אולי שאלון?

SomebodyElse

New member
אולי שאלון?

משעמם לי כל כך ומזמן לא היה. שם: גיל: מיקום: זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? ובגלל בת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? עם מי? היה כיף? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תועילו בטובכם להתגורר? בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? מהו השיר שתקוע לכם בראש? מתי בפעם האחרונה התרגשתם? ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בגדת פעם? מה את מעדיפה? בנים או בנות? וכרגע? את אוהבת בת או בן? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? איזו חברת טלפון נייד יש לך? מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\תה\קפה? מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אתה מצונן עכשיו? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית? היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? את לסבית/אתה הומו? דו? איזה כיתה אתה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: בזבזן או חסכן? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? את מאמינה באהבה? מתי פעם אחרונה התקלחת: מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: במכונה, קרם, חוט או שעווה: איזה חברה: כמה בשמים יש לכם: אילו: קשקשים, יש/אין? איזה שמפו: פין או פות: ישנים ערומים?: מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: שונאים את עצמכם?: אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם כן, רוצים תירס? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? איזו הופעה אחרונה היית? מה השמות חיבה שלך? תוסיפי תמונה שלך!

Aline In Chains

New member
../images/Emo203.gifחלק א'..

שם:
אלין. גיל:
15 וחצי. מיקום:
באר שבע. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
מש'ו כזה, אבל לא ממש.. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?
ואיי לא משנה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?
לא יודעת.. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
לא. אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?
כן. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?
כן. כמה אקסים יש לכם?
3. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?
ממש לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח
?כן, אבל אני לא ניסיתי. הוא ניסה. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?
לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?
לא אכפת לי חח.. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:
אין לי כוח. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?
בכיתה ח'. לאממשנה. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?
אני עצמי ואנוכי. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?
איזה מש'ו מפגר חחחח.. מה הדבר שהכי פוגע בך?
לא משנה. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?
לאמשנה. מה הכי מושך אותך אצל אנשים:
במראה החיצוני?! שיער ארוך,עיינים,ידיים.. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?
איזה אחת.. לא משנה. על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?
יש לי כישרון בכלל? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?
חברה שלי.. התכוונת לזה?
כן. מתי שיקרת?
מזמן. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?
המממפ, מזמן נראה לי. ובגלל בת?
לפני איזה שבוע נדמה לי. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?
לא זכור לי. למה?
כובע. מתי בפעם האחרונה התנשקת?
מזמן.. עם מי?
איזה אחד. היה כיף?
מה אתם חושבים?!
מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?
מזמן. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור?
אויי. יש מלא. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?
אין לי מושג.. למי אתם הכי מתגעגעים?
איזה אחד. איזה מקצוע לעתיד תרכשו?
לאדעת, אני רוצה לעסוק במוזיקה. איפה תועילו בטובכם להתגורר?
פלורידה, לונדון. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?
2,3 :] באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?
חחח בואנה מזה השאלות האלה. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?
זה ממש תלוי איך הקשר איתם. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?
לאא. אני לא אגור פה. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי?
חילוני. מהו השיר שתקוע לכם בראש?
love hate love של אליס אין צ'יינס. מתי בפעם האחרונה התרגשתם?
לפני כמה זמן.. ממה?
מש'ו. איזה פרסומת את הכי אוהבת?
לא ראיתי טלוויזיה כבר מלא זמן חח.. את חושבת שאת מאושרת כרגע?
לא. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?
לא.. בגדת פעם?
ממש לא. מה את מעדיפה? בנים או בנות?בנים
וכרגע? את אוהבת בת או בן?
לא.. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?הממ,אנלא יודעת, בסדר[?] חחח כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?
גראנג'. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?
מושיק עפיה? ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?
גם וגם.. מה הכי חשוב לך בחיים?
מוזיקה,משפחה,חברים. מה הרגש שהכי חסר לך?
אוף דיי. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?
עזבו. מהו הפרי האהוב עליך?
אני שונאת פרות. גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?
900% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?
שום תוכנית. כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?
לא יודעת, אולי 90,80. איזו חברת טלפון נייד יש לך?
סלקום.

