אולי שאלון?

Cloudy Now

New member
אמא'שלכם, תלמדו לשרשר ../images/Emo3.gif

*מוסיפה תמונה* קקי שידל אותי לשים, מצטערת מראש...תאשימו אותו.

just טלוש

New member
מה?מה???!?!?!

שש!!

Y036

New member
עצרתי בקטע ששאלו אותי

איזה תחבושת אני מעדיף. זה שיעמם אותי עוד יותר, בלי קשר לשאלה. בע.

danduuu

New member
סופסוף נגמרררר

שם:דנה גיל:17 וחצי מיקום:ק.אתא זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא..אין אהבה.. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?....... מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?שאפחד לא רוצה אותי חח אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא
אם כן, אתם אוהבים אותו?- והוא, אוהב אתכם?- איך הכרתם?- מה אתם הכי אוהבים בו?- מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?- אתם רבים? - האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?- האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?לא כמה אקסים יש לכם?0 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?- האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:ביטחון עצמי..אממ לא'דעת מה עוד מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?לא'דעת מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?אמא,דניאל ומור מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?אתמול בערב מה הדבר שהכי פוגע בך?אנשים איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?רוע,קנאות,שקרן..כל הדברים הרעים שיש מה הכי מושך אותך אצל אנשים:אופי אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?ממ עזבו יש יותר מדי.. על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?שירה וכתיבה מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?ממ נראה לי דניאל [החברה הכי טובה שלי] התכוונת לזה? בטח מתי שיקרת?אף פעם מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?כל הזמן..בגלל בנים בכללי.. ובגלל בת?ממ לא זוכרת מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?בחיים לא למה?כי אני לא בוגדת באפחד מתי בפעם האחרונה התנשקת?בגלגול הקודם שלי אולי..אף פעם.. עם מי?עם הנעל..היחידה שיש לה לשון היה כיף?מאוד מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?כל הזמן איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור?ממ איי דונט נואו מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?קרוקס למי אתם הכי מתגעגעים?לאפחד איזה מקצוע לעתיד תרכשו?לא יודעת.. איפה תועילו בטובכם להתגורר?רמת הגולן
בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?אני רוצה 4 אבל מי יודע... באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?כשמישהו ירצה אותי אני אודיע לכם האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?רחוק!!!!!!!!! חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?אממ אולי..תלוי מה יהיה בעתיד איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי?אמממ חילוני נראה לי..עם קצת מסורת חח מהו השיר שתקוע לכם בראש?כרגע אין מתי בפעם האחרונה התרגשתם?לא זוכרת ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת?כלום את חושבת שאת מאושרת כרגע?לא ממש.. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?לא בגדת פעם?לא מה את מעדיפה? בנים או בנות?מממ בנים מבחינת חבר אבל בנות יותר נורמליות מבנים חח וכרגע? את אוהבת בת או בן?לא אוהבת אפחד איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?נראה לי שבסדר חח כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?תמיר גל בלאגנים חחח..סתם לא'דעת לפעמים מוזיקה עצובה לפעמים שמחה לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?כל הזמרי דיכאון למיניהם ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?מממ כמו שאומרים "אל תבכה שזה נגמר,תהיה שמח שזה בכלל קרה"
