אולי תעשו תורנות?

בלינקה

New member
אולי תעשו תורנות?

כל יום מישהי אחרת תשלח לי מסר שבו היא מזכירה לי לא להיכנס לחנויות בגדים. אני ממש שמנה. אף פעם לא הייתי רזה, אבל עכשיו זה עובר כל גבול. עליתי 3 ק"ג מאז הלידה, כל הבגדים נראים עלי זוועה. מצאתי היום טי שרט שחורה יפה שישבה עלי טוב. אחת. היא עלתה 240 ש"ח! זה כל כך מבאס אותי, וגם ככה מצבי לא שפיר בימים אלו. ניסיתי לעשות דיאטה (2,000 קלוריות ביום. ממש לא דרסטית), וישר פחתו לי באופן משמעותי כמויות החלב. אני לא יודעת מה לעשות. אפילו האיש כבר לא יכול להגיד לי "לא, את לא שמנה". הוא עושה מין פרצוף כזה של "אני יודע, ואני מצטער שכ"כ קשה לך עם זה". לא נראה לי שהוא חושב שאני פחות סקסית, אבל אני מרגישה איכסה עם עצמי. וכל ביקור בחנות בגדים מגביר את התחושה הזו. וחוצמזה, אני מצטערת שאני לא ממש משתתפת. אין לי אנרגיות.

yaelia

New member
אנחנו באותה סירה

לפחות בגדים נחמדים מצאתי בקרייזי ליין, עם תתעקשי עם המוכרות הן יביאו לך בגדים שלא מוצגים על המדפים (ככה היה בקניון בירושלים), וככה מצאתי חולצות סבירות בלי כל מיני קשקושים ואפליקציות נוראיות. וענייני המשקל - הלוואי שיכולתי לעודד אבל אני מרגישה בדיוק כמוך. אהה, ועוד משהו קטן, אם אני כבר מוצאת בגד שנראה עלי טוב ואני יודעת שאני אחרוש עליו, אני קונה. גם אם הוא חולצה ב240 שקל, אני הרי לא אקנה עוד ארבע כאלה. רק אחת. מה עדיף חולצה יפה ויקרה אחת או להיות מבואסת וגם בלי חולצה?

כ"כ מבינה אותך ../images/Emo24.gif

אני שוקלת 4 קילו יותר ממה שהייתי בסוך ההריון. ומה שבטוח שאחרי הלידה ירדתי איזה 5 קילו, כך שעליתי איזה 8 קילו. הכי מדכא ששמלה שלבשתי בברית של אריאל ונזלה ממני, היום מאיימת להתפוצץ על הישבן שלי. אני התחלתי דיאטה השבוע, כי המצב רע מאד וגם עוד חודשיים אחי מתחתן. אין לי מושג לגבי החלב, כי אני לא שואבת, אבל בינתיים אריאל לא מתלונן. מה שבטוח שהתקופה הזאת תעבורואין לי ספק שתרזי.

גם אחי מתחתן (בעוד חודש ושבוע)

ולא רק שאין לי מושג מה ללבוש (נראה לי שאני שוב אלך לתופרת) אני מרגישה פשוט דו-בה. לחנויות בגדים אני פשוט לא נכנסת. זה מביא לי כזה דיכאון ועם כל זה, אני לא מצליחה להביא את עצמי לסתום את הפה. זאת ההתחייבות הבאה שלי, אבל למשהו מאוזן וארוך טווח. ולבלינקה חיבוק. וגם עידוד. עוד מעט זה יעבור. באמת. בהצלחה

אלינה12

New member
אני בכלל לא נכנסת לחנויות

אני נכנסת לדיכי כשאני רואה שאני לא יכולה ללבוש מידה שהיתה לפני ההריון, אז החלטתי שאני לא קונה לעצמי כלום עד שאני ארד. אולי זה יגביר את המוטיבציה לרדת במשקל.

