אולי שרשור הכרות קצר?

אולי שרשור הכרות קצר?

לטובת אלו שאינם מכירים את הנפשות הפועלות? מידע בסיסי: שם: גיל: גובה: תאריך לידה: מזל: כותב\ת ביד: צבע שיער: צבע עיניים: על עצמי : צבעים אהובים: אוספים: מטלות בבית: חדרה- נקי או מבולגן: כיתה: החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: ארוחת צהריים בבי"ס: מקצוע חזק: ז´אנר ספרים מועדף: מכינ\ה שיעורים: צורת לבוש מועדפת: אביזר אהוב: שמפו: חנות אהובה: סגנון שיער אהוב: נעל אהובה:ספר אהוב: פעילויות אהובות: משחק קלפים אהוב: ספורט אהוב: מעריצ\ה את: שחקניות אהובות: סדרת טלוויזיה אהובה: סוגי מוזיקה אהובים: זמרים ולהקות: שיר אהוב: תשמח לפגוש את: סרט אהוב: סרט דיסני אהוב: טעם גלידה אהוב: טעם מסטיק אהוב: חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: מאכל אהוב: פיצה: ירק אהוב: קינוח אהוב: מאכל יפני אהוב: פאסט פוד מועדף: תחום התיירות: מקום בו תרצה לבקר: מקום אהוב באנגליה: מתקן דיסני אהוב: פארק מים אהוב: תקוות וחלומות: שאיפות לגבי מכוניות: תיקח לאי בודד: מי מתנדב להיות שפן הניסיונות?

חחחחחחחחחח

לאחר שהתעמקתי בשאלות הנ"ל... נדמה שזה יותר מתאים לפורום של בני העשרה.. שכחו מזה. חחחחחחחח

the match maker

New member
זה קצר זה?!?

זה השאלון הכרות הכי ארוך שראיתי מימי! אפילו השאלון בקופידון, נראה לי פחות ארוך מזה! כמה שעות ישבת לכתוב את זה? את יודעת כמה שעות לקח לי לענות על זה?!?! שם: איתמר גיל: 24 גובה: 1.78. מה זה משנה לכל הרוחות?!!??! תאריך לידה: טוב, די! חדירה לפרטיות. 02.07 מזל: סרטן כותב ביד: ימין. צבע שיער: שטני צבע עיניים: חום צבעים אהובים: אדום, שחור, לבן חדר: נקי (אלוהים ישמור...) החלק האהוב עלי בבית הספר: בית ספר?!!? אולי מכללה או אוניברסיטה?! חשבת על זה?! בת כמה את בכלל שאת כותבת בית ספר?!!? החלק האהוב עלי ביותר הוא הבחורה שיושבת לידי בשיעורים :) מקצוע חזק: אני לא עונה על זה! ז'אנר ספרים מועדף: הנזיר שמכר את הפרארי שלו ודומיו... מכין שיעורים: יש ברירה?! זה הכרחי כדי לגשת למבחנים בסוף סמסטר... :( צורת לבוש: להתלבש טוב זו צורת לבוש? :) אביזר אהוב: הכוונה לאביזר אופנה?! יש המון! שמפו: הד אנד שולדרס. חנות אהובה: CHAOS סגנון שיער אהוב: אין לי מושג למה השאלה הזו מופיעה כאן. נעל אהובה: מגף של אלדו ספר אהוב: כתבתי למעלה. ספורט אהוב: כדוריד סדרת טלוויזיה אהובה: ארץ נהדרת סוגי מוסיקה אהובים: שחורה, האוס ניו יורקי ודאנס. סרט אהוב: היצ'. סרט דיסני אהוב: אין על היפה והחיה טעם גלידה: שוקולד! טעם מסטיק: פסיפלורה חטיף בזמן צפיה בטלוויזיה: אין אצלי דבר כזה. מאכל אהוב: שוקולד קינוח אהוב: אמממ.... שוקולד? מאכל יפני אהוב: עוף בשוםשום... פאסט פוד: מקדונלד מקום בו תרצה לבקר: ונציה (שוב...) מקום אהוב באנגליה: המינסטרי אוף סאונד בלונדון. מתקן דיסני אהוב: חושבת שאני זוכר?!?! תקוות וחלומות: שיהיו חיים מלאים בהגשמה עצמית. שאיפות לגבי מכוניות: משהו צנוע... אאודי TT...לא רציני :) תיקח לאי בודד: חוץ מהחברה שתהיה לי? אין לי מושג. מסקנות חברי המערכת לאחר השאלון - גרמת לי לניוון שרירים רציני, אני חייב פסיכולוג, הגשתי תביעה נגדך לבית משפט על עוגמת נפש, אני לא מבין מי את ולמה כתבת את זה, אני לא מבין למה בכלל עניתי לכל זה, ותקחי הכל ברוח טובה. שיהיה במזל.