מה הכי חשוב לך בחיים?משפחה,חברים ומוזיקה מה הרגש שהכי חסר לך?אהבה
מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?עצב ודיכאון מהו הפרי האהוב עליך?חע זה לא ברור?
-
גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?ממ קוטג' 3% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?ג'יי לנו וקונאן אובריין כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?מאיפה לי חח אין לי כוח לבדוק איזו חברת טלפון נייד יש לך? פלאפון מה לא תעשה לעולם?הרבה דברים האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן?כן,ממ פעמיים שלוש ארבע לא'דעת בדיוק חח עם המשפחה לארה"ב כשהייתי גרה שם חח בגיל שנתיים מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?מלחמה שוקו\תה\קפה?שוקוו!!! מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?הכל אתה מצונן עכשיו?לא את מי בא לך לחבק עכשיו?אפחד למי בא לך להרביץ עכשיו?לכל הקריה המסריחה שלי ממה הכי נמאס לך בחיים?מהחיים מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?ממ ירושלים ואממ כל איזור הצפון רמת הגולן והגליל וכל זה מה הדבר האחרון ששתית?שוקו היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?לבד את לסבית/אתה הומו?לא דו?לא איזה כיתה אתה:י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק:חח לא יודעת איך אתה מרגיש: חרא הבנאדם הכי יפה שראית: ממ לא הכי יפה אבל אחד מהיפים..אלכס
חג מעודף: אין ממש..אולי פורים יס או הוט: יס ספורט מועדף:לשכב במיטה ולראות טלוויזיה ערוץ מועדף: יס סטארס,יס+,ערוצי סרטים וכל הערוצי מוזיקה [חוץ מMTV בייס] בזבזן או חסכן? בזבזנית למי אתה מתקשר הכי הרבה?מור ודניאל איזה צילצול יש לך? עדיף שלא תדעו חחח הקול הכי יפה ששמעת? שארון ווילה
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מממ של ספינת פיראטים ודרקון כזה ושומר מסך? ממ של כל התמונות במחשב אתה יודע מה אני יודע?בטח מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?פאק למה אני לא מתה? קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?בד"כ מגיעה בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה?%^@#$^#@% עם מי?עם הנעל החמודהההה והיפה שלי את מאמינה באהבה?לא ממש מתי פעם אחרונה התקלחת:אתמול מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם:ממ שבוע שבועיים חח אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס:אולוויז שולט חח מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:לפני שבוע נראה לי חח *רצה לעשות* מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:מממ במכונה, קרם, חוט או שעווה:חוט איזה חברה:אורית הסורית בע"מ חחח כמה בשמים יש לכם:1 אילו:של ארמאני או משו לא'דעת אמא שלי הביאה לי אותו קשקשים, יש/אין?לא איזה שמפו:לא'דעת כל פעם משו אחר פין או פות:כוס ישנים ערומים?חחח לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?עדיין לא שונאים את עצמכם?מאוד אוהבים דברים באורך ממוצע של 18 ס"מ עבים וחמים?כן מאוד אם כן, רוצים תירס?חחחח לא תודה השיר האחרון ששרת: ממ לא זוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו: בת דודה שלי חח הפעם האחרונה שבכית: אתמול בלילה האדם האחרון שראית: אבא הדבר האחרון שאמרת: "הטלפון לא אצלי" הדבר האחרון שאכלת: עוגה הדבר האחרון ששתית: שוקוו הדבר האחרון שקנית: כלום השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת כבר זה היה אתמול חח הדיסק האחרון שקנית: הדיסק של פינק-איימ נאט דאד וME של וויט'ין טמפטיישן..אבל זה היה כבר לפני איזה חודש ומשו הפעם האחרונה שעזרת לאמא: קודם..בערך חח הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? קשת
איזו הופעה אחרונה היית? קוקה קולה מה השמות חיבה שלך? יש מלא.. תוסיפי תמונה שלך!טוב נו..רק כי לא שמתי במסדר השבועי..וכי זאת התמונה היחידה הנורמלית שיש לי חח

