אולמרט- נפגש בבית הדין בהג

אשרת

New member
אתה מקשיב לעצמך?

מה הקשר לשרון ולאולמרט? מדובר פה על החוקיות של ההתחנלויות , על פשעי מלחמה. על זה שבצורה די לא חכמה, המתנחלים מחיילים למשפט בין לאומי לאולמרט ולכל מי שיפנה התנחלויות, כאשר כל מהפעל הזה הוא לא חוקי בכלל. אני יודעת, שאתה מאוד מתגעגע לויכוחים שלנו, אבל לפחות שאתה מנסה לעורר את יצר 'הויכוח' שלי, אז לפחות שהנימוק שלך יהיה רלוונטי, בובה.

NIKESTYLE

New member
אשרת תהיי כנה ותעני לי על זה:

1)אם את בלל מאמינה בפינוי של בנייה לא חוקית בתוך הכפריים הערבים שבישראל בגליל ובנגב. 2)איך ומתי אם בכלל פינוי כזה צריך להעשות. 3)כפי שאת מצטיירת כמגנה על החוק הבינלאומי האם את מאמינה בתפיסת רוצחיו ובתחקור של המשטרה - נתן זאדה שלקחו את החוק לידיים גם לאחר שנוטרל מכל איום כלפיי הסביבה. 3)מה דעתך על פועלה של משטרת ישראל בתחום הפשיעה/אלימות/?

אשרת

New member
תגובה.

1. האם אני מאמינה? בהחלט! למה אתה חושב שלא. 2. בדיוק כמו שנעשה עם המנתחלים. אל תשכח שהם קבלו על כך התרעה, עברו בגצ והכל, ובסוף - אלימותת. 3. לא. אני בהחלט לא תומכת בלינץ' שעשו למחבל זאדה. 4. הבעיה העיקרית של המשטרה היא בעיה של כ"א ואיכות כ"א שלה. ואני גם לא מאמינה שיכולים למנוע אלימות לחלוטין.

NIKESTYLE

New member
המתיישבים לא נמצאים בעמונה 50 שנה

ומצאו זמן תמוה לפנות אותם בכרפים הערבים לעומת זה לא רק שיש בנייה בלתי חוקית 50 שנה אלא שהיא מתנהלת במרצ (תרתי משמע) ואף אחד לא עוצר אותם. קל לך להגיד שאת מאמינה באותו סגנון כפי שנעשה עם המתיישבים אבל אין לי צל של ספק ששום שוטר ושום חייל לא ייכנס לאיזה כפר ערבי לעצור בנייה בלתי חוקית. זה ההבדל הצביעות הזאת שקיימת אצל גורמים אינטרסנטים בעם הזה מעבר לכך תדייקי בעובדות 1)בג"צ הוא גוף לא אובייקטיבי בעליל. 2)ניסו להגיע להסדר עם המשטרה ועם השלטונות ואולמרט סירב בתוקף. 3)אין ספק בכל הקשת הפוליטית כי מדובר בתרגיל מסריח של אולמרט חודשיים לפני בחירות ושהאלימות באה שמני הצדדים ולכן גם על השוטרים להשפט בחומרה בדיוק כמו למתיישבים

אשרת

New member
תגובה.

אני עניתי על השאלות שלך בכנות גמורה. רק להזכיר לך, שעל התפרעויות של הערבים, היו 13 הרוגים. יותר ממה שהיה פה או בהתנתקות. 1. מה שאתה אומר. אין לי עניין להכנס לויכוח לגבי בג"צ וסוגיית האובייקטיביות בכלל. 2. אין סיבה לעשות פשרות עם עבריינים. 3. היחידים שמערערים על הלגיטימיות של המהלך הזה, הם אותם אנשים שיודעים שאולמרט הולך להכניס להם חזק בקלפי.

NIKESTYLE

New member
אולמרט לא דואג לילדיו ,אתם רוצים

שידאג לעם שלו ???????? אהוד אולמרט וקדימה מסוכנים לציביון ישראל.

אשרת- במקומך הייתי סותמת .......

ארץ ישראל לאורך ההיסטוריה הייתה שייכת לעם אחד ועם אחד בלבד - עם ישראל. אז ככה ש"השריצה" שלנו שם היא יישוב ארץ ישראל ע"י תושביה האמיתיים ומי שלא אמור להיות פה אלו ה"פלשתינאים" כל פליטי מדינות ערב שאין להם לא דין ולא דיין ובטח שלא חזקה על הארץ הזאת.!!!!!!! פשע מלחמה זה שמאלני שקורא לרצח יהודים וגורם לשנאה תהומית כלפיי אלו המגנים על ביתם (מעניין שערבי מגן על גניבתו עליו זה צודק להגן אבל יהודי שמגן על מה ששייך לו מצדיק עליהום של אפסים כמוך).

אשרת

New member
אינך ראוי/ה לתגובה.

