אולפן ליגת האלופות

Elad l

New member
מי תזכה בתואר השנה?

גם השנה תגיע לגמר קבוצה אנגלית? מה דעתכם?

elade91

New member
שאלות שאני מאוד שתענו לי

שלום קודם כל קוראים לי אלעד ואני אוהד ארסנל כמובן. אחד רציתי לשאול ולדעת אחד ולתמיד, מהי הקבוצה בעולם האהודה על כל אחד ממכם באולפן. ולשאלה השנייה, אני כאוהד ארסנל כפי שציינתי, הייתי מאוד רוצה לדעת לאן הילדים המופלאים של ונגר יכולים להגיע העונה לדעתכם, צוות המומחים. בתודה מראש:אלעד

yanivo

New member
רונאלדו

עד כמה לדעתכם רונאלדו(עם כל הרעמת שיער שהוא גידל)יוכל לסייע למילאן יניב אוחיון

machisha23

New member
איך נהיים נדב יעקובי???

נדב ומודי היקרים, כמדי מחזור, צפיתי בפינתו החביבה של נדב על הכדורגל הלטיני ואמרתי - די. זהו! היום אני מברר: איך מגיעים לכל הידע הזה???! גם תשובה קצרצרה תתקבל בשמחה. שאפו ומזל"ט גם לבריילובסקי שיצליח (ואולי יחזור לחיפה ויביא לה הצלחות נוספות...) המשך ערב נעים!

סיבליוס

New member
יש שיר על יוסי באנפילד

שלום, תרשו לי לתקן את העורך של האתר שלכם. יש שיר על יוסי ביציעי אנפילד, והוא הולך לפי המנגינה של הבה נגילה, שזה בערך השיר הישראלי היחידי שבחו"ל כולם מכירים. נודה לכם מאוד אם תזכירו את חוג האוהדים הרשמי של ליברפול בישראל בכתובת WWW.LIVERPOOL-IL.COM בתודה.

fonzy9

New member
"you will never walk alone "

כך שרים האוהדים הטובים בעולם לקבוצתי האהובה , האדומים המקוריים , השדים ממרסי-סייד , ליברפול . יש ימים שאתה פשוט לא רוצה שיגמרו , הרגשה מדהימה של התעלות רוח אמיתית , אושר גדול שמציף אותך מבפנים . אחד הדברים שיפים באהבה אמיתית וכנה לקבוצת כדורגל זה שאתה אוהב אותה בטוב וברע , בהצלחות ובאכזבות ויום כמו היום לאוהד כמוני שבד"כ יודע בעיקר לעג ותסכול ( הפועל פ"ת ) לא מגיע לעיתים תכופות מידי . יוסי ,יוסי,יוסי,יוסי,יוסי בניון , היום הפכת רשמית לחבר בפנתיאון הענקים של הפונז , מקומך ברשימה הוא גבוה , אי שם בין אייל ברקוביץ למרקו ואן בסטן , קצת מעל ניר אלון וקצת מתחת לדניס ברגקאמפ , כי אתה שחקן מקלאסה אחרת , את האיכויות שאתה מביא למשחק מביאים מעטים ואת האלגנטיות והנשמה לא יכולים ללמד , או שיש לך את זה או שאין ולך יש את זה ובגדול . הגוף מלא אנדרנלין , משחרר אנדרופינים בכמויות וההרגשה ... אוי ההרגשה , זה יותר טוב מסקס , זה יותר טוב מאופנועים , זה יותר טוב מסמים ( חוץ מLSD אבל על זה בפעם אחרת ) , זה כמעט כמו חירבון משובח , זה כמו לפתוח גדר בקר חשמלית ( רק בלי לדעת שהיא חשמלית ) , שעות אח"כ החשמל עוד עובר לך מהמרפק אל הכתף ומשם אל הצוואר ... ליברפול הייתה אהבתי הראשונה , הצעיף הראשון שקניתי בפיקידילי סירקט בגיל 13 , איאן ראש , ג'ון אולדריג' , סטיב מקמהון וברוס גרובלאר המטורף , קינג קני דלגליש וג'ון ברנס המדהים , אהבת ילדות שלא תחלוף לעולם כמו היום הזה , ההצגה המהממת של כדורגל התקפי משובח , הצגה של תכליתיות ואופי ועל הכל מנצח איש אחד מעל כולם , גבר ילד מדימונה , צימוק בשם יוסי . תודה לך ליברפול , תודה לך יוסי , על יום של פעם בחיים . גילוי נאות : הכותב עובד משמרת לילה במפעל ונורא משעמם לו .

אולפן ליגת האלופות../images/Emo86.gif

הערב, באולפן ליגת האלופות, נאפשר לכם, גולשי תפוז אנשים וגולשי אתר ספורט 5, להפנות שאלות ליעל בן דב ולשאר חברי הפאנל - מודי בראון, נדב יעקבי, אבי מלר ואיציק זוהר. שרשרו שאלותיכם לשרשור זה, וצפו בשידור בערוצים ספורט 5, ספורט 5+, 5+GOLD ו-5+LIVE, החל מ-20:00. תבלו

שלום לכל חברי הפאנל

האם אתם חושבים שבכושר שבית''ר נמצאת היא הייתה יכולה להיות פקטור בשלב הבתים ולהתמודד על עלייה לשמינית הגמר? ואיך אתם מעריכים את סיכויה של בית''ר שנה הבאה במוקדמות הצמפ'יוס אם אכן תזכה באליפות להגיע לשלב הבתים של ליגת האלופות? ותתנו לי בבקשה את ההימור שלכם אם השנה הולכת לקחת את הצמפ'ינוס. בתודה דוד בן 19 מירושלים.

nagaya1

New member
לחברי הפאנל שלום.

