קיבלתי ת`אי-מייל, אין לי אטב בשום מקום, אני מנסה עכשיו לשלוח לך את זה ואני מקווה שאני יצליח, אם לא אני אקח שיעורים מיוחדים ואבין מה אני עושה לא בסדר. חוצמזה, ראית שההודעה שלי על הטיול באילת נבחרה להודעה נבחרת... איזה כבוד (?)
נמאס לי לנסות, אני אנסה שוב ביום אחר, בכל אופן תמונה מגניבה, החלטתי שברגע שתהיה לי מערכת אסלה משלי אני תולה אותה על הניאגרה וככה בכל פעם שאני אצטרך להטיל את מימיי אני אוכל להתרפק עליה ולהיאנח בנחת...
אני יודע איך אטב נראה, מסתבר ש:א.יש לי איזושהי בעיה במחשב כרגע (בנראה) וב. שהקובץ אכן כבד מידי. אז עד שאני אבין אחרת אני אמתין. ניסיתי לשלוח לך ארבע פעמים וזה ממש ממש קשה לו. גם מסתבר שהסיבה שלא הצלחתי לא הייתה נעוצה בי, כי אני עשיתי הכל כמו שצריך, בגלל בעיה אחרת לא הלך לי . אבל תודה על התמיכה וההסברים... אני יכול לקבל את הצ`ק שלי חזרה עכשיו ...
מה אתה חושב שאני עובדת חינם? השקעתי, הזעתי והתאמצתי רק בשבילך!!!!!!!!!! וזאת התמורה שלי?! אגב אמרתי לך כבר, האטב נראה כמו שבלול אבל אני מבינה שקל לך יותר להאשים את המחשב...
זהו... סידרתי לך את התמונה עוד כמה דקות היא תהייה פה לראווה אגב מי סרק לך אותה??? איך הוא הגיע עם תמונה מסכנה ל-2 מגה???? הוא לא יודע לסרוק סידרתי לך אותה, הקטנתי והיא עכשיו רק 10k אתה חייב לי את חייך