Aline In Chains

New member
../images/Emo203.gifחלק ב'.

מה לא תעשה לעולם?
אקח סמים? האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן
כן. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?
עזבו אותי בשקט. שוקו\תה\קפה?
שוקו, ותה.. אבל תה זה פתאום מגעיל לי.. אז קפה :] מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?
עזבו. אתה מצונן עכשיו?
לא. את מי בא לך לחבק עכשיו?
איזה אחד. למי בא לך להרביץ עכשיו?
לאותו אחד. ממה הכי נמאס לך בחיים?
שאני לא מאושרת. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?
זה תלוי!! מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?
הר מירון. מה הדבר האחרון ששתית?
מים. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?
כרגע, לבד. את לסבית/אתה הומו?
הומואית XD דו?
לא. איזה כיתה אתה:
כיתה י'. בדיחה שגרמה לך לצחוק:
אין לי כוח. איך אתה מרגיש:
סביר כזה.. הבנאדם הכי יפה שראית:
הם מתו כבר. :( חג מעודף:
פסח בגלל החופש. ופורים:] וסוכות. יס או הוט:
יאס. ספורט מועדף:
שומדבר. ערוץ מועדף:
מוזיקה. בזבזן או חסכן?
בזבזנית. למי אתה מתקשר הכי הרבה?
חברה שלי. איזה צילצול יש לך?
rape me -נירוונה. הקול הכי יפה ששמעת?
ליין סטאלי. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
מש'ו של חורף.. ושומר מסך?
לא יודעת חחחחחחח. אתה יודע מה אני יודע?
שמשעמם לך. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?
"מה השעה?!", או..שאם יש מבחן, אז אני כזה:"אמאלה, יש מבחן" :| קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?
בזמן. לאחרונה התחלתי לאחר;[ איך הייתה הנשיקה הראשונה?
איכשהו. עם מי?
אתם לא מכירים. את מאמינה באהבה?
נראה לי. מתי פעם אחרונה התקלחת:
אתמול. מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם:
בואנה מזה השאלות האלה XD אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:
לפני שבוע. מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:
מתי שאמאשלכם הורידה. במכונה, קרם, חוט או שעווה:אוי אוי..
איזה חברה:
מאיפה אני יודעת!?Q%?@#$^^ כמה בשמים יש לכם:
2 אילו:
מאיפה אני זוכרת שמות ראבק. קשקשים, יש/אין?
אין. איזה שמפו:
לא זוכרת תשם . פין או פות:
פות. ישנים ערומים?:
לא. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:
חחחח לא, מה משעמם לי?! שונאים את עצמכם?:
לפעמים. אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?
לא. אם כן, רוצים תירס?
לא. חחחחחחחחחחח השיר האחרון ששרת:
Metalica - Nothing Else Matters הדבר האחרון שצחקת בגללו:
אתמול.. הפעם האחרונה שבכית:
לפני כמה זמן.. האדם האחרון שראית:
אבאשלי. הדבר האחרון שאמרת:
"ביי" הדבר האחרון שאכלת:
לא אכלתי. הדבר האחרון ששתית:
מים. הדבר האחרון שקנית:
צמיד. השיר האחרון ששמעת:
Metalica - The Unforgiven הדיסק האחרון שקנית:
של הביטלס. הפעם האחרונה שעזרת לאמא:
לא זוכרת.. הדבר הכי מטורף שעשית:
עזבו. עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון?
חברה שלי. ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון?
איזה אחד. איזו הופעה אחרונה היית?
של להקות צעירות. מה השמות חיבה שלך?
אליןלין,אלינמון,אלינמונית,לבנה,עזבו יש מלא.. תוסיפי תמונה שלך!>> :\ תמונה קצת ישנה..

SomebodyElse

New member
ואני...

