כביכול... אבל איך אומר מעופי :יום הולדת צריך לחגוג או ביומו או ביום שלאחר...ולא לפני
אז הרצנו כמה כדורים
תודה מתוקה על הברכות......מחר בערב אני רוצה הרבה רעש כאן

עלמה 3

New member
יערית, חוץ מזה שאלתי אותך, בשירשור

אחר, וברכתי ו - אין תגובה. נראה לי שמעוף מתכנן את הבאות
.......... יאללה להתכונן ליערית ומעוף - "כל שתבקשו - לו יהיא........." עלמה 123

*יערית

New member
עלמתינו../images/Emo24.gif

למה התכוונה המשוררת באומרה: "מעוף מתכנן את הבאות"?
ואמן כל שנבקש לו יהי! ולך תודה תודה תודה...לא ראיתי שברכת אותי בשרשור אחר....שנייה אני אבדוק.... והנה קחי על הדרך
אנחנו מאופקים כרגע.

rolan

New member
יערית - בעוד כמה שעות כבר יהיה

המחר.... שלך ובשקט בשקט והרבה
ים ו
ות יומולדת שמח
כי מגיע לך....

rolan

New member
גם חתלתולה שלנו

שהיא הקטנה של אוהי והכי קטנה שלנו במשפחת המורכבים חוגגת מחר יומולדת 16 ימלאו לה מ ז ל ט ו ב ל
ה שלנו

rolan

New member
עלמה ../images/Emo24.gif

קראתי התרגשתי וכל כך קיוויתי שהסוף אחר... מקווה שהתמונה תושלם בבוא היום ותיראה טוב כמו שחלמת שתהיה

sugar7

New member
עלמה, הסיפור שלך נשמע

כל-כך דומה לשלנו חוץ מהסוף. למזלי ה-x שלנו היא כנראה אישה יותר הגיונית ויותר אוהבת לילדיה. כמה עצוב שהגרגמלית לא רואה ומבינה כמה נזק היא גורמת. אצלנו הילדים היו בחתונה כמובן. לא נשקלה בכלל אופציה אחרת.

למעלה