אומייגאד, האם זו הצצה לחלק מהסינגל ?

nini18

New member
את בכלל סיבכת אותי חחחח

איך מעבירים קבצים של דיסק לקבצים של מוסיקה??

nini18

New member
לא ../images/Emo10.gif

טוב אני פשוט יוריד את הדיסקים וזהו.. אני לא מאמינה עד שאני קונה דיסקים אני צריכה להוריד אותם בשביל להעביר לאייפוד , הזוי ביותר.

naama59

New member
אל תדאגי

(אני מרגישה כמו מחלקת תמיכה טכנית..) אל תורידי, חבל. זה בטח יהיה באיכות יותר נמוכה ממה שאמור לצאת הדיסק. תעקבי אחרי ההוראות בהודעה שלי חח

mayarel

New member
אולי לא התקנת את התוכנה שהגיעה עם האיפוד?

כי זה אמור להיות ממש פשוט.. ואם העניין הוא רק להעביר לMP3 אז אפשר עם NERO אבל שוב, לדעתי האיפוד אמור לקרוא את הקבצים המקוריים את לא צריכה בכלל להמיר.

nini18

New member
הצלחתי...../images/Emo106.gif והדיסק החדש של מיוז פיצוץץץץץ

קנית אותו כבר??? וואו אני ממש אוהבת את כל השירים שלהם בחדש. ועכשיו באאיפוד יש לי שיר אחד שלהם שיר אחד של אדם וחוזר חלילה חח עד הדיסק החדש של אדם...טוב עכשיו לאחר שהצלחתי אני HAPPY ואופטימית. אז אני רק יגיד שאין מצב שהאלבום של אדם לא יהיה מדהים, מעולה, כל מה שחלמנו עליו ויותר (וליתר ביטחון
טפו טפו טפו) וגם השירים של מיוז עושים לי מצב רוח טוב ... אז אני רק יזכיר לך במקרה ש שכחת שאני מתה עליךך חח

mayarel

New member
לא עדיין לא ../images/Emo13.gif הזמנתי אותם

יחד עם החדש של מיקה, וזה של זמר אנונימי בשם אדם למברט.. לא יודעת אם שמעת עליו...
אז הם כבר יגיעו כולם יחד. אולי עשיתי טעות.. חחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
מי זה אדם למברט??? נשמע מוכר!!!

אני אמורה להכיר אותו???? שם יפה ד"א אהבתי במיוחד את השם משפחה למברט, נשמע כמו גלאמבט, האם הוא נוצץ? ומלא בגלאם?

nini18

New member
וואו נשמע מדהים ../images/Emo99.gif תספרי לי עוד עליו..

על המראה, על המוסיקה, על הקול.... הוא נשמע כמו אחד שאני בקלות יכולה להתאהב....

mayarel

New member
אני איבדתי כמה חברות

בגלל התושבה המפורטת מידי שלי על השאלה הזו וחבל לי גם עליך..

nini18

New member
אל תדאגי אותי לא תאבדי... אני חייבת לשמוע

עליו.. הוא נשמע מדהים

mokasosex

New member
יו איזההההה קטע מטורף הולך פה !

גםאני שמעתי עליו, ובמקרה .. ממש במקרה... מתה עליו לגמרי, שיו איזה צירוף מקרים קוסמי מה שהולך פה

MIDNIGHT SKY

New member
וואו../images/Emo2.gif

יש אנשים שמכירים את אדם למברט. אני לא היחידה !!

mokasosex

New member
לגמריי ! ../images/Emo6.gif

רגע זה המושלם הזה עם השיער המשוגע והיפהיפה, העיניים הכחולות העמוקווות שאפשר לטבוע בהן, הנמשים האלה על השפתיים
, החיוך המדהים עם השיניים הלבנות, הכתפיים הרחבות המנומשות, האף והשפתיים המצוירות, הלחיים העגולות האלה והקול הכככככככככי אלוהי ששמעתי?
יכול להיות שאנחנו מדברות על אותו אחד ? ..

למעלה