אולסורבייבור- פרק ראשון/חלק א´

Alexis14

New member
ראיתי כל מיני תגובות ושאלות- אז הנה

תגובות ותשובות. תודה רבה לשיוש, חזי, הדס, מוטי, mary kate 14 ונועה עומר- זה באמת די מעייף לכתוב כל כך הרבה- אני משערת שאני בהתלהבות כי זה פרק ראשון ובעתיד הפרקים יהיו יותר קצרים... האמת היא שחילקתי את זה לשני חלקים כי תפוז מגבילים את ההודעות ל7000 תווים. ידעתם את זה? מה גם, שזה אומר שעברתי את 7000 תווים! אני גאה... רגע אני אספור תווים מדוייק- 7678 תווים עם רווחים ו6420 בלי רווחים. 1390 מילים 132 פסקאות 174 שורות שי- השרדות זה באמת די אדיר... אוקיי ומישהי אצרה שהיא לא בדיוק הבינה את הקטע שזה כל פעם על מישו אחר. אז ככה. אני עושה על מישהי ´חקירה´. אני בודקת באיזה פורומים היא משתתפת, מה התחביבים שלה, מה חברים שלה אומרים עליה, מה הדעות שלה בכל מיני נושאים- ועל פי זה בונה את המשחקים ואת האופי, לפעמים, של הדמויות. אם את חושבת שהפרק עלייך- כתבי לי במסר או באייסיקיו. אם יש לכם עוד שאלות אל תהססו לשאול

Alexis14

New member
תקלה- גשר בין חלק א´ לב´

החלק שנשמט הוא: דף השאלות של קבוצה ב´- *באיזה חג נולדה ליזי? *איזה חיה מרי קייט אוהבת? *מה רוברט שונא כשהתאומות עושות? *מה סאלי אומרת על הדמות שהיא שיחקה ב´טובות השתיים´? "ליזי נולדה בולנטיינ´ס דיי! ומרי קייט אוהבת סוסים, ורוברט שונא כשאנחנו לא מתנהגות ´כראוי´ לפני מצלמות." אשלי הייתה בתנופה... "וסאלי אומרת שקארי יצורה!" ג´ס הוסיף.

למעלה