אולי עדיף לפחד?

היי

את מאוד צודקת, לתרגם אמונות למעשים זה באמת תהליך לא קל. אבל אני חושבת שזה שכבר יש את האומונות זה חלק מאוד חשוב ומשמעותי מהדרך שיש לעשות. כשיש אמונה שצריך לשנות ושיש רצון לשנות, אז יש גם אפשרות להתחיל לעשות דברים כדי לשנות. ולא, זה באמת לא קל, אבל זה כן אפשרי. וכמו שאת כותבת, יש רגעים שבהם את מרגישה אחרת, והדאגות נהיות הרבה יותר קטנות. בסופו של דבר, אם לא נותנים לדאגות לשלוט לנו בחיים, ויוצאים נגדן כמה שמסוגלים, אז הן הולכות ונעשות קטנות יותר. אני מאוד מסכימה איתך שהפחד ממה אנשים יגידו על השינוי מאוד דומה לדאגות לגבי הרושם שאת עושה על אנשים. אני חושבת שעצם זה שאת יודעת שכדאי לך להשתחרר מזה ושאת רוצה להשתחרר מזה, זה כבר צעד משמעותי. תנסי לחשוב על זה שאין סיבה שאנשים לא יראו לטובה את השינו, בסופו של דבא את רוצה להיות חברותית יותר ושזה יהיה לך פחות קשה להתקרב לאנשים. אז למה בעצם שיגידו על זה משהו שלילי?

highstar1

New member
אני יגיד לך למה

שיגידו על זה משהו שלילי. פשוט אני מכירה אישית כל מיני אנשים בני גילי שקרובים אלי, שלא אוהבים אנשים קולניים וסוערי מזג, בגלל שאני מבפנים סוערת ורגישה, ככה גם אני אהיה מבחוץ אם אתחיל להיות עצמי. ואם אדם חושב על עצמו שהוא יפה או מוצלח במשהו, אותם אנשים אומרים עליו שהוא מתנשא וסנוב. אבל אני לא מבינה מה הבעיות שלהם שהוא שמח בעצמו, אם בנאדם אומר על עצמו משהו טוב ,ורואים שזה לא בא בהגזמה אז למה לדבר עליו בגנאי?... ככה אני פוחדת שיהיה איתי, שאנשים שעד עכשיו חשו כלפי עליונות פתאום יתפלאו וזה יעורר מאומה אצלם. כי פשוט גם ככה אני תופעת טבע נדירה בהתנהגות המתסגרת שלי, ועוד עם השינוי, זה מעייף אותי כבר. מזה נמאס לי להיות מודחקת,!!!..אני, למרות שאני שקטה, אוהבת אנשים קולניים ועליזים. אני כבר די משתלטת על המצב שלי ואני יכולה לראות כבר איזה דברים הייתי עושה בלי הדאגות הבלתי פוסקות האלה. אבל עדיין בהתליך התגברות

היי

אני חושבת שאת צריכה לנסות ולהיות מה שעושה לך טוב. ונכון, יש אנשים שאולי לא אוהבים אנשים קולניים ויש אנשים שאולי לא אוהבים אנשים שקטים, ובכל מקרה אי-אפשר לקלוע לטעם של כולם. אז את צריכה להיות איך שטוב לך עם עצמך, ולהתחבר לאנשים שאת מרגישה טוב איתם. אני חושבת שזה יהיה נפלא אם תחשבי על עצמך דברים טובים ותהיה שמחה עם עצמך, ואני מתארת לעצמי שיש גם אנשים שידעו לפרגן

למעלה