אומגד אומגד אמוגד אומגד, הם מתאחדים

oribarak

New member
אומגד אומגד אמוגד אומגד, הם מתאחדים

היום בידיעות אחרונות, קמתי ב7 וחצי בבוקר לראות מי אלופת אירופה, ואני רואה בשחור על גבי לבן"פינק פלויד האגדיים מתאחדים" ובצד תמונה שלהם וציור של החומה. באיזו הופעת תרומה, ציף, בבקשה תאשרי את זה ואל תגידי שזו שמועה...יותר מאוחר היום אני אפרסם את זה. למי שיש ידיעות אחרונות, זה בעמוד האחרון של המוסף הראשי

זה מיחזור של השמועות מלפני כמה

ימים. אין חדש ממקורותיי... היינו, נכון לעכשיו, השמועות האלו אינן נכונות. אבל, לא הייתי אומרת שצריך לאבד תקווה. רק להיות זהירים וריאליים.

DEclipse

New member
מסתבר שגם בוואלה עלו על גל

השמועות http://e.walla.co.il/?w=/214/721749

זה רק מעיד על האהדה הגדולה

ללהקה בארץ - ועל כוחה של ה-wishful thinking, בעיקר בתקשורת.

למה שסתם יגידו????

למה שוואלה סתם יפרסמו תאריך, וגם מיהם להקת החימום וגם מיקום. לא נראה לי שזה לשם השעשוע שלהם. ידיעות אחרונות לא יעשו מעצמם צחוק. אני חושבת שתהיה הופעה.
אני שם!

וואלה העתיקו את הידיעה ממקורות

אחרים. שים לב שהם לא מציינים מה המקורות שלהם, בכתבה. היינו, זה לא הכתבים שלהם שחקרו את הנושא בעצמם. השמועות האלו מתרוצצות כבר כשבוע. הן מתייחסות לארוע live 8 שיתרחש ביולי בלונדון ובוושינגטון. הן הוכחשו ע"י הנהלת הפלויד. היו גם שמועות לגבי הופעה בפסטיבל גלסטונבורי. גם אלו הוכחשו ע"י ההנהלה. אתה רשאי להאמין למה שתרצה, אבל אנא אל תטעה את חברי הפורום. אם וכאשר יהיו ידיעות מהימנות, רשמיות, הן תפורסמנה כאן.

ולהבהרה..

הארוע עצמו - Live 8 - הוא ארוע אמיתי, אשר יתקיים במועד המצויין. u2, מדונה, פול מקרטני וכו' אכן יופיעו שם. הפלויד, לא.

rotemangie

New member
תגידו, אתם בטוחים?!

כי אני חשבתי כבר לקנות כרטיס טיסה=\ בטוח שאין?!!

אני נמצאת בקשר ישיר עם קול טרנר

שהוא כרגע האדם המעודכן ביותר בנושא, ונמצא בעצמו בקשר ישיר עם הנהלת הפלויד. היינו, הפורום שלנו הוא "צעד אחד" מול הפלויד. בינתיים, התשובה של הפלויד למארגנים היתה שלילית, ומכאן ההכחשות של הנהלת הלהקה. אם המצב ישתנה, אתם תדעו על זה מיידית.

אגב..

שלחתי גם תגובה להודעה ב"וואלה", אבל עורכי האתר החליטו כנראה שלא להעלותה. המממ.

rotemangie

New member
ממממ....תודה

איזה מבאס!!! יאללה שיעשו איזה איחודון, מה יש?:)

הפורום שלנו השתתף בהגרלת הצונאמי

שערך אתרו של קול, A Fleeting Glimpse. גם הפורום השתתף ככזה, וגם חברים בפורום - לפחות flowerboy69 שלנו - שלחו פריטים שניתנו כפרסים. יש לנו דיבור עם קול. וגם עם מאט ג'ונס מ-Brain Damage.

התאחדות

לכל מי שיודע איפה אפשר להשיג כרטיסים להופעת ההתאחדות של הפינק פלויד בלונדון אנא צרו קשר פה תודה רבה לכולם אני לא מאמינה הפינק פלויד מתאחדים!!!!!!!!!!!!!!

ה אש

New member
אם זה באמת נכון....

כמה כרטיס כזה להופעה אמור לעלות? ואיפה אני יכול לקנות אחד כזה?

השמועה אינה נכונה

בכל מקרה, הארוע בו מדובר הוא ארוע ענק בו ישתתפו אמנים רבים, לשם גיוס כספים למען עניי העולם (או משהו כזה). מכיוון שמדובר בארוע ענקי, יהיו פרסומים על איך ניתן לרכוש כרטיסים, בעתיד הקרוב. יחד עם זאת, מן הסתם הארוע יועבר בתחנות טלוויזיה רבות - אולי גם במחוזותינו - מה שיחסוך לרבים מאתנו קניית כרטיס (שלא לדבר על טיסה ללונדון או וושינגטון, ושהיה במלון וכד').

למעלה