או קי
1. אומנים אף פעם לא התפרנסו מהופעה, בעבר היו לאומנים פטרונים עשירים (כך מוצארט חי אצל הקיסר האוסטרי, ולכן יצר גם אופרות בגרמנית ולא בלאטינית כמקובל, שייקספיר כתב שירי אהבה לפטרון שלו ועוד...). 2. להפיק אלבום רוק עולה המון כסף, אם הכסך הזה לא יוחזר למשקיע, הוא לא יפיק אלבומים. 3. ככל שצורבים יותר יש פחות כסף לאלבומים חדשים ולכן זה לא משנה אלבומים של מי צורבים. 4. אם אומנים באמת היו רוצים להפיץ את האלבומים שלהם חינם הם היו עושים מה שפראנק זאפה (אחד האומנים היחיד שאני מכיר שיש לו באמת יושר אומנתי) עשה כשלא רצו להוציא אלבום שלו כאלבום משולש, הוא הקליט את האלבום בבית והלך לתחנת רדיו ושידר אותו שם חינם לעולם תוך שהוא מעודד את המאזינים להקליט את האלבום. 5. לקחת משהו שמישהו עבד עליו בלי לשלם זו גניבה, נקודה. כמו שלקחת כיסא מחנות בלי לשלם עליו זו גניבה כך לצוב דיסק זו גניבה, לא מהמיליונרים שמפיקים, לא מהאומנים העשירים, אלה מטכנאי ההקלטה שמרוויחים בערך כמוני, מנגני האולפן שגם הם לא עשירים במיוחד ממעצב העטיפה, מעובדי פס היצור שעשו אותו ומהאיש במזנון ליד האולפן, כל אלה חיים מהדיסקים שאנחנו קונים ופחות ופחות מהם ימצאו עבודה ככלל שיותר אנשים יצרבו. 6. תקליטיה ראוייה לשמה זה משהו שמן הראוי לעבוד עליו, אני לא מבין את הדרישה שיהיה לי הכל ועכשיו, תחכו קצת, תקנו כמה שאתם יכולים וכשיהיה לכם יותר כסף תקנו עוד, לא קורה כלום גם אם קונים בחניות יד שניה, בסוף היום חלק מחווית הדיסק/תקליט זה העיצוב שלו, העטיפה והחוברת המצורפת, הרצון הזה להשיג הכל ועכשיו לוקח מכם חלק גדול מההנאה