שם: קטיה גיל: 19 מיקום: בבית זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? נופ
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שיקר לי מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? הממ כי הוא לא רצה אותי? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? סוגשל אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? אממממ כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? סביר להניח כמה אקסים יש לכם? רציני? 1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? נופ האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? הצליח זה עניין יחסי יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? נופ האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: ביטחון עצמי, כישרון נגינה ועוד משהו מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? אוי די מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? חברה הכי טובה שלי, ולא נראה לי שיש מישהו שמתקרב לזה מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? חשבתי על חברה הכי טובה שלי
מה הדבר שהכי פוגע בך? רוע איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? צביעות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: עיניים אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? איפשהו בכיתה ו', שאמרתי להורים שלי "עזבו אותי, מה אני צריכה לנגן בגיטרה"
על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? ממ בטוח שיש משהו כזה מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? חברה הכי טובה שלי התכוונת לזה? ברור
מתי שיקרת? לאדעת מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? מזמן ובגלל בת? יותר מזמן מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא זכור לי שקרה למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? שלשום בלילה עם מי?
היה כיף? הכי כיף מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לא זוכרת איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? בערך כל מה שחלף עדיף שלא יחזור
מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? לא יודעת, האמת שדווקא החורף הבגדים בחנויות נראים לא רע בכלל, מלא משבצות
למי אתם הכי מתגעגעים? אף אחד ספציפי איזה מקצוע לעתיד תרכשו? אלוהים יודע איפה תועילו בטובכם להתגורר? מקווה שליד חוף הים בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? אעע מה זה השאלות המלחיצות האלה
האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? אממ לא נראה לי שזה יהיה כל כך שיקול חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש? שום שיר מתי בפעם האחרונה התרגשתם? לאדעת ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? לא ראיתי הרבה זמן פרסומות את חושבת שאת מאושרת כרגע? כן
את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בגדת פעם? לא לא לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים, ודאי וכרגע? את אוהבת בת או בן? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית כמובן לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אבי ביטר? ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מתחרטת. סיפור חיי מה הכי חשוב לך בחיים? חברים ומשפחה מה הרגש שהכי חסר לך? שום רגש
מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? לא יודעת מהו הפרי האהוב עליך? קלמנטינה
גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? גבינה, 3% או 5% או מה שזה לא יהיה שאימא קונה
איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? לא אוהבת כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? 50 בערך איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום, כל הזין מה לא תעשה לעולם? הרבה דברים האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? כן, בעיקר משפחה, אירופה מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שיקרה משהו שיהרוס לי שוקו\תה\קפה? קפה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? שהיא שם אתה מצונן עכשיו? בערך את מי בא לך לחבק עכשיו? אותו למי בא לך להרביץ עכשיו? אף אחד ממה הכי נמאס לך בחיים? אני בסדר, תודה מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? משיכה מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? חוף הים מה הדבר האחרון ששתית? מים היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד את לסבית/אתה הומו? לא, נראה לי זאת הפעם העשירית שהשאלה הזאת עולה דו? גם לא איזה כיתה אתה: צבא בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: משועממת הבנאדם הכי יפה שראית: אקסל רוז חג מעודף: בטח לא יום כיפור יס או הוט: יס ספורט מועדף: עצלנית מדי ערוץ מועדף: יס סטארס בזבזן או חסכן? בזבזנית, הכי בזבזנית בעולם למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה הכי טובה איזה צילצול יש לך? patience לחברות הטובות, where is my mind לכל השאר הקול הכי יפה ששמעת? הגיטרה של סלאש
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? עין ענקית ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? לא כזה אכפת לי מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שיטטט שוב בוקר?! קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה? לא רעה עם מי? מי שהיה אז החבר את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: עוד דקה מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: במכונה, קרם, חוט או שעווה: איזה חברה: מה נסגררררר כמה בשמים יש לכם: 2 אילו: מה זה משנה? קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו: רפואי משהו פין או פות: אה? ישנים ערומים?: לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: בפעם האחרונה שבדקתי היו לי חיים שונאים את עצמכם?: לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? מה נסגרררר
אם כן, רוצים תירס? לא תודה השיר האחרון ששרת: זה תמיד אהבה וזה תמיד מסובך ונמאס.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחותי הפעם האחרונה שבכית: מזמן האדם האחרון שראית: אימא הדבר האחרון שאמרת: "משעמם לי!!!" הדבר האחרון שאכלת: הממ סנדוויץ עם משהו הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: בושם השיר האחרון ששמעת: The Who - Pure And Easy הדיסק האחרון שקנית: של muse משהו, מתנת יומולדת לקצין הפעם האחרונה שעזרת לאמא: שטפתי רצפה אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? אממ עם חברה שלי ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? ידיד איזו הופעה אחרונה היית? טל פרידמן מה השמות חיבה שלך? כלמיני עיוותים של השם תוסיפי תמונה שלך! לא מבטיחה פעם הבאה לקרוא את השאלון לפני שאני מעלה לפה

