אומגד אומגד אמוגד אומגד, הם מתאחדים

ע"פ השמועה

ההופעה תהיה בלונדון וכרטיס אליה יעלה (כן כן אני לא צוחק) קרוב ל1000 דולר... בכל מקרה כל ההכנסות קודש לאיזה ארגון צדקה שאין לי מושג מהו...

live 8

ההודעה הרשמית על הארוע עלתה רק שלשום. עוד אין כרטיסים למכירה, ובוודאי שלא ננקבו מחיריהם. אני מניחה שהמחיר יהיה נמוך בהרבה מ-1000 דולר, משום שהמארגנים מעוניינים בקהל של מאות אלפים (בהייד פארק, על פי השמועה). וממילא, ההכנסות ברובן יהיו ממכירת זכויות השידור לתחנות טלוויזיה ברחבי העולם, כפי שהיה בפעם הקודמת, ב-1985. ומילה אחרונה (אם כי לא בפעם האחרונה): חברים, לא צריך להאמין לכל שמועה ב'אינטרטנט'. יש מיליארדי אנשים שמדברים ברשת. טוב, מאות מיליונים. ורובם מדברים שטויות, כפי שרובנו עושים, 98% מהזמן.

o r e n g e

New member
חלום ילדות

שלום לכל צוות הפורום של פינק פלויד... ניראה לי שארבעת הגדולים חוזרים להופיע חד פעמי ושוב כל אחד לדרכו זוהיא תהיה החמצה גדולה לא לנסוע ולראות אותם בלונדון--"האמא של הפקת הרוק הגדולה"-- למען הרעבים באפריקה. החלום שלי לפחות הוא לראות אותם בהופעה חייה מאז ילדותי האם מישהו מהחברה של הפורום יוכל לתת לי אינפורמציה ואף לקנות כרטיסים להופעה הגדולה שהולכת להיות--אני יודה לו מאוד יש לי גם מייל [email protected]

afon

New member
קצת פרטים לגבי הופעת האיחוד

כרטיס במקומות טובים יעלה 250 ליש"ט כרטיסים בצדדים 150 ליש"ט כרטיסים מאחורה 200 ליש"ט ההופעה תהיה ב7,7 בהייד פארק, והיא תהיה הופעת תרוצה למען עניי העולם. וישתתפו יו 2, מדונה, פינק פלויד, רולינג סטונס, דיפ פרפל, הביטלס (הדיסק החדש של ג'ון) יש סיכוי שגם קרים יעשו עוד הופעה ואולי גם להקת פינג פונג תחמם את אמינם.

שלום orenge

אנא קרא/י את השרשורים בעמוד הראשון של הפורום - הפלויד לא עומדים להופיע בהופעה הזו. אני משרשרת את הודעתך לשרשור הרלבנטי - אחד מהשרשורים הדנים בנושא.

o r e n g e

New member
תודה רבה לך ציף../images/Emo140.gif

קצת מאכזב.. אבל האם יהיה פיצוי לנו האוהבים את הפלוידים שהם יפתיעו באיחוד חד פעמי ואולי גם בהופעה שרק להם תיהיה הבמה?

הייתי רוצה לקוות, אבל

צריך להיות ריאליים: ניק מייסון אמר שרק הופעת צדקה עשויה לאחד אותם. אם גלדוף לא יצליח להביא אותם לבמה אחת, אף אחד - מלבד סיד - לא יוכל לעשות זאת. מצד שני, גילמור לא סגר את הגולל על הלהקה. הוא לא הודיע שהיא גמורה. יתכן שהוא ירצה לעשות אלבום נוסף אתם (היינו מייסון ורייט), ואז ייאלץ, בעצם, גם להופיע לפחות כמה הופעות, אם לא סיבוב שלם (שבו הוא לא מעוניין, על פי השמועות). אבל ווטרס וגילמור על אותה במה? בשביל זה צריך נס.

למעלה