danduuu

New member
ארררגג אני לא מדהימה../images/Emo10.gif

בל לעומתיי מישהי אחרת כאן כן
אלין אני רוצה ילדיםםםם!!! מתי יש מפגש אליס או משו בסוף שבו אני אוכל לראותך ולאנוס אותך?

Aline In Chains

New member
../images/Emo203.gifחחחחחחח../images/Emo25.gif

המ, זה לא בטוח שאני אגיע למפגש אליס חחח, כנראה הוא יהיה ב 10.10.. ואני לא יודעת אם אוכל להגיע ב 10.10, מה שכן.. אני אהיה במפגשפורום נירוונה ב 12.10 :) נראה מה יהיה עם אליס, עוד לא קבענו:]

danduuu

New member
אני אהיה גם ב-10 וגם ב-11 בעזריאלי

ואני לא אראה אותך?

LimiMimi

New member
זה היה ארוך.

שם: לימור. גיל: 17 ביומשישי. מיקום: כפרסבא. זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? תודה לאל, לא.
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? עדיף שאני לא אתחיל להתעצבן פה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק?... אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? נופ. אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? נופ. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? יאפ |: כמה אקסים יש לכם? אחד "רשמי" האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? חלילה האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: ספונטניות, חוכמת-חיים, פתיחות מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? החברות הכי טובות. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך? שקרים איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? הייתי אומרת שהתנשאות, אבל יש כ"כ הרבה אנשים שאני קרובה אליהם והם מתנשאים ברמות. אז.. אני מניחה שחוסר טאקט. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: מבחינת מראה? גודל, כאילו, שיהיה יותר גבוה ורחב ממני. שיער, ידיים. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? אישימידי. על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? ציניות.. שאני מצליחה להצחיק אנשים מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? חברה/ידיד [אפלטוני.] התכוונת לזה? ברור. מתי שיקרת? אני לא משקרת כשאני אומרת את זה, מה הטעם? מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לפני שבועיים ככה ובגלל בת? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא זוכרת למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? לפני יותר מידי זמן עם מי? לא יעזור שמות, אע? היה כיף? ת'אמת שכן מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לא זוכרת איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? אנורקסיה? ח. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? אימו למי אתם הכי מתגעגעים? דדי איזה מקצוע לעתיד תרכשו? who knows איפה תועילו בטובכם להתגורר? ישראל בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? שניים או שלושה. ג-ג באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה זה? מאיפה לי! בעזרתהשםטפוטפוטפו, 27 וחצי. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? חצי שעה נסיעה זה בסדר חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? לא, למרות שתמיד פנטזתי שהילדים שלי יהיו בארה"ב כמה שנים, או אוסטרליה, או שוודיה. או משהו? איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי? חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש? אני שומעת knights of cydonia אז.. זה. מתי בפעם האחרונה התרגשתם? אתמול ממה? ראיתי מישהי שלא ראיתי שנים.
איזה פרסומת את הכי אוהבת? - את חושבת שאת מאושרת כרגע? כן. אמנם יכולה להיות מאושרת יותר. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא, כבר שאלנו בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים. בנות מתוסבכות מידי, בחיי. וכרגע? את אוהבת בת או בן? אני לא אוהבת בנות, תודה. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? מסתכם בשיחה עם בנאדם אחד פעם בשנה. אבל לאנורא. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? תלוי איזה עצב ואיזה מצברוח. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? ראובן המלאך, או משהו. ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מתחרטת. תמיד בערך