יש לי שאלה, רציתי לדעת מה זה ה"ספונסר" שעל החולצות של ברצלונה. ז"א, מה זה הארגון הזה?

שאלה לחברי פורום ליגת האלופות?

אני חושב שרפא לא נותן מספיק אמון ביוסי בניון ואני חושב שאצל רפא אפילו השלושער לא יעזור כל כך כי אצלו זה רוטציה כול הזמן ובניון סך הכול פתח רק בגלל שפנאנט פצוע אם לא הוא לא היה פותח האם לדעתכם יש סיכוי שבניון יכנס חזק יותר לרוטציה כי אצל רפא זה לא משנה מי מבקיע שלישיות?

RoieL

New member
מודי תעשה לי ילד!! אבי תעשה לי בדיחת קרש!!

אנשים, להריץ הימורים בבקשה- האם טוטנהאם ישחזרו את המשחק של ליברפול אתמול בחמישי בבלומפילד? מישהו בסגל שלכם אוהד הפועל? ואחרון חביב- יש מצב שבעקבות מותו של פולי אתם מפרגנים לנו עם איזה מערכות של הגשש לייב? ועוד שאלה ובקשה אחרונה- אני מוסר ד"ש לעצמי בשידור (תגידו רועי, כאילו יראה שיש לי חברים
) ותגידו.. מה לעזאזל הקשר של יעל בן דב לכדורגל?

Cade Foster

New member
אבי מלר

הציטוט שבחתימה שלי, שלפת אותו מהמוטן או שזה היה מתוכנן? זה היה אחד הגדולים

RoieL

New member
אגב שאלה נוספת על הרוטציה

אתמול לפני השידור השמצתם את הרוטציה של הספרדי הממושקף והאדיש. אני אמנם אוהד מנצ'סטר אבל לגמרי התרשמתי. אוכלים תכובע?

8AloN87

New member
רוצים לדעת למה גרנט מאמן טוב כל כך? עובדות..

גרנט אימן בעונה השנייה שלו במכבי חיפה בעונת 2001/2 שני שחקנים שכבשו 3 שערים בליגת האלופות. כן כן - יוסי בניון הוא לא הישראלי היחיד עם שלושה שערים בליגת האלופות. גם יניב קטן, בעונת 2002/3 כבש 3 שערים במדי מכבי חיפה בליגת האלופות (2 נגד מנצ'סטר יונייטד ועוד אחד נגד אולימפיאקוס במשחק החוץ). למעשה, גרנט אימן עוד שחקן שכבש שלושה שערים בליגת האלופות, מי אם לא איגביני יעקובו - שכבש שלושער נגד אולימפיאקוס. ועוד משהו קטן - כל שלושת השחקנים האלה שיחקו או משחקים תקופה באנגליה! עכשיו אתם מבינים איזה קבוצה הייתה במכבי חיפה לפני שש שנים? אלון. נ.ב - עוד פרט קטן - בניון אוהב לכבוש שלושער במשחקים שמסתיימים 8-0. גם ב8-0 של הנבחרת הוא כבש שלושער, גם אתמול. זה פשוט הולך איתו..

StartSomething

New member
כמה שאלות לחברי ערוץ הקיבוץ.

קודם כל, שאבי יקבל את תנחומיי. אתם עושים לו שם שכונה, בטח הוא סובל. אז חברי ערוץ הקיבוץ, אולי תביאו קולה ופיצוחים וזהו ? קפה, שווארמה, בירה, תביאו אווירה של כדורגל. 1. קודם כל אבי. איך אתה מגיע למאגר העצום הזה של המידע ? הדפים שלך מהאתר של אופ"א ? אגב, אני אוהד לסטר, לא סובל צרעות. 2. לאן נעלם חיים רביבו ? הוא ואיציק ביחד יכל להיות קטלני. 3. מעניין אותי לדעת.. אם יוסי בניון לא היה משחק בליברפול, ואת השלושער ושני הבישולים היה כובש שחקן אחר, לא ממש מוכר. מה הייתה התגובה שלכם ? הייתם אומרים שהוא כבש שלושער וזהו ? או שהייתם משבחים אותו ? אגב, אתם חייבים להראות איך צ'אבי אלונסו חגג את השער הראשון של ליברפול. זה משוגע. מעריץ אותכם, מתן.

לכבוש שלושער ולבשל עוד שניים...

האם קרה בעבר בשלב הבתים של ליגת האלופות או בשלבים היותר מתקדמים ששחקן כבש שלושער במשחק ובישל עוד שניים כמו שעשה יוסי בניון ב90 דקות שלו מול בשיקטאש? נשמח לקבל תגובה קובי ומשה ומנתניה

מודי מתי תסתפר?! ../images/Emo23.gif

סתם, סתם, סתם... מה דעתכם על הזובור שעושים לאוהדי בית"ר? לא קצת מוגזם? מדובר בקומץ של אוהדים שצעק בוז? לא קצת הוציאו את ה מפרופרציה? ויעל... את מקסימה!

למעלה