אולמרט, די!

trigotrigo

New member
אולמרט, די!

מה יהיה? גלעד שליט יושב כבר חצי שנה בשבי, והנה במקום לדרוש באופן מיידי את שחרורו כתנאי מוקדם לכל מחווה כלפי הפלשתינאים, אתה נותן לאבו-מאזן מתנת חג מולד ולא דורש ממנו כלום מול החמאס. די לתת להם פרס! מצידי שיילחמו אחד בשני עד צאת הנשמה, את גלעד שליט אתה צריך להחזיר הביתה; את הקסאמים אתה צריך לעצור; לעזה אל תיתן להפוך לדרום לבנון נוסף. הגיע הזמן לקחת את העניינים לידיים ולהתחיל לכופף כמה קשים, הגיע הזמן לעשות את מה שאריק היה עושה - להוציא את גלעד משם ומהר. אל תשכח שכמו גלעד יש עוד שני בנים שמחכים שתחזיר אותם הביתה. התפקוד של השלטון בעקבות החטיפה והמלחמה צריך להראות לך שלעולם לא באמת איכפת, ושאתה צריך לעשות את כל מה שנדרש כדי לרסק את חיזבאללה וחמאס. אל תחכה שהם יהפכו לצבא ענק, חסל אותם בעודם קטנים ותן לישראלים את האמונה שיש להם מנהיג אמיתי.

s k y b l u e

New member
חמאס, החיזבאללה ואיראן יחסלו אותנו

לפני שאנחנו נחסל את שלטונו של אולמרט.

Fasz

New member
עוד מנהל עומד לפרוש מניהול פורום

מפלגת קדימה? צר לי שהעניינים התדרדרו עד לכדי כך.

ramizzz

New member
אולמרט נכשל אל תתביש בזה!

עשה הרבה נזקים בזמן קצר מאוד

trigotrigo

New member
אני לא רואהצורך להסביר את עצמי.

אל תחפש את מה שאתה לא יכול למצוא.

טשאפק

New member
אני מתקשה לעכל את העובדה

שחיילי צה"ל זיהו חוליות קסאם בשטח, והדרג המדיני מנע מהם לירות בגלל "הפסקת האש". ממש בושה להיות ישראלי.

gershon17

New member
זה כדי לשמור על הרגיעה

חודשי הרגיעה רגועים פחות מאוגוסט וספטמבר, למשל, בהם לא היתה שום רגיעה. בעצם - זה לא נכון, אין פלסטינים שנפגעו במהלך הרגיעה, מה שאומר שזו רגיעה אמיתית.

טשאפק

New member
זו אמנם היסטוריה רחוקה

אבל אני זוכר שכאשר הוחלט על הפסקת אש, היה ויכוח האם זה חכם או לא, שהתבסס על ההנחה שבאמת לא ירו קסאמים למשך זמן מה. המתנגדים אמרו שהפסקת הלחץ מצד ישראל (המלחמה בהברחות, החיסולים וכו') יאפשר לארגונים הפלשתינים להתחזק בקצב מוגבר וההתלבטות היתה, האם שווה לשלם את המחיר הזה בתמורה לשקט זמני. מתברר שלפי אולמרט, שווה לשלם את המחיר הזה גם בתמורה לכלום.

gershon17

New member
זה לא מפתיע

גם בלבנון החזבאללה מתחמש ומתעצם בעוד אנחנו מעמידים פנים שעכשיו 2002. לפחות המצרים משבחים את האיפוק שלנו. זה היה שווה שני פצועים קשה מאד.

טשאפק

New member
הקטע הוא שעכשיו

אם הקסאמים יפסיקו או יפחתו משמעותית, זה יהיה ממש בגדר הישג מדיני אדיר, וישכחו שמלכתחילה היתה בהפסקת האש (גם אילו התממשה) משום סיכון.

gershon17

New member
קשה לי להאמין שיפסיקו

אבל אם כן ואם לא, אפשר לסמוך על ממשלת אולמרט שתדע למצות את המינימום מכך.

Dudi R

New member
הממשלה צריכה לעשות צעד ראשון פשוט

וזה לקיים ישיבת ממשלה מיוחדת בשדרות. שיקיימו שם ישיבה עם כל השרים, שירגישו "צבע אדום" פעם אחת ושכל הממשלה תראה בעיניה את העיר ההרוסה והשבורה הזו. אולי רק אחרי שהם יהיו שם כמה שעות הם יתחילו להבין עד כמה המצב צריך טיפול, ויתחילו לספור את תושבי שדרות כאזרחי ישראל ולא לשים עליהם *** גדול.

Fasz

New member
שר הביטחון גר בשדרות

פה ושם הוא צועק משהו באשר להפסקת ההבלגה ותו לא. אתה באמת סבור כי זה יישנה משהו?

Dudi R

New member
זה יישנה.

זה לא ייפתור, אבל לפחות זה ייראה שינוי בגישת ה"לא איכפת לנו בכלל מה קורה בחור הזה בדרום" שבה נוקטת הממשלה היום. צריך שינוי עקרוני ביחס לשדרות כדי שתושבי שדרות לא ירגישו שאם הקאסמים היו על תל אביב, אז התגובה היתה אחרת.

trigotrigo

New member
../images/Emo45.gif ויפה שעה אחת קודם

הגיע הזמן להגיב כמו שצריך לירי הקסאמים.

למעלה