אולפן ליגת האלופות

flashman8

New member
מה עושה פרשן בסוף יום "עבודה"?

אני לדוגמא,אחרי העבודה,במיקרה שיש כדורגל אז אני מנקה את הראש באיזה מישחק שמשודר. מעניין מה פרשן עושה אחרי שהוא מסיים יום "עבודה"...האם אחרי כל המישחקים שהוא משדר הוא חוזר הביתה ומיד פותח ליראות איזה מישחק כדי להרגע אחרי העבודה... או שהוא פותח ערוץ אחר...נניח,ערוץ הכנסת???

flashman8

New member
צריך לצמצם את מיספר הקבוצות ...

לא ניראה לכם מיותר להעלות קבוצות כמו בשיקטש לליגת האלופות, או הקבוצה ששיחקה נגד ארסנל? האם היה עיניין במישחק של ליברפול נגד בשיקטש אם לא המצב שניקלעה אליו ליברפול? הרי רק ביגלל זה היה העיניין כי במיקרה אחר מעטים היו מעוניינים ליצפות במישחק הזה,אפילו אוהדי ליברפול...כי העיניין האמיתי הוא בין המועדונים הגדולים או מועדונים שידועים באירופה לפחות בכך שקבוצות אחרות מיתקשות לנצח אותן כמו פורטו. אם המיפעל ניקרא ליגת אלופות של אירופה,אז הוא צריך להיות ברמה גבוהה ולא מבזה כזו.

Krishi

New member
שאלה לחברי הפנאל.

איזה קבוצה כל אחד מכם הכי אוהד גם בארץ וגם בחו"ל ולמה (אם יש איזשהו סיפור מעניין מאחורי זה)?

maorta

New member
לאבי....

שלום שמי מאור ויש לי רק שאלה אחת לשרשר ולשאול אבי מלר -גאון הדור הישראלי של הליגה האנגלית.. איך עם הזמן רוכשים את כל הידע המצטבר ומגיעים למקום של לדעת הכל...? וב. מה בכלליות נדרש כדי להיות פרשן ספורט במדינה שלנו? או כתב בערוץ ספורט

שאלה

לחברי הפאנל... מי השחקן הטוב בעולם?{אבי מלר אל תגיד ססק..} צ'לסי יכולה לדגדג לברצלונה או לארסנל ולקבוצות הגדולות? שאלה אחרונה:השוער הטוב בעולם? בתודה ליאור צינדר...

chyny

New member
שאלה חשובה ליעל!מנעם רוטשטיין

רציתי לדעת האם מותר לשוער כשהוא מקבל את הכדור לשים אותו בתוך החולצה ופשוט לרוץ לתוך השער של היריב??

צולעע

New member
חידה על ברצלונה

בוא נבחן את הידע שלכם! מה קשור מסי לבארסה חוץ מזה שהוא שחקן שלה וכל זה...קשר משפחתי...משהו מהעבר... נראה אתכם פותרים את החידה..

לגבי מסי שהקפיץ בננה

זאת הפעם הראשונה שבמקום לבעוט בעיטת בננה בכדור, בועטים בעיטת כדור בבננה.

ניקו19

New member
שאלה דחופה. לאבי מלר -ולכולם בערוץ

מה השיא של שערים בכל בהזמנים באלופות (כולל גביע המחזיקות ,ליגת האלופות ,וביע האלופות) אבי בבקשב תענה!

amaxez

New member
יש לי שתי שאלות בבקשה למודי

אם אפשר לענות בזמן שבין שתי המחציות כי אני צופה בערוץ 5 1. אני נמצא פה עם כל החבר'ה שלי ואנחנו צופים במשחקים של האלופות באופן קבוע, אבל תמיד אנחנו נקלעים לאותו ויכוח והתערבנו הפעם שמי שצודק שותף את הבית של כולם במשך חודש והשאלה היא : האם יש לך איזה שהוא תואר בהסטוריה ? ( בעקבות הסדרה שעשית) 2. היום בתוכנית של נתן זהבי הוא אמר שהוא נורא רוצה להיות בפאנל של ליגת האלופות. מה אתה אומר? שימי

efi12347

New member
לחברי הפאנל

יש לה שאלה כשהיו בודקים כמה קילומטר כל שחקן היה עובר במהלך משחק איך היו בודקים את זה?

love171

New member
מי מלך השערים בכל הזמנים

מי מלך השערים בכל הזמנים בליגת האלופות?

efi12347

New member
לחברי הפאנל

איך בדקו את הקילומטרים ששחקנים עברו במהלך משחק?

mtz100

New member
שאלה ליעלי שתשאל את איציק זוהר

תשאלי בבקשה את איציק אם הוא מתכוון לאמן בזמן הקרוב ואם לא תדרשי ממנו (כי הוא יצליח) יש לו חוכמת משחק אדירה מושיקו

LM11

New member
הוא כבר מאמן...

אמרו שהוא יאמן באחת מהנבחרות בארץ..

efi12347

New member
לחברי הפאנל שלום

כשהיו בודקים את הקילומטרים ששחקנים עברו במהלך משחק איך היו עושים את זה?

תיכנסו בבקשה,ממש חשוב

מה אתם אומרים על גרנט ? הוא קצת נעלם מהכתרות בגלל העיתונאות . מעידה חד פעמית או שככה תראה צ'לסי השנה ? אהה , ואמרתם שאתם רעבים וזה,תביאו תשף הצרפתי(מקרב סכינים) לתוכנית שיבשל לכם. איך ?חח

למעלה