מה הכי חשוב לך בחיים? כל הקרובים שלי וההרגשה שיש תמיד אנשים שיכולים לעזור לי מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה?.. במובן הרומנטי מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? חוסר סיפוק מעצמי, הרמת ידיים [?] מהו הפרי האהוב עליך? מ-נ-ג-ו גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג'. 5% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? ג'יי לנו כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? 240 איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג' מה לא תעשה לעולם? אמצוץ לעצמי? ח. האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן. 4 פעמים, משפחה, ספרד/ספרד/קפריסין/צרפת מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שמישהו שקרוב לי ימות. שוקו\תה\קפה? שוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? את ההרגשה שהן תמיד שם, באותה מידה שאני אתה מצונן עכשיו? לא את מי בא לך לחבק עכשיו? ח מישהו שאין מצב שזה יקרה בקרוב למי בא לך להרביץ עכשיו? אפחד ממה הכי נמאס לך בחיים? ניתוק קשרים מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי. אני לא אומרת שלא אכפת לי מהיופי, אבל ברור שהאופי הרבה-הרבה-הרבה יותר חשוב. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? סיני? מה הדבר האחרון ששתית? מים?.. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? עד שאני אצליח להתסדר לבד...
את לסבית/אתה הומו? לא דו? לא איזה כיתה אתה: יב' בדיחה שגרמה לך לצחוק: שם נרדף למיץ כוס - פותב איך אתה מרגיש: טוב תודה הבנאדם הכי יפה שראית: איןלישמצ חג מעודף: פסחחחח יס או הוט: יס ספורט מועדף: ערוץ מועדף: יסטארז בזבזן או חסכן? חסכנית למי אתה מתקשר הכי הרבה? אפרת איזה צילצול יש לך? לא זוכרת איך קוראים לו |: הקול הכי יפה ששמעת? ח של ידיד שלי.
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו בנזונה - מסך. פאקינג. כחול. ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? אוי לא, לא שאלות מפגרות עכשיו. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אני רוצה לחזור לישון. קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מגיעה בזמן, ואיחור אצלי זה של דקה-שתיים. איך הייתה הנשיקה הראשונה? אויש. עם מי? מזה משנה שמות!! זה במילא לא יעזור לכם את מאמינה באהבה? יאפ מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול בלילה מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: שלשום >< אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: חחחח. אוי באמת. מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: לפני שבוע בערך מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: נו מה? במכונה, קרם, חוט או שעווה: שעווה
איזה חברה: ?!#$!?#$?!%@$%@$ כמה בשמים יש לכם: 3, וזה הולך לגדול!!1 אילו: white mask, אמור אמור ושאנל. קשקשים, יש/אין? :( איזה שמפו: תמיד הייתי עם הרבלאסנסס, אבל לאחרונה עם הד&שולדרס. פין או פות: ברור ש..פות |: ישנים ערומים?: לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?: לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? :[ אם כן, רוצים תירס? השיר האחרון ששרת: אינלימושג הדבר האחרון שצחקת בגללו: החיקוי שחברה שלי עשתה למישהי בבסיס שלה. הפעם האחרונה שבכית: שבועיים ככה. אם בכלל האדם האחרון שראית: לא כולל המשפחה - חברים שלי אתמול. הדבר האחרון שאמרת: 'תודה' הדבר האחרון שאכלת: עוגתדבש הדבר האחרון ששתית: צ'אי!
הדבר האחרון שקנית: המבורגר במימדיון השיר האחרון ששמעת: perfect של סמאשינג. הדיסק האחרון שקנית: ליידי סטארדסט. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום
הדבר הכי מטורף שעשית: איזה משהו במימדיון. חח. עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? מיין. ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? 'חבל שלא אמרת לי קודם..' ||: איזו הופעה אחרונה היית? עברי לידר מה השמות חיבה שלך? לימי, לימון וכלמיני עיוותים מיותרים תוסיפי תמונה שלך! נה.

