וואוווווווו.. זה סיפור ארוך... מעוף
כשהכרתי את המורכב, היתה ביננו הכוונה ביני לבין המשקיפים, מערכת יחסים טובה, אפילו מאד טובה.... וגם בתקופה שעברנו לגור יחד הם מאד אהבו אותי, הם כל הזמן רצו להיות בחברתי, בפרט הבת. היא האהבה ללכת איתי לקניות , למספרה לראות וללמוד אך מבשלים, התייעצה בעינייני נשים היה פירגון הדדי. לפני החתונה היתה לה בדיוק בת מיצווה, ואמא שלה לא הסכימה לעשות לה בשום אופן מסיבה כי לטענתה זאת הוצאה מיותרת........ והיא שיתפה אותי שהיא מאד רוצה כמו החברות שלה מסיבה לכיתה, ולמשפחה. ראיתי את כאבה, בקיצור עשינו לה מסיבה ענקית חברתית ומשפחתית ואמא שלה לא באה. מרוב שהיתה הרמוניה, אהבה, חיבה וחברות, הם ביקשו מאיתנו שנביא תינוק הם היו שותפים לכל דבר, אני הגעתי למערכת ביודעין כשיש שני ילדים פגועים, התייחסתי ברכות ובסבלנות הבת תמיד קיבלה אותי וחיבקה. הבן התחרה וקינא איפלו באחותו , אבל היתה הרבה סבלנות. ואז ההריון המיוחל הגיע.......... פרי אהבה ושיתפנו אותם. וכולנו שמחנו והשתמחנו.......... הם הביעו אושר ושמחה , הם היו מתקשרים לשאול מה קורה ומה אני מרגישה, ומה הרופא אמר וזה בא מהם, ורצו לראות תמונות של אולטרסאונד. מה שחשוב לציין שבאותה תקופה , הבנתי שהם שומרים הכל בסוד ולא מעבירים. ולא הבנתי למה........הם שומרים בבטן. ואז החלטנו להתחתן, אני רציתי חתונה ישית אינטימית, בין חברים ומשפחה מצומצמת. אבל המורכב החליט יחד עם ילדיו ושיכנעו אותי שעושים מסיבתחתונה ענקית והפקה רצינית, אני חשבתי שהוא לא ירצה לעבור שוב את הטקס הזה. אבל ציין שאני צריכה לעבור את זה וכמובן ללבוש שמלת כלולות........ והמשקיפים היו שותפים להכל ל- די ג'י, לאוכל, לטקילה, לבגדים , למספרה והיו מאושרים........ושותפים במאה אחוז. אז הרגשתי וחשתי כמה הם זקוקים לאהבה, לתשומת לב, לשיתוף לאחדות. הם כל כך אהבו את ארוחת יום שישי, פתאם היה קידוש , וטיולים וכייף לדעתי הם אהבו את הקלילות שבי את הבית את הקורת גג החמה. הם תמיד החמיאו למראה שלי, לבגדים ושאני יקנה להם גם ולידלה את אותו דבר. עד שיוממים לפני החתונה , הגרגמלית, מצאה את הזמנת החתונה חבויה אצל הילדים, ואז היה פיצוץ גדול........ ולא הסכימה שהילדים יבואו וכו' הם מאד כאבו ובכו......... ולא ידעו איך לאכול את זה ?????????. הם נעלמו, עד שהמורכב חיפש וחיפש שוחח איתה, הכל עבד ע"פ התוכנית תחת איומים וכו וכו......... אבל למרות העצבות והחששות מהאם הם שיחקו אותה, שמחו רקדו עקבו אחרי דברי הרב, נראה שהם שמחו בשימחתנו. ויותר מכל חיכו בכליון עיניים לרך הנולד. והשאר מאד כואב..................... תודה מעוף,
אך הגרגמלית , לא נתנה למערכת יחסים הטובה הזאת להמשיך,