חחחחחחחח הרגת אותי!

האמת היא שזה סקר שרץ במספר פורומים, ורק לאחר שרציתי לענות עליו ראיתי איזה שאלות לא קשורות יש בו.. אבל.. אם כל כך סבלת.. אני אשתתף בצערך ואצטרף לניסוי. אז ככה.. שם:לילך גיל:24 גובה: 170 תאריך לידה: 25/04/81 מזל:שור כותב\ת ביד:ימין צבע שיער: שטני צבע עיניים: חום צבעים אהובים: שחור, כחול, אדום אוספים: נרות, תקליטים, ספרים, דיסקים חדרה- נקי או מבולגן: נקי ומדוגם כיתה: מתעלמת החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: לא היה כזה ארוחת צהריים בבי"ס: בגילך הזה חייתי על ברד ומסטיקים מקצוע חזק:מתמטיקה ז´אנר ספרים מועדף: מתח, רומנים, מדע, הכל! מכינ\ה שיעורים: שיעורי פילאטיס נחשב? צורת לבוש מועדפת: אלגנט אביזר אהוב: חגורות שמפו: הד אנד שולדרס חנות אהובה:"פנזיה" חנות ללבני נשים סגנון שיער אהוב: שו??? נעל אהובה:אין משהו מועדף ספר אהוב: האלכימאי משחק קלפים אהוב: רמי, טאצ' ספורט אהוב:כדורגל, סנוקר, כדורסך שחקניות אהובות: גוליה רוברטס, אנג'לינה ג'ולי סדרת טלוויזיה אהובה: 24 סוגי מוזיקה אהובים:אטנית, אייטיז, ניינטיז, שחורה שיר אהוב: DUST IN THE WIND תשמח לפגוש את: אוף.. יש רשימה ארוכה סרט אהוב: לב אמיץ סרט דיסני אהוב: "סוס פרא" טעם גלידה אהוב: וניל טעם מסטיק אהוב: אפרסק מנגו של מאסט חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: מה לא?? מאכל אהוב: ספגטי פיצה: האט ירק אהוב: גזר קינוח אהוב: פלאן (קרם קרמל) מאכל יפני אהוב: לא בנמצא פאסט פוד מועדף: אתה חייב לי נקניקייה מקום בו תרצה לבקר: איטליה מקום אהוב באנגליה: טרם נמצא מתקן דיסני אהוב: לא ביקרתי פארק מים אהוב: מים זה למקלחת תקוות וחלומות: בריאות, אושר ואהבה שאיפות לגבי מכוניות:אסתפק באיזו פרארי תיקח לאי בודד: בן זוג, מוזיקה וסיגריות זה היה תהליך הזדהות קשה ומתיש!!!

the match maker

New member
קודם כל...

זה לא פייר שאת תשאלי שאלות אבל לא תעני עליהן. חוץ מזה, תזכירי לי מדוע ולמה אני חייב לך נקנקיה? מעבר לכך, לא כ"כ סבלתי כמו שאת חושבת.... אמרתי לך לקחת ברוח טובה!!! ולמה כל בחורה שניה אוהבת את האלכימאי?!?! מה יש שם?!?! קראתי אותו, הוא לא כזה משהו!!!

כמו בכל דבר בחיים..

"על טעם ועל ריח..." ואני לא חושבת שזה עניין של בחורות או לא בחורות. הכרתי לא מעט גברים שאהבו והזדהו עם הספר.

