אמבריי לנצח
New member
אומייגאד פורום קיןןןןןןןןןןןןן
אתם לא תאמינו איזה לילה היה לי!!!! אני מתה לכתוב הכל ואין לי כח אני הרגע הגעתי לדירה והשעה עשרים לארבע בבוקר!! אוקיי נתחיל מההתחלה- אתם חייבים לקרוא הכל!! אוקיי אז הלכנו להופעה חמושות בשני שלטים- אחד טום צ'יילד הזה והשני סתם ציורים של TTR וכתוב מתחת קין תבואו לישראל. וגם היינו עם שני דגלי ישראל! בתור פגשתי את אנני (החמודה מההופעה הקודמת, שנתנה לי את הסט ליסט) והתייעצתי איתה לגבי השלט על טום.. היא נקרעה מצחוק אבל היא הלכה לשאול עוד אנשים בתור והיו תגובות ממש שנויות במחלוקת היו הרבה שזה בכלל לא הצחיק אותם! אז החלטנו לוותר... -מדלגת על שטויות- נכנסנו לאולם וכו', ישבנו די קרובות לבמה (אני וטלי נאלצנו להתפצל though) ואז ג'ו וויילי החמודה (מנחה בביביסי רדיו1) באה לבמה, היא היתה המנחה של הערב ואמרה משהו על קין וכולם צרחו אז הרמנו את השלט שלנו והיא כזה “ הו מישהו הביא באנר! בוא נראה מה כתוב-- "קין בואו לישראל"? אז צרחנו והיא אמרה אתם רוצים שקין יופיעו בישראל אז אמרנו כן והיא חייכה והמשיכה... ואז היו אורחים מיוחדים בהופעה- THE FEELING!!!!! והם היו תותחיייים!!!! חבל על הזמן אחלה להקה- חתיכי עולם! נהננו מאוד! (אגב כמו בהופעה הקודמת שוב קלטנו את טים וריצ'רד בצד אבל לא עשינו שלום כי זה היה אולם קטן מדי וזה היה פאדיחות ולא במקום!) הופיעה אחרי זה אחת בשם דפי- משעממת תחת (לא את דפי
היא היתה DUFFY) וכנ"ל ריילו קיילי חרא של דבר לכן נדלג ישר ל----קין!!! קין לצערי הכריזו שזו ההופעה האחרונה שלהם ל2007 ורציתי דווקא עוד איזה הופעת הפתעה בדצמבר אבל לא משנה :-\ וטום עלה והוא פשוט במשך כל ההופעה התעלם מהשלט שלנו!!! כל פעם שנופפנו בו לעברו הוא הסתכל כזה לצד שני ולא הבנתי מה היה הקטע שלו!
לא נורא לפחות הוא לא שכח שקריסטל בול זה השיר שלנו והוא הסתכל לשבריר שניה בעיני... אבל באנדר פרשר הוא ממש שר בעיני איזה 7 שניות! זה כה כיף אני כה אוהבת שהוא עושה את זה אני חשה מיוחדת
טוב בכל מקרה דילגתי- כשקין עלו על הבמה אז בהתחלה זה רק היה טום ועם גיטרה בלבד הוא ניגן את TITLT אחרי זה טים וריצ'רד חתיכי העל הצטרפו לבמה לשאר השירים... אח"כ בNIMW הם ניגנו כולם יחד פלוס איזה גיטריסט שהם לא טרחו להציג. והשוס- החל מהשיר טריי אגיין הם ניגנו בליווי 4 כינורות! זה היה מדהים! ממש יפה! (יש קליפים!) והפתעת הערב- ביצוע לשיר של גוון סטפאני- שטים כתב לה (בדיוק בתזמון לשאלה שלך חגי) – אבל הם שינו קצת את המילים. בכל מקרה השיר של גוון כה לא משהו אבל בהופעה כשטום שר זה היה שיר קיני מדהים מדהים מדהים! חבל שהם נתנו לה אותו, הוא היה ממש שוס הערב! זה מה שטום אמר על השיר: "That last song we wrote for Gwen Stefani. We thought we'd never play it again but we decided to tonight. It's a nice tribute to you guys." עלאק we wrote! זה טים כתב!!! והנה כל הסט ליסט: 'This Is The Last Time' 'Nothing In My Way' 'Everybody's Changing' 'Crystal Ball' 'Under Pressure' 'Try Again' 'The Frog Prince' 'Bad Dream' 'Early Winter' 'Is It Any Wonder' 'Atlantic' 'Somewhere Only We Know' 'Bedshaped' אחרי אטלנטיק הם חשו וירדו מהבמה ואז ג'ו וויילי באה והיינו צריכים לצרוח ממש חזק כדי שהם יחזרו לשני שירים
מרושע! וזהו נגמרה ההופעה בהתעלמות מוחלטת מהשלט (אפילו שכל המעריצים מסביבנו צילמו אותו כי הם התלהבו ממנו!) ככה שמזל שלא שמנו את טום צ'יילד זה היה יכול להיות מגה פאדיחות.
אתם לא תאמינו איזה לילה היה לי!!!! אני מתה לכתוב הכל ואין לי כח אני הרגע הגעתי לדירה והשעה עשרים לארבע בבוקר!! אוקיי נתחיל מההתחלה- אתם חייבים לקרוא הכל!! אוקיי אז הלכנו להופעה חמושות בשני שלטים- אחד טום צ'יילד הזה והשני סתם ציורים של TTR וכתוב מתחת קין תבואו לישראל. וגם היינו עם שני דגלי ישראל! בתור פגשתי את אנני (החמודה מההופעה הקודמת, שנתנה לי את הסט ליסט) והתייעצתי איתה לגבי השלט על טום.. היא נקרעה מצחוק אבל היא הלכה לשאול עוד אנשים בתור והיו תגובות ממש שנויות במחלוקת היו הרבה שזה בכלל לא הצחיק אותם! אז החלטנו לוותר... -מדלגת על שטויות- נכנסנו לאולם וכו', ישבנו די קרובות לבמה (אני וטלי נאלצנו להתפצל though) ואז ג'ו וויילי החמודה (מנחה בביביסי רדיו1) באה לבמה, היא היתה המנחה של הערב ואמרה משהו על קין וכולם צרחו אז הרמנו את השלט שלנו והיא כזה “ הו מישהו הביא באנר! בוא נראה מה כתוב-- "קין בואו לישראל"? אז צרחנו והיא אמרה אתם רוצים שקין יופיעו בישראל אז אמרנו כן והיא חייכה והמשיכה... ואז היו אורחים מיוחדים בהופעה- THE FEELING!!!!! והם היו תותחיייים!!!! חבל על הזמן אחלה להקה- חתיכי עולם! נהננו מאוד! (אגב כמו בהופעה הקודמת שוב קלטנו את טים וריצ'רד בצד אבל לא עשינו שלום כי זה היה אולם קטן מדי וזה היה פאדיחות ולא במקום!) הופיעה אחרי זה אחת בשם דפי- משעממת תחת (לא את דפי