אולי משהו יכול להסביר למה המילוי בפלפלים מתכווץ בסוף הבישול?

פוקסי99

New member
חיתוך בפלפל לפני בישול

לאחר מילוי התוכן בפלפל לפני ההכנסה לסיר תבצעי חיתוך קטן בצורת צלב בחלק אשר יופנה כלפי תחתית הסיר .בזמן הבישול הרוטב יחליל לתוך הפלפל וכך המילוי לא יתייבש.
 
היי חנה

אני לא שמה ביצים בתערובת לפלפלים
מטגנת בצל מוסיפה אורז לא מבושל ( רק מושרה מעט במים רותחים)
מתבלת ממלאת את הפלפל עד למקסימום 2/3 ממנו
לא דוחסת את המילוי מאחר ואורז יתנפח ויתפוס נפח
לתערובת של 1/2 קילו בשר אני שמה כחצי כוס אורז
&nbsp
 
למעלה