ornaok

New member
טוב, ענבל, החלטתי שאני צריכה לקחת

אותך לכמה חנוית בגדים שאני קונה בהן.(חוץ מהחולצה המאוד לא מוצלחת שלבשתי כשהנפגשנו בלב המפרץ) אני קונה חולצות ממש נחמדות למידות גדולות במחירים שפויים שבין 50 ל150 ש"ח (השבוע קניתי לי 4 חולצות ושלוש זוגות מכנסיים והכל 500 ש"ח). בקשר להרגשה העצמית...אני מכירה את זה מאוד ומבינה אותך מאוד.אני כבר כמה חודשים בדיאטה. בשבועיים האחרונים ממש נמאס לי וכל יומיים-שלושה אני שוברת את הדיאטה(ע"ע סנדויץ שלושת הגבינות...
ופרוזן יוגורט...)קשה לשמור כל הזמן, להיות במשטר. התוצאות באות כל כך לאט... אני לא רגילה לראות את עצמי במראה כל כך גדולה. לראות את הסנטרים הכפולים בתמונות...אני עליתי אחרי הלידה כ15 ק"ג. עכשיו כמעט גמרתי להוריד אותם... אם לא הייתי עולה אותם, והייתי יורדת 15 ק"ג הייתי כמעט במשקל ההתחלתי שלי. אני אפילו לא מעיזה לפנטז עליו...
חשבת אולי לעשות דיאטה ולקחת כדורי חילבה כדי לשמור על משק החלב מאוזן?

אני גם באותה סיתואציה כמוכן

רציתי לדעת איפה את קונה את הבגדים שלך בכול כך זול ORNAOK ? אני כבר מחפשת המון זמן בגדים גדולים וזולים אז אשמך לתשובה. תודה מראש

ליילה

New member
אוי, אולי את ההצלה שלי....

אני מתה לעשות דיאטה, ואני לא כל כך יודעת איך לעשות דיאטה ולא לפגוע בהנקה היקרה לי מאוד. מה הסיפור הזה עם החילבה? אמא שלי שלחה לי כדורי חילבה כשהייתה לי סכרת הריון ואמרה שטוב לסוכר, אז יש לי המון כדורים, זה יכול לעזור לי לעשות דיאטה בלי לפגוע בהנקה? אין לי דרך אפילו לדעת אם ההנקה נפגעת או לא, כי אני רק מניקה ולא שואבת...

ornaok

New member
תשובות../images/Emo9.gif

כדורי חילבה עוזרים להגביר את כמות החלב אני לקחתי אותם בקביעות כדי להגיע להנקה מלאה. עכשיו אני לוקחת פעם-פעמיים בשבוע, בימים שאני עייפה או בימים שהנקתי פחות.... וכמובן, כשאני לוקחת אנטיביוטיקה... הצעתי את כדורי החילבה לא בגלל שהם עוזרים לדיאטה אלא כי הם עוזרים לחלב - אם הורדת המתוקים גורמת לירידה בחלב, אולי אפשר לקחת את החילבה כקונטרה... ובקשר לבגדים שאני קונה - אני קונה פשוט בשתי חנויות שנמצאות מול הבית, חנויות בגדים שכונתיות כאלה...גם לפני ההריון וגם במהלך ההריון קניתי בחנויות האלה, ובאמת שאני מרוצה. יופי יופי של דברים! איפה את גרה רייצל?

ornaok

New member
בטח! בגלל זה אני לוקחת אותם כבר

הרבה זמן. הם ממש הגבירו אצלי את החלב - משמעותית.

בלינקה

New member
אורנה'לה,

זה היה תירוץ בשביל להיפגש שוב?
לגבי האוכל, לפחות נהנית ממנו. וזה גם חשוב. ולגבי ההנקה. עם כל הצרות הגדולות שהיו לי עם ההנקה, מעולם לא היה לי מצב של מחסור בחלב. אני מאמינה שגם עם הדיאטה לא היה מחסור מבחינת שחר, אלא רק מבחינת השאיבות, אבל אני לא מסוגלת מצד אחד לעשות משהו שעלול לפגוע בדבר היחיד שהיה מצוין בהנקה מההתחלה, ומצד שני אני לא מסוגלת להביא את עצמי להשתמש במשהו שיגרום לי להודות שהדבר המצוין הזה אצלי הוא כבר לא כזה מצוין. שריטה כזאת.

ornaok

New member
ני ממש לא צריכה תירוצים - אני אומרת

בפה מלא, קבל עם ועדה - אני מאוד מאוד רוצה להפכש איתך שוב!! הבנתי את השריטה שלך
אין לי מה עוד להציע....