קודם כל תלמדי לתת כבוד כאשר את/ה מדבר/ת עם מישהו, אחרי זה תנס/י לנהל דיון ענייני. עד אז, אין לי שום עניין לנהל עמך דיאלוג כזה או אחר.

אשרת

New member
תגיד לי , חמוד שלי,

שמעת את מה שאהוב ליבך, האיש עם השפם אמר? שאם חס וחלילה הוא יבחר, אז גם הוא מתכוון לפנות התנחלויות?
ואתה חושב שבגלל שזה האיש עם השפם, אז המנתחלים לא יהיו אלימים? נוער הגבעות העברייני, יהיה מאולף ושומר חוק?

NIKESTYLE

New member
אין לי בעיה עם הפינוי יש לי בעיה עם

הטמטום שנקרא אהוד אולמרט שמרשה לעצמו לעשות שפטים בעם ישראל. את ידועת בדיוק כמוני שההתנתקות ראויה ככל שתהיה הייתה אמורה להסתיים בפינוי יסודי של המתיישבים אל בתיהם החדשים. ממשלת שרון השאירה אותם עד היום יתומים מבתיהם ולא דאגה להם לחלופות, דווקא שלטון שמאל מרכז בראשות פרץ ירשה לעצמו להתנהג בפחות ברוטליות כלפי המתיישבים. ראי מה שאמרה יולי תמיר על הצורך לחקור את ברוטליות השוטרים. מרצ כמובן סותמים את פיהם כי הם צבועים ולכן אני ממש לא מצפה ממהם לכלום.

אשרת

New member
תגובה.

אתה יודע מה ההבדל -- אשר פינו את גוש קטף המדינה בהחלט היתה צריכה לדאוג להם לחלופות אחרות, המדינה שלחה אותם לשם, המדינה מפנה אותם משם, והמדינה צריכה לדאוג להם. גוש קטיף היה גוש יישובים חוקי. המאחז שפונה אתמול -- הוא מאחז בלתי חוקי, המדינה לא שלחה לשם איש. הם עשו זאת על דעת עצמם. עכשיו - בעיה שלהם ולא של המדינה. לגבי יולי תמיר - תסלח לי, שאיני מגיבה לדבריה של אחת הפוליקטיאיות הלא ראויות ביותר שיש כיום.

NIKESTYLE

New member
בהתנתקות א' רימו אותם לכן טבעי

שיסרבו בתוקף בהתנתקות בעמונה. לגבי יולי תמיר ממש לא במקום ,על סמך מה את אומרת את זה . דבר אחרון פשעי מלחמה להגיד על המתיישבים בשטחים ???? לא במקום בכלל ,את מקצינה את דיעותייך וחבל

אשרת

New member
...

א. ההתנתקות היחידה שהיתה היא מגוש קטיף. אתמול היה פינוי מאחז בלתי חוקי. ההתנתקות היחידה שהיתה אתמול היא מפורעי החוק. ב. כן. ההתנחלויות מוגדות כפשע מלחמה. אתה למעשה בונה על שטחים שהם לא שלך. תפנים: החוק הישראלי לא חל על השטחים. השטחים הם לא חלק ממדינת ישראל הריבונית, המדינה מעולם לא סיפחה אותם אליה. ואומר לך סוד - אין לי יותר מדי הערכה למתנחלים, למרות שיש לי לא מעט ידידים שגרים שם. לא מקצינה שום דבר, אין לי שום הערכה לגברת תמיר, וגם לא למתנחלים.

mean girl 16

New member
דווקא היא כן שלחה אותם..

המדינה שלחה אותם וחיזקה אותם והכל חופשי. אם זה בסדר או לא אני אתן לך להחליט, אבל ככה זה.

לדעתי יש להקים וועדת חקירה

לפחות כמו שהוקמה וועדה שכזאת בעקבות ארועי אוקטובר, כי המראות המזעזעים שנראו אמש מעמונה, לא נופלים כהוא זה מארועי אוקטובר. ובעיקר יש לחקור את השוטרים, כפי שהיועץ המשפטי לממשלה מיהר להמליץ בעקבות התנהגותם הברברית והבלתי אנושית כלפי הנוער שהיה במקום. אבל את האצבע המאשימה יש להפנות בראש וראשונה לעבר מ''מ ראש הממשלה שלא השכיל לפעול במוח ולא רק בכוח, והוכיח שהוא זה לא שרון, ושיש לו עוד הרבה מאוד ללמוד בשביל להגיע לרמה של שרון, שעל אף שאין זה סוד שאיני סובל את הבן אדם הזה, שרון עולה באלפי מונים על אולמרט שמוכיח לנו שוב ושוב שאין הוא אלא כישלון טוטאלי, ושאוי ואבוי לכולנו אם זה יהפוך למנהיג שלנו.

bhnadav

New member
אתה מתאים את השטויות שלך למצב בשטח.

זה יפה, יש כמה שאפילו את זה לא מצליחים לעשות.

למעלה