ברוכה הבאה תום מת"א בת 25 בקרוב. תהני בפורום:)
פ פיה עצובה 25 New member 1/6/10 #21 ../images/Emo140.gifברוכה הבאה תום מת"א בת 25 בקרוב. תהני בפורום
ס סייחה כסופה New member 1/6/10 #22 תודה רבה את הראשונה שאומרת לי ברוכה הבאה. את יכולה לספר על עצמך קצת יותר?
E EVGIRL New member 2/6/10 #29 שלוםםםםםםםם../images/Emo9.gif קוראים לי רעות אני עוד מעט בת 19 ואני מקרית חיים. נולדתי ב24.7.91 אממממממ..הדבר שאני הכי אוהבת בעולם זה חיות ובעיקר סוסים,רכבתי 7 שנים והפסקתי לצערי בגלל בעיות בגב.. היו לי 40 חיות בחצר. אמממ..חולה על מוזיקה ומנגנת על גיטרה. אמממממ...זהו נראה לי
שלוםםםםםםםם../images/Emo9.gif קוראים לי רעות אני עוד מעט בת 19 ואני מקרית חיים. נולדתי ב24.7.91 אממממממ..הדבר שאני הכי אוהבת בעולם זה חיות ובעיקר סוסים,רכבתי 7 שנים והפסקתי לצערי בגלל בעיות בגב.. היו לי 40 חיות בחצר. אמממ..חולה על מוזיקה ומנגנת על גיטרה. אמממממ...זהו נראה לי
ה הילה 201 New member 4/6/10 #38 הילה בת 25 מרמת גן אני בת 25 מרמת גן אוהבת מאוד מוזיקה ישראלית(בעעיקר ישנה),כותבת שירים ,מעצבת כרטיסי ברכה במחשב ומציירת
הילה בת 25 מרמת גן אני בת 25 מרמת גן אוהבת מאוד מוזיקה ישראלית(בעעיקר ישנה),כותבת שירים ,מעצבת כרטיסי ברכה במחשב ומציירת