So like a rose

New member
קיי.

שם: מאיה. גיל:עוד שבועיים וחצי 16. מיקום: אשדוד. זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? ניתוק קשר. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא רציתי קשר רציני. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן. כמה אקסים יש לכם?3 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: לא רוצה. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?לא זוכרת כבר. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אסתי. ועוד שניים שאתם לא מכירים. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? שהייתי בים בגיל שנתיים וצעקתי שהמים חמים. מה הדבר שהכי פוגע בך? זלזול. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? צביעות. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אופי. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? לכל דבר יש סיבה, ולא הייתי רוצה לשנות משהו. מטעויות וכאלו רק למדים לעתיד. על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? חוש הומור. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? אלכס. התכוונת לזה? כן. מתי שיקרת? אתמול? מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? שלשום. ובגלל בת?שלשום. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא בגדתי. למה?- מתי בפעם האחרונה התנשקת? לפני חצי שנה:\ עם מי? חבר שלי. היה כיף?כן. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לפני שבוע. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? גזרה גבוהה ? חח. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? מה טרנד מה. למי אתם הכי מתגעגעים? לדודה שלי ולבת דודה שלי שלא ראיתי חמש שנים. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? מעצבת פנים. איפה תועילו בטובכם להתגורר? ת"א. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2 גג. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? מתי שיהיה קשר רציני. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? ההפך. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני. מהו השיר שתקוע לכם בראש?your body is a wonderland- john mayor מתי בפעם האחרונה התרגשתם? אתמול. ממה? סוד. איזה פרסומת את הכי אוהבת? היה משהו על ילד ואבא..והאבא לא קנה לילד סוכריות, והילד השתגע לגמרי. אז יענו תשתמשו בקונדומים. את חושבת שאת מאושרת כרגע? אולי. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא. בגדת פעם? לא. מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים. וכרגע? את אוהבת בת או בן? אמאשלכם. לא אוהבת אף אחד. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? הופה(; חם חם. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? משהו מזרחי. ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מאושרת. מה הכי חשוב לך בחיים? החיים. מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? עצבים. מהו הפרי האהוב עליך? אפרסק. גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? גבינה 3% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? מועדון לילה(; כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? 40. איזו חברת טלפון נייד יש לך? פלאפון מה לא תעשה לעולם? ארצח. האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן: לא:( מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? מלחמה. שוקו\תה\קפה? תלוי. לרוב קפה. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? שהוא פוסטמה(; אתה מצונן עכשיו? לא. הספיק לי את מי בא לך לחבק עכשיו? את הכרית ולישון. למי בא לך להרביץ עכשיו? יש כמה אנשים. ממה הכי נמאס לך בחיים? זלזול אחד בשני. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי. אבל קצת קצת קצת יופי לא יזיק..קצת?): מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? אילת בשונית האלמוגים. מה הדבר האחרון ששתית? מים. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד. את לסבית/אתה הומו? לא. דו? לא. איזה כיתה אתה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: אני צוחקת מכל דבר. :" נוסעים באמבולנס. החולה:" לאן?" הרופא:" בית קברות" החולה:" אבל אני עוד לא מת" הרופא:" עוד לא הגענו" איך אתה מרגיש: טוב. הבנאדם הכי יפה שראית: ליב טיילורD: חג מעודף: חנוכה. יס או הוט: יס. ספורט מועדף: ריקוד. ערוץ מועדף: יס 13. בזבזן או חסכן? בזבזנית. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אסתי. איזה צילצול יש לך? בומב קרייטור.[ אהבתי את השיר;] הקול הכי יפה ששמעת? אקסל רוז. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? גאנז, השלד. ושומר מסך? בובספוג. אתה יודע מה אני יודע? כמובן. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מה כבר בוקר? קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מאחרים. איך הייתה הנשיקה הראשונה? מוזרה. עם מי? חבר. את מאמינה באהבה? כן. מתי פעם אחרונה התקלחת: היום בבוקר. מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: אתמול LOL אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: אלוויס. [רק עכשיו קלטתי שזה שאלון לבנות] מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: שבת. מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: - במכונה, קרם, חוט או שעווה:- איזה חברה:- כמה בשמים יש לכם: 2 ילו: אמור אמור, פרומס קשקשים, יש/אין? לפעמים. איזה שמפו: משהו לשיער צבוע. פין או פות: O: ישנים ערומים? לא. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: חח לא שונאים את עצמכם?:לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? כמובן אם כן, רוצים תירס? לא זה נתקע בשיניים. השיר האחרון ששרת: פאראדייס סיטי הדבר האחרון שצחקת בגללו: לאזוכרת הפעם האחרונה שבכית: אתמול. האדם האחרון שראית: אבא שלי. הדבר האחרון שאמרת: "רגע" הדבר האחרון שאכלת: אפרופו. הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: בריזר אבטיח. השיר האחרון ששמעת:down with the sickness הדיסק האחרון שקנית: - הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: הרבה עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? אבא ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? ידיד איזו הופעה אחרונה היית? - מה השמות חיבה שלך? מאיצ'קה תוסיפי תמונה שלך! הללויה.