Vdrums

New member
יאללה עד שיתחמם האוכל...

ולמרות שזה שאלון שרובו מתאים לגיל 16...
שם: תומר גיל: 26 גובה: 174 תאריך לידה: 25/10/79 מזל: עקרב כותב\ת ביד: ימין צבע שיער: שחור צבע עיניים: שחור על עצמי : רק על עצמי לספר לא ידעתי... צבעים אהובים: אדום, שחור אוספים: דגמי מכוניות, חבובות מטלות בבית: חצי חצי עם השותף מבישולים ועד נקיונות. (חדרים ושירותים כל אחד את שלו) חדר- נקי או מבולגן: מסודר כיתה: נגמר כבר... החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: הפסקות ארוחת צהריים בבי"ס: לא מקצוע חזק: אזרחות, לא יודע למה אבל הייתי טוב בזה ז´אנר ספרים מועדף: מתח מכינ\ה שיעורים: לפעמים צורת לבוש מועדפת: ג'ינס וחולצה אביזר אהוב: משקפי שמש שמפו: הד&שולדרס עם הריח לימון חנות אהובה: TARGET סגנון שיער אהוב: לא חושב שיש לי סיגנון אהוב נעל אהובה: AIR WALK ספר אהוב: הטאו של פו פעילויות אהובות: לנגן, לישון, לאכול, לבשל משחק קלפים אהוב: טאקי ספורט אהוב: מטקות מעריצ\ה את: לא מעריץ שחקניות אהובות: לא טוב בשמוות סדרת טלוויזיה אהובה: סיינפלד, סאות' פארק סוגי מוזיקה אהובים: רוק, ג'אז, לאטין זמרים ולהקות: יש המון עזבו רשימות. שיר אהוב: שאלה קשה. תלוי מתי. תשמח לפגוש את: לא יודע סרט אהוב: מציצים, קיל ביל סרט דיסני אהוב: אלאדין טעם גלידה אהוב: strawberry cheescake טעם מסטיק אהוב: לא אוהב מסטיקים חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: פרינגלס מאכל אהוב: ספגטי עם בשר פיצה: פפרוני ירק אהוב: פלפל קינוח אהוב: גלידה, עוגת פירורים מאכל יפני אהוב: סושי פאסט פוד מועדף: jack in the box תחום התיירות: אירופה, ארה"ב מקום בו תרצה לבקר: ניו זילנד מקום אהוב באנגליה: לונדון מתקן דיסני אהוב: ספייס מאונטיין פארק מים אהוב: בינתיים לונה גל תקוות וחלומות: אהבה שאיפות לגבי מכוניות: פורשה או איזה מרצדס ישנה. אבל בינתיים אני מאוד מאוד מאוד מאוד מסופק. ע"ע תמונה. תיקח לאי בודד: בת זוג ותופים.

זכוכיות

New member
מחקתי את הלא רלוונטים.

