עונה../images/Emo3.gifכאילו שמישו יקרא../images/Emo3.gif
שם:קורל גיל:14 וחצי מיקום:המרכז (חולון) זהו. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?אממ אפשר לומר.. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שהוא אהב את הילדה שרבתי איתה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?שהוא היה גדול ממני ב10 שנים?(
) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?כן..אקסל (של פעם כן?) אם כן, אתם אוהבים אותו?מאודדדדדדדדדדדד והוא, אוהב אתכם?חולה עלייייי איך הכרתם?באחת ההופעות שלו
מה אתם הכי אוהבים בו?את הקול,השיער,העיינים השפתיים ובקיצור ה=כ=ל
מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?הקפתי את הבית בריצה בעירום מלא
אתם רבים?בחיים לאא!! האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?לא האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?כן כמה אקסים יש לכם?1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?ממש ממש ממש לא (אפשר לחשוב כמה היו לי
) האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?- יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?ל=א תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:סבלנות,ו...לא זכור עוד.. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?לא זכור מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?טל אמא וסבתא
מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?אקסל בעירום מלא
מה הדבר שהכי פוגע בך?כשמעליבים איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?שחצנות מה הכי מושך אותך אצל אנשים:מבט מבוייש עיינים ושרירים אהה ושיער ארוך
אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?שומדבר-מכל דבר לומדים... על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?ששש מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?טל
התכוונת לזה?כןן מתי שיקרת?היום מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?לא זכור ובגלל בת?שלשום שסבתא של בנדוד שלי נפטרה
מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?לא יודעת.. למה?- מתי בפעם האחרונה התנשקת?עכשיו עם אקסל עם מי?^ היה כיף?מאודדדדדדדדדדד מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?לא זוכרת איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור?גיזרה גבוהה מאודדד מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?שששששששש למי אתם הכי מתגעגעים?לטל
איזה מקצוע לעתיד תרכשו?אה?? איפה תועילו בטובכם להתגורר?זה תלוי באקסל... בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?5634675673763476 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?מעכשיו האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?לא איכפת לי.. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?תלוי באקסל.. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי מהו השיר שתקוע לכם בראש?נובמבר ריין זה מה שאקסל שר לי עכשיו... מתי בפעם האחרונה התרגשתם?עכשיו כשהוא שר לי
ממה?^ איזה פרסומת את הכי אוהבת?שונאת פרסומות אבל אם אי פעם אהבתי זה את הישנות של ביטוח ישיר את חושבת שאת מאושרת כרגע?מאודדדדדדדדדדדד את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?אקסל רוז בגדת פעם?חס וחסה! מה את מעדיפה? בנים או בנות?בניםםם וכרגע? את אוהבת בת או בן?בןןן איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?חחח לא נראלי שמישו מכיר אותי חוץ מטל.. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?שמחה לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?רוני סופר חרא ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?מאושרת מה הכי חשוב לך בחיים?משפחה וטל מה הרגש שהכי חסר לך?שומדבר.. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?אני רגישה.. מהו הפרי האהוב עליך?אפרסק גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?קוטג' 3% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?לא יודעת.. כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?אני שונאת איסיקיו!! איזו חברת טלפון נייד יש לך?סלקום.. מה לא תעשה לעולם?אעשן האם טסת פעם? כמה פעמים, עם מי ולאן?5 פעמים לאילת עם המשפחה מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?מוות שוקו\תה\קפה?שוקו
מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?היא הכי מבינה אותי בעולםםםםםם אתה מצונן עכשיו?כן
את מי בא לך לחבק עכשיו?טל למי בא לך להרביץ עכשיו?סיון ממה הכי נמאס לך בחיים?ערבים ונאצים מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?שניהם ביחד מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?אילת
מה הדבר האחרון ששתית?שוקו היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?לבד את לסבית/אתה הומו?לא דו?לא איזה כיתה אתה:ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק:לא זוכר איך אתה מרגיש:מצויין הבנאדם הכי יפה שראית:אקסל רוז הישן וג'ון בונג'ובי חג מעודף:פסח יס או הוט:יס ספורט מועדף: שחייה ערוץ מועדף:יס סטאר בזבזן או חסכן? בזבזנית למי אתה מתקשר הכי הרבה? טל איזה צילצול יש לך? סתם מעפן הקול הכי יפה ששמעת? אקסללל איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אקסללל ושומר מסך? אינלי שומר מסך... אתה יודע מה אני יודע?לא מה?? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?"איזה חרא עכשיו לבצפר" קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?מאחרת בטיפה איך הייתה הנשיקה הראשונה?אחלה!!
עם מי?אקסל את מאמינה באהבה?בטח! מתי פעם אחרונה התקלחת:לפני כמה דקות מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם:לפני שובע בערך.. אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס:קוטקס מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:היום לפני כמה דקות.. מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:
לא זוכרת... במכונה, קרם, חוט או שעווה:חוט איזה חברה:
ממתי לחוטים יש חברות??או שיש
כמה בשמים יש לכם:אני מפלחת לאמא אילו:המון... קשקשים, יש/אין?יש
איזה שמפו:קרמה פין או פות:חחחחחחחחחחחחחחח פות ישנים ערומים?:רק עם אקסל.. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:לא שונאים את עצמכם?:לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?מאודדד
אם כן, רוצים תירס?ברוררר השיר האחרון ששרת:לא זוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו:אתמול צעקתי ברחוב דגדגן ומישהו הסתכל בהלם זה הרג אותי.. הפעם האחרונה שבכית:לא זוכרת האדם האחרון שראית:אחי הקטן הדבר האחרון שאמרת:"סתום תפה כבר דפוק" הדבר האחרון שאכלת:שניצל
הדבר האחרון ששתית:קולה הדבר האחרון שקנית:כובע השיר האחרון ששמעת:לא זוכרת
הדיסק האחרון שקנית:לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אתמול הדבר הכי מטורף שעשית:באנג'י
עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון?טל ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון?אמא איזו הופעה אחרונה היית?המון זמן לא הייתי בהופעה
מה השמות חיבה שלך?קורלי תוסיפי תמונה שלך!אני מעדיפה לשים תמונה של חבר שלי ושלי מתנשקים