יש דבר אחד קריטי שאת לא מבינה
אומגה 3 מדגים זה לא סטנדרט, ולא צריך להתאים את הצריכה אליהם, בדיוק כפי שחלבון מן החי הוא לא סטנדרט לשום דבר (אולי לגרימת נזק וחולי). EPA ו-DHA הם מבנים כימיים ספציפיים, וכל עוד הגוף מקבל כמות מספקת שלהם, זה לא משנה בכלל מה המקור שלה (זה יכול להיות אפילו סינתטי לחלוטין). אם כבר, הצורות שהגוף מסתנז בעצמו צריכות להיות הסטנדרט ולא אלו שנמצאות בבע"ח אחרים (אך כאמור, במקרה הזה זה לא מה שמשנה). עם אומגה-3, כמו עם כל נוטריינט חשוב אחר, צריך לצרוך את הכמות שהגוף זקוק לה, ועדיף לא לצרוך יתר על המידה. במאמרים שאליהם הופנית לעיל, תוארו הכמויות שמספקות את צורכי הגוף, ונאמר במפורש שכמויות אלו של אומגה-3 צמחי עונות על הצרכים של רוב האנשים (ובתת הפרק שלאחר מכן הוסבר מיהם "רוב האנשים" הללו, והובהר כי הכוונה היתה לאלו שלא סובלים ממחלות מיוחדות או נשים בהריון ובהנקה, שנדרשת עבורן צריכה מוגברת). משום מה את מתעקשת להבין מזה דווקא את ההפך, עם כל מיני פרשנויות מוזרות לטקסט שמנוסח בצורה פשוטה וברורה. את חוזרת ומבקשת ציטוטים שכבר הוצגו בפנייך, והפנייה למקורות שכבר הופנית אליהם בהודעות קודמות. אם כבר, אז זו דווקא נראית כהתנהגות של מישהו עם אג'נדה נסתרת.