הצלת אותי, קטיה......

שם: שחר גיל: אוטוטו 17 מיקום: ליד באר שבע האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? אני די בטוחה שכן. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. ולכן מחקתי את כל השאלות הבאות לגבי זה.... תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: היכולת להתחבר לאנשים בקלות, היכולת להבליג על דברים בקלות, לא לקחת ללב דברים שאומרים עליך. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? יותר מדי דברים.... מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? 3 החברות הטובות שלי. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? הזיכרון מאתמול בערב. מה הדבר שהכי פוגע בך? חברים צבועים. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? צביעות. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: מבחינה מינית כאילו? אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? פאק, יש יותר מדי. על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? כישרון מוזיקלי מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? בטח מישהי מהחברות התכוונת לזה? ודאי. מתי שיקרת? לוזוכרת... מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? השבוע ובגלל בת? אולי גם...... מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? כל יום בערך. זו מחלה..... איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? כל טרנד פרחי חולף..... מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? הקשת המפגרת הזאת. למי אתם הכי מתגעגעים? חברה טובה שבחו"ל איזה מקצוע לעתיד תרכשו? משהו כיף, אני מקווה איפה תועילו בטובכם להתגורר? לא בדרום. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2,3. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? לא לפני 27. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לא יותר מדי קרוב, אבל לא יותר מדי רחוק.... חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בטוח תהיה תקופה שאני לא אהיה כאן, אבל בסופו של דבר אני אגדל את הילדים שלי כאן. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני. מהו השיר שתקוע לכם בראש? אני שומעת את Sunburn של מיוז, אז זה. מתי בפעם האחרונה התרגשתם? לפני 2 לילות. ממה? די, עזבו
איזה פרסומת את הכי אוהבת? מלא זמן לא ראיתי פרסומות.... את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? מממ..... אני בדרך לשם, נראה לי. בגדת פעם? לא. מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים. וכרגע? את אוהבת בת או בן? וואו, איזה שאלות חופרות. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אני מקווה שטוב. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דיכאונית. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? ראובן המלאך? לא יודעת, אני לא פוסלת על הסף. ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מתחרטת. מה הכי חשוב לך בחיים? האנשים שקרובים אליי. מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? תסכול. מהו הפרי האהוב עליך? תפוז גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? 5% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? אממ. מועדון לילה? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? לא יודעת, הרבה. איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום. מה לא תעשה לעולם? לאדעת. האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? אכן. הייתי בקנדה, פעמים בארה"ב, איטליה, ספרד, יוון, אנגליה, נורבגיה, הולנד..... עם המשפחה, כמובן. שוקו\תה\קפה? קפה. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? את האכפתיות. אתה מצונן עכשיו? לא. את מי בא לך לחבק עכשיו? את עפר שכטר. למי בא לך להרביץ עכשיו? לאנשים בחדר הסמוך. ממה הכי נמאס לך בחיים? מהייאוש.... מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי! מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? נורבגיה. מה הדבר האחרון ששתית? קולה. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד. את לסבית/אתה הומו? לא דו? לא. איזה כיתה אתה: י"א. בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: פסדר. הבנאדם הכי יפה שראית: ג'וני דפ חג מעודף: חנוכה יס או הוט: הוט ספורט מועדף: שינה ערוץ מועדף: ביפ בזבזן או חסכן? בזבזניייייייייית למי אתה מתקשר הכי הרבה? בסט פריינד איזה צילצול יש לך? "אל תטוסי" הקול הכי יפה ששמעת? קשה... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלי ושל חברים ושומר מסך? סתם כזה של ווינדוז אתה יודע מה אני יודע? מה??? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שאני שונאת לקום בבוקר. קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בזמן. שונאת מאחרים. את מאמינה באהבה? כן. מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול בלילה מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: לפני 3 ימים. אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: אולוויז! מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: לפני 4 ימים. מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: כנ"ל. במכונה, קרם, חוט או שעווה: שעווה. איזה חברה: לא זוכרת... כמה בשמים יש לכם: אממ... 3. אילו: פיג'י, איסימיאקי, מירקל. קשקשים, יש/אין? אין. איזה שמפו: הרבל אסנס. פין או פות: איכ. ישנים ערומים?: לא. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא. שונאים את עצמכם?: לעיתים קרובות. אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? הו גאד. אם כן, רוצים תירס? חח... מצחיק. השיר האחרון ששרת: Mr. Brightside הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא צחקתי היום, אז לא יודעת..... הפעם האחרונה שבכית: - האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: "אחרי זה". הדבר האחרון שאכלת: פסטה. הדבר האחרון ששתית: קולה. הדבר האחרון שקנית: ארטיק השיר האחרון ששמעת: Wonderful Tonight הדיסק האחרון שקנית: אני הולכת מחר לקנות. יש המלצות? הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הרגע. הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת. עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? חברה. ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? מאותה חברה. איזו הופעה אחרונה היית? הייתי בקוקה קולה בחיפה. מה השמות חיבה שלך? שחרונת תוסיפי תמונה שלך! אוקי דוקי

Cloudy Now

New member
פייייי.

