אולי משתתפי הפורום יספרו קצת על

משוש30

New member
אולי משתתפי הפורום יספרו קצת על

עצמם והקשר שלהם לגיאוגרפיה?

שי רגב

New member
בשלב ראשון: קיראי את האינפו'

דף המידע שכ"א ממלא (או לא) על עצמו. מילויו של דף כזה יכול לחסוך המון שאלות ותהיות... (ואת זה אני מפנה לאלו שלא ממלאים, או שממלאים נתונים חלקיים מאוד). בהצלחה

shagam11

New member
../images/Emo22.gifטוב, כבוד הוא לי להיות הראשון

שיספר מעט על עצמו. שמי שרון, בן 32, בוגר החוג לגיאוגרפיה, אוניברסיטת ת"א. בהזדמנות זו, אני רוצה להלל ולשבח את פרופ' גדעון ביגר, ראש החוג לגיאוגרפיה (בזמני), שהרצאותיו המרתקות משאירות טעם של עוד. בגרות 5 יחידות ב...גיאוגרפיה, כמובן. חובב מחשבים ואינטרנט, מוזיקה - ישראלית בעיקר. מגדל בוקסרית יפיפייה בת 6.5 וברגעים אלה ממש - סטודנט למשפטים, שנה ב' במכללה האקדמית למשפטים. הבא/ה בתור...

משוש30

New member
טוב למרות ששי קצת הוציא לי את הרוח

מהמפרשים אני אמשיך. שמי מאשה ואני מסיימת תואר שני בגיאוגרפיה היסטורית בעברית (חוקרת את הכנסיות של אנטוניו ברלוצי בארץ), בת 31 ואמא למתן בן 5 שבועות ושני חתולים.בעברי מורת דרך וכיום מתרגלת בחוג ומנהלת פרויקט משותף לאוניברסיטה העברית ולאוניברסיטת אל קודס. שמחה להצטרף לפורום ומקווה שיהיה לי מה לתרום למרות שנראה שהכיוון של הפורום הוא בעיקר פיזי.

שי רגב

New member
אני????? הוצאתי לך את הרוח????

אני כ"כ תמים וזך ועדין ורך והומאני ודידאקטי ודיסלקטי ודיסאינפורמטיבי ודיסהרמוני ודיסציפלינארי... לא יכול להיות !!! איך עשיתי דבר כזה?????????? (בום!! אני נותן לעצמי סטירה! ו-"בום" בועט לעצמי בראש!! הא!! זה ילמד אותך, רשע שכמוך!!!!!)

שי רגב

New member
ואם לא הבנת...

אז אני לא רציני (בכלום!). ובכלל זה לא אני, אלא שושנה ליבוביץ'-בוחבוט, השכנה ממול, שכותבת תחת הזהות שלי !!!

שי אל תאלץ אותי.../images/Emo67.gif

אני מכיר אותך וגם את השכנים שלך וגם את הכלבים שלהם. אני יודע היכן אתה גר ומה התחביבים שלך , אני מכיר את החברים שלך ... ואם זה לא יקרה אאלץ אותך להגיע לדרום החם ואוליך אותך במדבר עד שתכריז שמעכשיו תהיה נחמד. לחברי הפורום היקרים ולמאשה התנצלות. שי עקב עברו סובל מהתנהגות לא נחמדה בלילות ירח מלא במיוחד אם אתה לבוש שחור.... לעיתים קרובות זה נגמר במכות. למאשה ברוכה הבאה טוב לפגוש אותך כאן מזל טוב על הילד החדש. ששת

שי רגב

New member
לכל הביירים!

כולכם יכולים (ומתבקשים) למלא דף אינפורמציה בעת ההרשמה ל-"תפוז". דף זה מהווה מעין כרטיס-ביקור שלכם, ובו פרטים אישיים/מעניינים וכן "מסרים לאומה". מילוי כרטיס זה יפשר לחפיירים אחרים בפורום "לקטלג" אתכם וכן ימנע מכם את הצורך (החוזר ונשנה) לספר על מעלליכם וקורותיכם, מאז ימי גדוד העבודה וקרבות גדוד החפרים בחזית גליפולי ועד כיבוש המאדים... תודה, בשמי ובשם ועדת קישוט!

משוש...לא ראיתי עד עכשיו..../images/Emo140.gif

הוא חמוד . האבא מתכנן לו כבר קרירת טיפוס וגלישה ??

משוש30

New member
נו בטח...../images/Emo8.gif הילד בגיל שבועיים

כבר עשה את נחל חלילים ובגיל חודש טייל במכתש הגדול ובערבה. עכשיו אנחנו מחכים לסוף שבוע עם מזג אויר טוב לקחת אותו לטפס (בינתיים להתבונן בצורה פסיבית) בעין פארה או משהו בסגנון...אהה וכמובן בגיל שנתיים אנחנו ניקח אותו לעשות סקי (אם היורו עד אז ירד קצת.)

משוש30

New member
חחחחחחחח

בסדר מעכשיו אני אקח ברצינות רק את האינפורמציה שלך ( או שגם את זה לא???)

שי רגב

New member
לפי מיטב המסורת הדמוקרטית העממית

"הרשות נתונה וזכות הבחירה..."
או כמו שאמרו על אחד המאסטרים הגדולים באמנות הלחימה: "היום הוא רק מראה כיוון, והמבינים (בלבד) יוכלו ללכת בעקבותיו..."

שי רגב

New member
אתה ה-../images/Emo47.gif !!!

האמת, חשבתי לכתוב זאת עם הפנייה אליך, אבל לא רציתי ליצור כאן דו-שיח פרטי, שלנו, בתוך השיח הציבורי...
אבל מה? כל הכבוד, אחי !!!

למעלה