אולי שרשור הכרות קצר?

gilad269

New member
מצטער

אני עונה מה שמתאים לי.שאני כותב אני חושב על הטעם של אחרים

ebony

New member
זה ממש ארוך....

שם:אבוני גיל:21 גובה:1.52 תאריך לידה:מתי שהוא במאי מזל:תאומים כותב\ת ביד:שמאל צבע שיער: כרגע אדום צבע עיניים: חום צבעים אהובים: שחור אוספים: ג'וקים מטלות בבית: הכל חדרה- נקי או מבולגן:תלוי מאיזו זווית מסתכלים כיתה: אני באוניברסיטה החלק האהוב עליו\ה בבית הספר:אין כזה ארוחת צהריים בבי"ס: אההה
מקצוע חזק:צרפתית ואנטומיה
ז´אנר ספרים מועדף:פמיניזם ואיסלם מכינ\ה שיעורים:כן צורת לבוש מועדפת:שחור אביזר אהוב:הנעליים שלי כל ה200 זוגות שמפו:כזה שמריח טוב חנות אהובה:יש הרבה
אבל נסתפק בחנות תבלינים מסויימת סגנון שיער אהוב: ארוך נעל אהובה:אין דבר כזה אני מכורה ספר אהוב: הגאוגרפיה של סוף העולם של מיכאל עומר פעילויות אהובות: יש דברים שהשתיקה יפה להם. משחק קלפים אהוב: סוליטר ספורט אהוב:סקס מעריצ\ה את:זה לא עובד ככה שחקניות אהובות: מרלין מונרו סדרת טלוויזיה אהובה:אין סוגי מוזיקה אהובים:אני טיפוס אקלקטי זמרים ולהקות: יש המון שיר אהוב: אם נתחיל לא נסיים תשמח לפגוש את:$#^###@ סרט אהוב:דבר ושמו אהבה עם ריבר פיניקס סרט דיסני אהוב: במבי טעם גלידה אהוב:וניל פסיפלורה וקרם עוגיות של בן אנד ג'ריס טעם מסטיק אהוב:שונאת מסטיקים חטיף בזמן צפייה בטלויזיה:סלט
מאכל אהוב: יש הרבה פיצה: דקה עם אקסטרה גבינה ירק אהוב: אבוקדו אבל זה פרי קינוח אהוב: שוקולד שוקולד ועוד שוקולד מאכל יפני אהוב:סושי פאסט פוד מועדף:שונאת פסט פוד תחום התיירות: מקום בו תרצה לבקר: איטליה מקום אהוב באנגליה: יש בלונדון סימטה עם ציוד למכשפות אני לא זוכרת את השם מתקן דיסני אהוב:שונאת לונה פארקים פארק מים אהוב:שונאת תקוות וחלומות: יש המון שאיפות לגבי מכוניות:פרארי,האודי יש המון
תיקח לאי בודד: מישהו מאוד ספציפי שלא נמצא כאן כרגע

ebony

New member
זמן חופשי זאת בעיה כי אין הרבה

אבל אני מתכננת לקחת

mika tal

New member
סקר חביב.........../images/Emo140.gif

שם:מיקה גיל:27 גובה:1.68 תאריך לידה:13.3.1978 מזל:דגים כותב\ת ביד:שמאל צבע שיער: שטיני צבע עיניים:ירוק על עצמי :רק על עצמי לספר ידעתי... צבעים אהובים: צהוב, שחור, ורוד, ירוק, לבן,כחול אוספים:אין מטלות בבית:נסיכה חדרה- נקי או מבולגן:בינוני כיתה:סיימתי תואר החלק האהוב עליו\ה בבית הספר:אין ארוחת צהריים בבי"ס:מעפנה מקצוע חזק:אין ז´אנר ספרים מועדף:מתח מכינ\ה שיעורים:הייתי ילדה טובה צורת לבוש מועדפת:ג'ינס אביזר אהוב:מעיל שחור מדהים מאמסטרדאם שמפו:הוואי חנות אהובה:של מה? סגנון שיער אהוב:ארוך ומשגע נעל אהובה:ספר אהוב:המדהימה הוורוד עם העקב הירוק שקניתי קיץ שעבר פעילויות אהובות:לקרוא, בילויים, ספורט, סרטים,הצגות,לרקוד,יין. משחק קלפים אהוב:אין ספורט אהוב:ג'וגינג מעריצ\ה את:עצמי שחקניות אהובות:... סדרת טלוויזיה אהובה:סקס והעיר.. סוגי מוזיקה אהובים: רוק, שחורה, גא'ז, היפ הופ.. זמרים ולהקות:.. שיר אהוב:.. תשמח לפגוש את:.. סרט אהוב:.. סרט דיסני אהוב:.. טעם גלידה אהוב:פיסטוק טעם מסטיק אהוב:מנטה חטיף בזמן צפייה בטלויזיה:פופקורן, במבה מאכל אהוב:פסטה(על כל רטביה) פיצה:מגניב.. ירק אהוב:בטטה קינוח אהוב:כנאפה(עם האטריות הצתוקות מעלה זה מדהים).. מאכל יפני אהוב:לא אוהבת יפני. פאסט פוד מועדף:פיצה תחום התיירות: .. מקום בו תרצה לבקר:נפאל מקום אהוב באנגליה:.. מתקן דיסני אהוב:.. פארק מים אהוב:.. תקוות וחלומות:יש המון. אשמור אותן לעצמי שאיפות לגבי מכוניות:בצנעה, לא הקטע החזק שלי.. מה שנוסע.. תיקח לאי בודד:את אחי הקטן(עולם ומלואו)

רק בגלל הברבורה ..