שם: אסתי גיל: 16 מיקום: אשדוד האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? בגידה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? כי לא התאהבתי בו? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? יאפ האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? יאפ כמה אקסים יש לכם? אני לא מחשיבה אותם בתור אקסים האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: לא עולה לי כלום מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מידיד טוב לשעבר מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מאיה, ועוד שניים. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? ששברתי ת'רגל בגיל 3. מה הדבר שהכי פוגע בך? צביעות, אי אכפתיות, התעלמות איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? צביעות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: כנות, חום, חוש הומור אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? אני לא אפרט על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? כנות מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? חברה התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? אני לא אומרת את זה סתם מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? חודש +- ובגלל בת? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אין לי מושג למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? 4 חודשים +- עם מי? בנאדם היה כיף? הו יה מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לא זוכרת איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? גזרה גבוהה, פוי D: מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? לא אכפת לי מטרנדים למי אתם הכי מתגעגעים? ;| איזה מקצוע לעתיד תרכשו? פסיכולוגיה איפה תועילו בטובכם להתגורר? ת"א\אשדוד בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? מתי שיגיע הבנאדם הנכון האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? עד גבול מסויים חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש? symphony of distruction של מגהדת' מתי בפעם האחרונה התרגשתם? אתמול ממה? מידיד איזה פרסומת את הכי אוהבת? לא אוהבת את חושבת שאת מאושרת כרגע? אפשר לומר את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא בגדת פעם? ממש לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים
וכרגע? את אוהבת בת או בן? לא ולא איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אני מכירה מפה כמה נחמדים
כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? תלוי אם בא לי להיות עצובה או לא לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אני לא פוסלת ישר ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מאושר מה הכי חשוב לך בחיים? המשפחה, החברים ועצמי מה הרגש שהכי חסר לך? אם כבר, אהבה, אני מניחה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? אין דבר כזה מהו הפרי האהוב עליך? אפרסק
גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? גבינה צהובה! כמה שיותר שמנה
איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? לא אוהבת ממש כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? בעיקר מספרי פלאפון איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום מה לא תעשה לעולם? סמים האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן? בגיל 4 חודשים, מרוסיה לפה ובחזרה, עם ההורים מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? מלחמה, מוות של מישהו קרוב שוקו\תה\קפה? שוקו
מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? ה-כ-ל אתה מצונן עכשיו? לא את מי בא לך לחבק עכשיו? המ. למי בא לך להרביץ עכשיו? אלון
סתם סתם ממה הכי נמאס לך בחיים? מלימודים וממחסור בכסף מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? צפון מה הדבר האחרון ששתית? מים היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד את לסבית/אתה הומו? לא דו? לא איזה כיתה אתה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: בדיחה אישית איך אתה מרגיש: אחלה הבנאדם הכי יפה שראית: יש כמה חג מעודף: פסח יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדורסל ערוץ מועדף: VH1 בזבזן או חסכן? חסכן למי אתה מתקשר הכי הרבה? מאיה איזה צילצול יש לך? טראנס הקול הכי יפה ששמעת? אלכסי לאיהו D: איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? במחשב הנ"ל של איזו כוסית ערומה, ובמחשב שלי בחדר של הסמל של גאנז [נו, השלד הזה עם המגבעת]. ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? כמה זה 2+2? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מה השעה?! קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה? נייס נייס עם מי? בנאדם את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: אתמול אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: אולווייס
מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: מזמן מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: לא צריכה, מה אני קקי?
במכונה, קרם, חוט או שעווה: מכונה איזה חברה: בראון o_O כמה בשמים יש לכם: 4 אילו: כל מיני קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו: סרקל\קרמה פין או פות: שאלה קשה ישנים ערומים?: תלוי מתי מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?: לא אוהבים דברים באורך ממוצע של 18 ס"מ עבים וחמים? כן אם כן, רוצים תירס? כן! השיר האחרון ששרת: אנג'לס דונט קיל של צ'ילדרן הדבר האחרון שצחקת בגללו: שאחותי נפלה מהאפניים D: הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: אחותי נופלת מהאפניים ^^ הדבר האחרון שאמרת: תסתמי הדבר האחרון שאכלת: פיצה
הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: ספרייט השיר האחרון ששמעת: נו היה כבר, בלאט הדיסק האחרון שקנית: הו-הו הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני איזה שעה הדבר הכי מטורף שעשית: שש עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? מאיה ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? "יה טיבה לובלו" [=אני אוהבת אותך, לכל ה-לא רוסיים שבינכם] איזו הופעה אחרונה היית? דיסממבר
מה השמות חיבה שלך? אסצי, נסטי, אסתישקה, אסתוש, עזתי תוסיפי תמונה שלך! עוד מעט.

Y036

New member
תלמד לשרשר!!!11!!1!!!!!!111!!!!!11

תקרא את חוקי הפורום!!!!111!!!!!11!!!

עונה

אוהבים דברים באורך ממוצע של 18 ס"מ עבים וחמים? הו כן!!! כמה שיותר. ישר בתוך התחת שלי!!! הו כן אני רוצה אותם כמה שיותר עמוק!!! -_- קטיה. הבאת שאלון עם שאלות מעצבנות. הרסת לי את יום כיפור. תתביישי לך.

למעלה