שם: דנה. גיל: 20. גובה: 1.60 תאריך לידה: 27.5.85 מזל: תאומים. כותב\ת ביד: ימין. צבע שיער: חום אדומי. צבע עיניים: חום כהה. על עצמי :
צבעים אהובים: בורדו. אוספים:
מטלות בבית: אני הזאתי של הכביסה :) חדר- נקי או מבולגן: נקי. ז´אנר ספרים מועדף: ספרות מופת רוסית זה הקיק שלי. צורת לבוש מועדפת: מה שיש. אביזר אהוב: שמפו: חנות אהובה: הלפר ספרים, חנות ספרי0ם יד שניה באלנבי. סגנון שיער אהוב: חח מה? נעל אהובה: אני לא חושבת שיש לי כזאת. ספר אהוב: יש המון. אנה קרנינה של טולסטוי, מאה שנים של בדידות של ג.ג מארקס ואיש הקוביה של לוק ריינהארט הם הפייבוריטים. פעילויות אהובות: קריאה. רביצה. משחק קלפים אהוב: טאקי. ספורט אהוב: רכיבה על אופנים. מעריצ\ה את: לא מעריצה אף אחד. שחקניות אהובות: אין כאלה. סדרת טלוויזיה אהובה: המומינים
סוגי מוזיקה אהובים: הרבה. רוק אלטרנטיבי, Pאנק, מטאל (בעיקר פאוור ופרוגרסיב), קלאסיקות... זמרים ולהקות: מכורה לפראנק זאפה. שיר אהוב: יותר מדי... תשמח לפגוש את: החבר. הוא בצבא ואני מתגעגעת
סרט אהוב: אהבתי את שמש נצחית בראש צלול. סרט דיסני אהוב: מלך האריות. טעם גלידה אהוב: קפוצ'ינו
טעם מסטיק אהוב: חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: מאכל אהוב: דלעת! פיצה: בלי גבינה. ירק אהוב: דלעת? (זה פרי?) קינוח אהוב: גלידה. מאכל יפני אהוב: לא נראה לי שיש כזה. פאסט פוד מועדף: תחום התיירות: מקום בו תרצה לבקר: אפריקה. מקום אהוב באנגליה: מה יש לאהוב באנגליה? מתקן דיסני אהוב: פארק מים אהוב: תקוות וחלומות: שאיפות לגבי מכוניות: שלא תהיה לי כזאת
תיקח לאי בודד: את הכלבה...

bulb

New member
ואולי לא?

שם: א. גובה: 184cm כותב\ת ביד: שמאל על עצמי : רק על עצמי לספר ידעתי ,צר עולמי כעולם נמלה צבעים אהובים: paint it black - rolling stones אוספים: צילומים וכתבות של לימור לבנת מטלות בבית: לשפשף את הרצפה על ארבע ולנבוח כיתה: טיפולית החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: המורה להתעמלות עם המכנסיים הקצרים ארוחת צהריים בבי"ס: קרמבו מקצוע חזק: לשון ז´אנר ספרים מועדף: תשבץ "הארץ" צורת לבוש מועדפת: או-נטורל אביזר אהוב: החתול השחור שמפו: נגד כינים של חיל התחזוקה חנות אהובה: "דברים שצריך" מאת סטיבן קינג נעל אהובה: סטילטו עם עקב 10 מועך אשכים ספר אהוב: "ארוחה עירומה" מאת וויליאם בורוז מעריצ\ה את: לימור ליבנת שחקניות אהובות: דץ ודצה סדרת טלוויזיה אהובה: "מוקד" סוגי מוזיקה אהובים: פולקה זמרים ולהקות: דיבור חדיש שיר אהוב: היום יום-הולדת תשמח לפגוש את: לימור ליבנת וציפי לבני בבגדי עור צמודים מתחככות אחת בשניה ומגרגרות להנאתן חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: אין לי טלוויזיה מאכל אהוב: אלפחורס הוואנה פיצה: אנשובי ירק אהוב: פיצה קינוח אהוב: קרם ברולה תחום התיירות: פנים מקום בו תרצה לבקר: אצלך מקום אהוב באנגליה: השירותים של המלכה מתקן דיסני אהוב: לרכב על מיני-מאוס פארק מים אהוב: הקישון ברבורה ,נראה לך שהתוכן מתאים לפורום? בפעם הבאה חושבים לפני שעושים copy-paste שני הפזוס לבוקר זה

הברבורה לא חושבת..

ולכן התנצלה שלא קראה את הסקר מתחילתו ועד סופו. אבל.. נחמד לפעמים לחזור לגיל הטיפשעשרה.. לא?

magenta73

New member
מה חייבים?