שם:
חיפשושית גיל:
24 גובה:
1.50 תאריך לידה:
26.10 מזל:
עקרבית כותב\ת ביד:
ימין צבע שיער:
שחור צבע עיניים:
חומות על עצמי :
לא ידעתי לספר ... צבעים אהובים:
כחול אוספים:
אממ.. בובות מקדונלד'ס מטלות בבית:
הכל ! חדרה- נקי או מבולגן:
נקי ומסודר כיתה:
שנה ראשונה החלק האהוב עליו\ה בבית הספר:
השיעורים המעניינים. ארוחת צהריים בבי"ס:
קפה מקצוע חזק:
אין לי מושג.. ז´אנר ספרים מועדף:
רומנים מכינ\ה שיעורים:
כן צורת לבוש מועדפת:
ג'ינס אביזר אהוב:
קליפסים לשיער שמפו:
כל פעם משהו אחר .. חנות אהובה:
חנות בגדים ?.. סגנון שיער אהוב:
ארוך נעל אהובה:ספר אהוב:
פלטפורמה פעילויות אהובות:
המון .. משחק קלפים אהוב:
טאקי ! ספורט אהוב:
אירובי מעריצ\ה את:
אף אחד שחקניות אהובות:
אין סדרת טלוויזיה אהובה:אין סוגי מוזיקה אהובים:
כמעט הכל זמרים ולהקות:
אין שיר אהוב:
יש המון תשמח לפגוש את:
כל מי שישמח לפגוש אותי סרט אהוב:
ריקד מושחת סרט דיסני אהוב:
לא יודעת טעם גלידה אהוב:
פיצפוצים או טעמים חמוצים טעם מסטיק אהוב:
אורביט מנטה חטיף בזמן צפייה בטלויזיה:
אין מאכל אהוב:
איטלקי ו "על האש" פיצה:
רק עם זיתים או עגבניות ירק אהוב:
חסה קינוח אהוב:
עוגת שוקולד מאכל יפני אהוב:
לא אוהבת מאכלים יפנים פאסט פוד מועדף:
מקדונלד'ס תחום התיירות:
בעע .. למדתי בתיכון מקום בו תרצה לבקר:
ארה"ב מקום אהוב באנגליה:
לאט יודעת מתקן דיסני אהוב:
לא אוהבת פארק מים אהוב:
אמממ... תקוות וחלומות:
להמשיך לחלום ואולי גם להגשים ? שאיפות לגבי מכוניות:
רישיון? תקח לאי בודד
בחור...

lironbi

New member
קצת באיחור אבל משעמם לי...אז שיהיה

שם:לירון גיל:23 בקרוב גובה: 163 תאריך לידה:5/3/1983 מזל:דגים כותב\ת ביד:ימין צבע שיער: חום צבע עיניים: עיניים חומות על עצמי :לספר ידעתי
צבעים אהובים: ורוד אוספים: מצתים,נרות,בובות. מטלות בבית: אין משהו מיוחד. חדרה- נקי או מבולגן: ככה-ככה כיתה: וואו זה היה מזמן... החלק האהוב עליו\ה בבית הספר:השיעור האחרון ארוחת צהריים בבי"ס: סנדוויץ' שוקולד ושלוק מקצוע חזק:אנגלית ז´אנר ספרים מועדף: מתח מכינ\ה שיעורים: אין לי צורת לבוש מועדפת: קז'ואל אביזר אהוב:דילדו שמפו:פינוק חנות אהובה:זארה סגנון שיער אהוב: פזור נעל אהובה: אולסטאר
ספר אהוב: חוכמת הבייגלה פעילויות אהובות: סקס משחק קלפים אהוב: טאקי ספורט אהוב:קארטינג מעריצ\ה את: מרפי שחקניות אהובות: נו באמת.... סדרת טלוויזיה אהובה:חברים,סיינפלד סוגי מוזיקה אהובים:הכל חוץ ממזרחית זמרים ולהקות: היהודים שיר אהוב: גנבה-היהודים תשמח לפגוש את:מרפי הבן זונה סרט אהוב: חוכמת הבייגלה סרט דיסני אהוב: שרק 2 טעם גלידה אהוב: ריבת חלב טעם מסטיק אהוב: תות חטיף בזמן צפייה בטלויזיה: דוריטוס טבעי מאכל אהוב: צ'יזבורגר פיצה: ממממממ כן!! ירק אהוב: שומר קינוח אהוב: פנה קוטה מאכל יפני אהוב: איככככס שונאת פאסט פוד מועדף: פיצה תחום התיירות: מה?! מקום בו תרצה לבקר: לפלנד מקום אהוב באנגליה: ברייטון מסעדת פריקסה מתקן דיסני אהוב: שיהיה פארק מים אהוב: יש אחד לא? מימדיון...? תקוות וחלומות: להיות מאושרת. שאיפות לגבי מכוניות: סובארו אימפרזה טורבו עם כל האיבזורים תיקח לאי בודד: מברשת שיניים,באסה לצחצח עם האצבע.

למעלה