הנה עוד אחת שציירתי היום
S smady by New member 11/9/05 #129 סוף סוף סיימתי!! טוב בערך- פשוט ממש רציתי להעלות את התמונה לפורום... חיחי... אז זו האישה שציירתי לידיד שלי ליומולדת (קצת בדיליי אבל אני בטוחה שהאו יסלח לי...)
סוף סוף סיימתי!! טוב בערך- פשוט ממש רציתי להעלות את התמונה לפורום... חיחי... אז זו האישה שציירתי לידיד שלי ליומולדת (קצת בדיליי אבל אני בטוחה שהאו יסלח לי...)
פ פשוט אביב New member 11/9/05 #132 מדהים....../images/Emo13.gif אגב... ראיתי אותך היום בביצפר... אבל..את בטח לא זוכרת פרצוף וכאלה...
S smady by New member 12/9/05 #177 אמממ סורי.. חחח ראית אותי בסוף היום או לפני? (כי לבשת את המחוך שלי כשהלכתי לאוטובוסים!!)
פ פשוט אביב New member 13/9/05 #198 האהא...לפני.. אבל אמרו לי שראו מישי עם מחוך יפה...|גמאני רוצה| =]
S smady by New member 13/9/05 #199 זו כנראה הייתי מואה... לא נראה לי עוד מישהו יבוא לביצפר עם מחוך לצערי (תלבושת זונע!! )
T TarwenR New member 11/9/05 #139 $#^@$%)&_ סמדי ההצללות מעוררות הערצה O0 בעיקר ברגלים והבגדים נורא יפים
פ פונצית גירל האמיתית New member 11/9/05 #141 סמדי מוכשרת שלי. ../images/Emo99.gif יצא לך ממש ממש יפה, המחוך מדהים והנעלים יצאו גם מעולה. :]
S Silent tears New member 12/9/05 #151 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif זה פשוט מדהים !!!
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif זה פשוט מדהים !!!