אולמרט, די!

טשאפק

New member
הזמן הגיע כאשר נורה הקסאם הראשון

אחרי ההסכמה על הפסקת אש. המנהג לחכות שיהיו אצלנו נפגעים, לפני שנגיב, הוא מנהג בזוי.

trigotrigo

New member
בגלל זה אנחנו מדינה ולא ארגון טרור

עד כמה שזה עצוב, זו החולשה האנושית שמפרידה בינינו לבינם.

gershon17

New member
מה הקשר?

למדינה אסור להגן על עצמה לפני שפוגעים באזרחיה?

trigotrigo

New member
מותר ולגיטימי,

אבל בתור מדינה, כמה שזה עצוב, מצפים מאיתנו להבליג כל עוד אין הוכחה לסכנה קיומית

gershon17

New member
שטויות

מי מצפה מאיתנו להבליג כל עוד אין סכנה קיומית? כלומר אם עכשיו נכבוש מסוריה עוד 30 קילומטר, יצפו מהם לא להגיב כי זו לא "סכנה קיומית"? הקסאמים לא מהווים סכנה קיומית, אנחנו צריכים לשבת ולשתוק? גם הקטיושות של החזבאללה לא היוו סכנה לקיומה של מדינת ישראל - גם כאן אנחנו אמורים לשבת ולשתוק?

trigotrigo

New member
אם עכשיו ניכנס לסוריה פתאום,

יגנו את המהלך הזה ויגידו שישראל סתם מחפשת משחקים. אתה יודע טוב מאוד זה מה שיעשו, וזה בדיוק מה שעשו לנו בעולם גם עם הקטיושות של חיזבאללה. או"ם שמום.

gershon17

New member
לא נכון

בשבועות הראשונים של המלחמה בלבנון העולם תמך בנו ביותר. אני תוהה מה אתה כל כך מפחד מהעולם, אתה רואה שהעולם חדל אישים ולאו"ם לוקח חודשים ארוכים עד שהם מכריזים על איזשהו סוג של סנקציות - למה הפחד מהעולם?

trigotrigo

New member
העולם לא תמך בנו בכלל

העולם צעק שאנחנו הורסים את לבנון. אני לא מפחד מהעולם, אני רק אומר שאין טעם לצפות ממנו לתגובות חיוביות.

טשאפק

New member
איש במערב לא ימתח ביקורת

אם נגיב על ירי קסאם. אולי יתווכחו על עוצמת התגובה ועל פגיעה באזרחים, אבל אם נירה על חוליות מחבלים שיורות קסאמים, אפילו השמאל האירופי לא יבקר אותנו.

trigotrigo

New member
לא ימתחו ביקורת? הרי זה בדיוק מה

שהם עושים. לא הייתה פעולת תגמול אחת של ישראל שלא צעקו עליה מכל עבר.

טשאפק

New member
בהחלט לא

ברור לכולם שלמדינה יש זכות (מוסרית, וגם בעיני החוק הבינ"ל) להתגונן מפני התקפות. היתה ביקורת על פגיעה באזרחים, על מחסומים, וכדומה. לא היתה ביקורת על פגיעה בחמושים, כאשר ישראל תחת התקפה.

trigotrigo

New member
זה שלנו ברור לא אומר שלהם איכפת

הרי למה צה"ל נכנס ללבנון בקיץ? כדי להביא את החילים הביתה וכדי למוטט את חיזבאללה. לא רק שלא הצליחו להגשים את המטרות האלה, גם העולם לא ממש תמך בישראל. כל זאת ועוד שעל חיזבאללה לא היו לאף אחד תלונות.

טשאפק

New member
העולם תמך בעצם התגובה

הגינויים היו רק לפגיעה באזרחים. פעולה כנגד חמושים שיורים עליך היא לגיטימית בעיני כל העולם.

trigotrigo

New member
זה לא מה שאני קראתי ושמעתי

נכנסתי לפורומים בינלאומיים וכל מה שקראתי שם הוא "ישראל כובשת", "ישראל חסרת פרופורציות", "חיזבאללה רק נלחמים בצורה לגיטימית במדינה הציונית חסרת זכות הקיום" המציאות בשטח אינה תואמת, לצערי, את מה שאתה מצפה לו מהעולם.

Haemek

New member
משהו הציע שאולמרט יבוא עם ילדיו

ליום אחד לבקר בשדרות. לא ברור לי אם ילדיו היורדים ירצו לבוא לארץ במיוחד בשביל זה. וביתו השמאלנית? היא בדיוק אין לה זמן, יש לה משהו אחר. בקיצור - למה מה איכפת להם משדרות. למה מה איכפת לאולמרט עצמו משדרות. האפס?

s k y b l u e

New member
הנדל"ן בשדרות לא מעניין את אולמרט

אי אפשר לעשות שם קומבינה עם מיליארדר אמריקאי הרשום באיי הבתולה.

מי שחושב שגלעד שליט בחיים נאיבי

מישהו זוכר אפילו חייל שבוי ישראלי אחד שחזר בחיים מהשבי במהלך עשר השנים האחרונות? ולא, אני לא מתכוון לאלחנן טננבאום. כך שמי שמאמין שגלעד שליט או שני החיילים החטופים מגבול הצפון, נמצאים עדיין בחיים, הוא נאיבי או כנראה שלא חי כאן בעשר השנים האחרונות.

trigotrigo

New member
גופה או גוף, הוא בשבי,

וזה לא יכול להישאר כך. ואני רוצה להאמין שהוא עדיין חי.

למעלה