green plan

New member
עונה../images/Emo3.gifכאילו שמישו יקרא../images/Emo3.gif

שם:קורל גיל:14 וחצי מיקום:המרכז (חולון) זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?אממ אפשר לומר.. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שהוא אהב את הילדה שרבתי איתה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?שהוא היה גדול ממני ב10 שנים?(
) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?כן..אקסל (של פעם כן?) אם כן, אתם אוהבים אותו?מאודדדדדדדדדדדד והוא, אוהב אתכם?חולה עלייייי איך הכרתם?באחת ההופעות שלו
מה אתם הכי אוהבים בו?את הקול,השיער,העיינים השפתיים ובקיצור ה=כ=ל
מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?הקפתי את הבית בריצה בעירום מלא
אתם רבים?בחיים לאא!! האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?לא האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?כן כמה אקסים יש לכם?1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?ממש ממש ממש לא (אפשר לחשוב כמה היו לי
) האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?- יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?ל=א תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:סבלנות,ו...לא זכור עוד.. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?לא זכור מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?טל אמא וסבתא
מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?אקסל בעירום מלא
מה הדבר שהכי פוגע בך?כשמעליבים איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?שחצנות מה הכי מושך אותך אצל אנשים:מבט מבוייש עיינים ושרירים אהה ושיער ארוך
אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?שומדבר-מכל דבר לומדים... על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?ששש מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?טל
התכוונת לזה?כןן מתי שיקרת?היום מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?לא זכור ובגלל בת?שלשום שסבתא של בנדוד שלי נפטרה
מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?לא יודעת.. למה?- מתי בפעם האחרונה התנשקת?עכשיו עם אקסל עם מי?^ היה כיף?מאודדדדדדדדדדד מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?לא זוכרת איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור?גיזרה גבוהה מאודדד מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?שששששששש למי אתם הכי מתגעגעים?לטל
איזה מקצוע לעתיד תרכשו?אה?? איפה תועילו בטובכם להתגורר?זה תלוי באקסל... בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?5634675673763476 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?מעכשיו האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?לא איכפת לי.. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?תלוי באקסל.. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי מהו השיר שתקוע לכם בראש?נובמבר ריין זה מה שאקסל שר לי עכשיו... מתי בפעם האחרונה התרגשתם?עכשיו כשהוא שר לי
ממה?^ איזה פרסומת את הכי אוהבת?שונאת פרסומות אבל אם אי פעם אהבתי זה את הישנות של ביטוח ישיר את חושבת שאת מאושרת כרגע?מאודדדדדדדדדדדד את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?אקסל רוז בגדת פעם?חס וחסה! מה את מעדיפה? בנים או בנות?בניםםם וכרגע? את אוהבת בת או בן?בןןן איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?חחח לא נראלי שמישו מכיר אותי חוץ מטל.. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?שמחה לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?רוני סופר חרא ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?מאושרת מה הכי חשוב לך בחיים?משפחה וטל מה הרגש שהכי חסר לך?שומדבר.. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?אני רגישה.. מהו הפרי האהוב עליך?אפרסק גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?קוטג' 3% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?לא יודעת.. כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?אני שונאת איסיקיו!! איזו חברת טלפון נייד יש לך?סלקום.. מה לא תעשה לעולם?אעשן האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן?5 פעמים לאילת עם המשפחה מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?מוות שוקו\תה\קפה?שוקו
מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?היא הכי מבינה אותי בעולםםםםםם אתה מצונן עכשיו?כן
את מי בא לך לחבק עכשיו?טל למי בא לך להרביץ עכשיו?סיון ממה הכי נמאס לך בחיים?ערבים ונאצים מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?שניהם ביחד מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?אילת
מה הדבר האחרון ששתית?שוקו היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?לבד את לסבית/אתה הומו?לא דו?לא איזה כיתה אתה:ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק:לא זוכר איך אתה מרגיש:מצויין הבנאדם הכי יפה שראית:אקסל רוז הישן וג'ון בונג'ובי חג מעודף:פסח יס או הוט:יס ספורט מועדף: שחייה ערוץ מועדף:יס סטאר בזבזן או חסכן? בזבזנית למי אתה מתקשר הכי הרבה? טל איזה צילצול יש לך? סתם מעפן הקול הכי יפה ששמעת? אקסללל איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אקסללל ושומר מסך? אינלי שומר מסך... אתה יודע מה אני יודע?לא מה?? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?"איזה חרא עכשיו לבצפר" קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?מאחרת בטיפה איך הייתה הנשיקה הראשונה?אחלה!!
עם מי?אקסל את מאמינה באהבה?בטח! מתי פעם אחרונה התקלחת:לפני כמה דקות מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם:לפני שובע בערך.. אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס:קוטקס מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:היום לפני כמה דקות.. מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:
לא זוכרת... במכונה, קרם, חוט או שעווה:חוט איזה חברה:
ממתי לחוטים יש חברות??או שיש
כמה בשמים יש לכם:אני מפלחת לאמא אילו:המון... קשקשים, יש/אין?יש
איזה שמפו:קרמה פין או פות:חחחחחחחחחחחחחחח פות ישנים ערומים?:רק עם אקסל.. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:לא שונאים את עצמכם?:לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?מאודדד
אם כן, רוצים תירס?ברוררר השיר האחרון ששרת:לא זוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו:אתמול צעקתי ברחוב דגדגן ומישהו הסתכל בהלם זה הרג אותי.. הפעם האחרונה שבכית:לא זוכרת האדם האחרון שראית:אחי הקטן הדבר האחרון שאמרת:"סתום תפה כבר דפוק" הדבר האחרון שאכלת:שניצל
הדבר האחרון ששתית:קולה הדבר האחרון שקנית:כובע השיר האחרון ששמעת:לא זוכרת
הדיסק האחרון שקנית:לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אתמול הדבר הכי מטורף שעשית:באנג'י
עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון?טל ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון?אמא איזו הופעה אחרונה היית?המון זמן לא הייתי בהופעה
מה השמות חיבה שלך?קורלי תוסיפי תמונה שלך!אני מעדיפה לשים תמונה של חבר שלי ושלי מתנשקים

just טלוש

New member
חחחח קראתי../images/Emo23.gif

מטוגנת עליך!
אה! עשית תעבודה להגשה בהיסטוריה?? כוסאממממק עשיתי אבל את השאלה על ורסאי לא עשיתי,שתלך לחפש מי יחפש לה על ורסאי! או קורל מחר של"ח נראה תלסבית ותפדופיל
לא בא לי לראות תאדיוטים האלה

green plan

New member
כן שני אהבלים!!

ועשיתי בהסטוריה מזמן... הייתי נותנת לך להעתיק אבל זה ה=מ=ו=ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ועל השעה השנייה יש הסטוריה ולפני זה ספורט ככה שלא תספיקי...

למעלה