ליילה

New member
אני לעומת זאת עשיתי אתמול מדידה

של שלושה זוגות מכנסיים שקניתי דקה וחצי לפני ההריון ועוד לא הספקתי ללבוש אפילו, ונכנסתי לדיכאון כי אני לא מבינה בכלל איך נכנסתי אליהם לפני ההריון, הם כל כך קטנים עלי עכשיו שזה פשוט נורא... ואני בסך הכל 4 קילו יותר ממה שהייתי לפני ההריון (וגם אז לא הייתי רזה בכלל)

למה לא סיפרו לנו../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

שסיפור המשקל לא נגמר עם הלידה, אלא שזה רק ההתחלה
גמני עליתי אחרי הלידה, בעיקר בתקופה הראשונה של ההנקה האינטנסיבית והרעב הנלווה. אני שמחה להגיד שעכשיו כשאני מניקה (קצת) פחות, סוף סוף אני מתחילה לרדת שוב. חזרתי למשקל של לפני ההריון, רק שלצערי כבר אז היו עלי בערך 5 קילו מיותרים
... ענבלי, מבינה אותך מאוד. זאת הרגשה זיפתית ומעצבנת. רוצה להזכיר לך שזוהי תקופה והרבה עוברות את זה. בסוף (אני רוצה להאמין
) חוזרים לאיזהשהו משקל נורמלי (ואז נכנסים שוב להריון
). קחי
לעידוד

cookie1

New member
תשעה חדשים לעלות, תשעה חדשים לרדת

ככה זה, לא נכנסים מיד לבגדים של פעם בעיקר כי לאגן לוקח לא מעט זמן לחזור לגודלו המקורי. אני אישית ירדתי את שלושת הקילוגרמים האחרונים רק אחרי שהפסקתי להניק. אמנם הנקה עוזרת לרזות לפעמים אבל נשים רבות נתקעות עם כמה ק"ג עד אחרי שהן מפסיקות. אל תתבאסו עם קצת רצון הכל ירד ויחזור לקדמותו אבל תזכרו שאי אפשר לעשות הכל יחד אז תמצאו את המקומות שאתן מוכנות לוותר לעצמכן עכשיו, ואם אין כח לדיאטה בדיוק עכשיו אז אפשר לתת לה לחכות קצת

בלינקה

New member
איילת, לפחות לגבי פיספסת את הנקודה

חודש אחרי הלידה חזרתי למשקל של לפני ההריון. יש אפילו איזה שני זוגות מכנסיים מלפני ההריון שעולים עלי. אבל התחלתי את ההריון עם 20 ק"ג עודף, וכבר חודשיים-שלושה שאני עולה שוב במשקל. אוף.

cookie1

New member
ניסית ללכת לדיאטנית באופן מסודר ?

לפעמים כל מה שצריך זה מסגרת ואז קל יותר לשמור. אני באופן אישי ממש נמנעת מלהכניס הביתה חטיפים וממתקים, כי כשהם כבר שם אז אי אפשר להשאיר אותם לבד

sharonmx

New member
יחסי אהבה ובעיקר שנאה לטייר

כן, פתאום נחת לו באמצע הגוף טייר חמוד ושמנמן. אבל מה- הוא לא מבין שנגמרה הכנסת האורחים והגיע הזמן ללכת הביתה.... בקיצור- אני רוצה את הבגדים הישנים שלי ואת המותניים שלי בחזרה!!. קניתי שני זוגות מכנסיים כדי שיהיה לי עם מה ללכת לעבודה, ובעצם כל הארון המפואר שלי עומד שומם. באסה.

למעלה