שם: הדס גיל: 31 גובה: 165 תאריך לידה: 01.12 מזל: קשת כותב\ת ביד: ימין צבע שיער: אדום צבע עיניים: חום על עצמי : ידעתי לספר צבעים אהובים: מג'נטה... אוספים: אין מטלות בבית: לא בא לי חדרה- נקי או מבולגן: ע"ע לא בא לי. כיתה: חחחחחחח החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: באוניברסיטה? שהיא פתוחה... ארוחת צהריים בבי"ס: חחחחחחח סנדוויץ' מקצוע חזק: פסיכולוגיה ז´אנר ספרים מועדף: רומנים מכינ\ה שיעורים: תלמידה טובה צורת לבוש מועדפת: ג'ינס אביזר אהוב: פלאפון שמפו: נטורל פורמולה חנות אהובה: enter סגנון שיער אהוב: תלתלים... אין בזה הרבה ברירות... נעל אהובה: פלטפורמה ספר אהוב: הנסיך הקטן פעילויות אהובות: גררררררר משחק קלפים אהוב: טאקי
ספורט אהוב: לזפזפ עם השלט.... סתם. יוגה. מעריצ\ה את: נו באמת. שחקניות אהובות: מריל סטריפ סדרת טלוויזיה אהובה: סיינפלד? סוגי מוזיקה אהובים: רוק וכל המשתמע זמרים ולהקות: טום וייטס... פיית' נו מור... שיר אהוב: יש המון תשמח לפגוש את: המון אנשים... ג'ים מוריסון אם כבר אז כבר סרט אהוב: הנסיכה הקסומה סרט דיסני אהוב: ספר בג'ונגל טעם גלידה אהוב: שוקולד! טעם מסטיק אהוב: אורביט צהוב חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: פופקורן? מאכל אהוב: לזניה פיצה: פיצה ירק אהוב: עגבנית שרי קינוח אהוב: שוקולד! מאכל יפני אהוב: לא אוהבת פאסט פוד מועדף: פלאפל תחום התיירות: מה? מקום בו תרצה לבקר: ניו זילנד מקום אהוב באנגליה: קאמדן לוק-לונדון מתקן דיסני אהוב: חחח פארק מים אהוב: אוי... תקוות וחלומות: "בקרוב אצלי" חחחחחחחחחחחחחחח שאיפות לגבי מכוניות: שתעבור טסט... תיקח לאי בודד: את הכלבה שלי

gilad269

New member
יאללה

שם:גלעד גיל:31 גובה: 1.70 תאריך לידה:26/9/74 מזל:מאזניים כותב\ת ביד:בטח צבע שיער: שחור צבע עיניים: כחול על עצמי :ועל עצמי לא ידעתי להגיד דבר.שאחרים ידברו במקומי...... צבעים אהובים: כחול,ירוק,לבן אוספים: שעונים מטלות בבית: לעזור כל הזמן חדרה- נקי או מבולגן: נקי כיתה: החלק האהוב עליו\ה בבית הספר: ארוחת צהריים בבי"ס: מקצוע חזק:כספים ז´אנר ספרים מועדף: מכינ\ה שיעורים:מה פתאום צורת לבוש מועדפת:אלגנט אביזר אהוב:הארנק שמפו:הלד אנד שולדרס חנות אהובה:זיפ סגנון שיער אהוב: קצר נעל אהובה:ספר אהוב: פעילויות אהובות: אינטרנט,ספורט.... משחק קלפים אהוב: ספורט אהוב:כדורסל מעריצ\ה את: שחקניות אהובות: סדרת טלוויזיה אהובה:חברים סוגי מוזיקה אהובים:הרבה......דאנס,רוקנרול ועוד זמרים ולהקות: יותר מדי... שיר אהוב: לשם תשמח לפגוש את:כותבת השרשור הזה סרט אהוב: סרט דיסני אהוב: טעם גלידה אהוב: פיסטוק טעם מסטיק אהוב: חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: מאכל אהוב: אמא פיצה: סבארו ירק אהוב: קינוח אהוב: עוגה מאכל יפני אהוב: פאסט פוד מועדף: תחום התיירות: מקום בו תרצה לבקר: הרבה מקום אהוב באנגליה: אולד טראפורד מתקן דיסני אהוב: פארק מים אהוב: תקוות וחלומות: אהבה,הצלחה בלימודים ובחיים שאיפות לגבי מכוניות:העיקר שתהיה יפה וזריזה תיקח לאי בודד:בחורה,וקצת כסף.

gilad269

New member
מה לעשות

מה רצית שאני יגיד אבא...... בכל זאת יש לה תמאכלים הכי טובים שיש

למעלה