אומייגאד פורום קיןןןןןןןןןןןןן

אומייגאד פורום קיןןןןןןןןןןןןן

אתם לא תאמינו איזה לילה היה לי!!!! אני מתה לכתוב הכל ואין לי כח אני הרגע הגעתי לדירה והשעה עשרים לארבע בבוקר!! אוקיי נתחיל מההתחלה- אתם חייבים לקרוא הכל!! אוקיי אז הלכנו להופעה חמושות בשני שלטים- אחד טום צ'יילד הזה והשני סתם ציורים של TTR וכתוב מתחת קין תבואו לישראל. וגם היינו עם שני דגלי ישראל! בתור פגשתי את אנני (החמודה מההופעה הקודמת, שנתנה לי את הסט ליסט) והתייעצתי איתה לגבי השלט על טום.. היא נקרעה מצחוק אבל היא הלכה לשאול עוד אנשים בתור והיו תגובות ממש שנויות במחלוקת היו הרבה שזה בכלל לא הצחיק אותם! אז החלטנו לוותר... -מדלגת על שטויות- נכנסנו לאולם וכו', ישבנו די קרובות לבמה (אני וטלי נאלצנו להתפצל though) ואז ג'ו וויילי החמודה (מנחה בביביסי רדיו1) באה לבמה, היא היתה המנחה של הערב ואמרה משהו על קין וכולם צרחו אז הרמנו את השלט שלנו והיא כזה “ הו מישהו הביא באנר! בוא נראה מה כתוב-- "קין בואו לישראל"? אז צרחנו והיא אמרה אתם רוצים שקין יופיעו בישראל אז אמרנו כן והיא חייכה והמשיכה... ואז היו אורחים מיוחדים בהופעה- THE FEELING!!!!! והם היו תותחיייים!!!! חבל על הזמן אחלה להקה- חתיכי עולם! :) נהננו מאוד! (אגב כמו בהופעה הקודמת שוב קלטנו את טים וריצ'רד בצד אבל לא עשינו שלום כי זה היה אולם קטן מדי וזה היה פאדיחות ולא במקום!) הופיעה אחרי זה אחת בשם דפי- משעממת תחת (לא את דפי
היא היתה DUFFY) וכנ"ל ריילו קיילי חרא של דבר לכן נדלג ישר ל----קין!!! קין לצערי הכריזו שזו ההופעה האחרונה שלהם ל2007 ורציתי דווקא עוד איזה הופעת הפתעה בדצמבר אבל לא משנה :-\ וטום עלה והוא פשוט במשך כל ההופעה התעלם מהשלט שלנו!!! כל פעם שנופפנו בו לעברו הוא הסתכל כזה לצד שני ולא הבנתי מה היה הקטע שלו!
לא נורא לפחות הוא לא שכח שקריסטל בול זה השיר שלנו והוא הסתכל לשבריר שניה בעיני... אבל באנדר פרשר הוא ממש שר בעיני איזה 7 שניות! זה כה כיף אני כה אוהבת שהוא עושה את זה אני חשה מיוחדת
טוב בכל מקרה דילגתי- כשקין עלו על הבמה אז בהתחלה זה רק היה טום ועם גיטרה בלבד הוא ניגן את TITLT אחרי זה טים וריצ'רד חתיכי העל הצטרפו לבמה לשאר השירים... אח"כ בNIMW הם ניגנו כולם יחד פלוס איזה גיטריסט שהם לא טרחו להציג. והשוס- החל מהשיר טריי אגיין הם ניגנו בליווי 4 כינורות! זה היה מדהים! ממש יפה! (יש קליפים!) והפתעת הערב- ביצוע לשיר של גוון סטפאני- שטים כתב לה (בדיוק בתזמון לשאלה שלך חגי) – אבל הם שינו קצת את המילים. בכל מקרה השיר של גוון כה לא משהו אבל בהופעה כשטום שר זה היה שיר קיני מדהים מדהים מדהים! חבל שהם נתנו לה אותו, הוא היה ממש שוס הערב! זה מה שטום אמר על השיר: "That last song we wrote for Gwen Stefani. We thought we'd never play it again but we decided to tonight. It's a nice tribute to you guys." עלאק we wrote! זה טים כתב!!! והנה כל הסט ליסט: 'This Is The Last Time' 'Nothing In My Way' 'Everybody's Changing' 'Crystal Ball' 'Under Pressure' 'Try Again' 'The Frog Prince' 'Bad Dream' 'Early Winter' 'Is It Any Wonder' 'Atlantic' 'Somewhere Only We Know' 'Bedshaped' אחרי אטלנטיק הם חשו וירדו מהבמה ואז ג'ו וויילי באה והיינו צריכים לצרוח ממש חזק כדי שהם יחזרו לשני שירים
מרושע! וזהו נגמרה ההופעה בהתעלמות מוחלטת מהשלט (אפילו שכל המעריצים מסביבנו צילמו אותו כי הם התלהבו ממנו!) ככה שמזל שלא שמנו את טום צ'יילד זה היה יכול להיות מגה פאדיחות.

חלק שני כי נקטע לי ../images/Emo10.gif

ועכשיו לשוס הערב!!!!!!! ראינו את קיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כןכןכןכן, כלומר לא בהופעה! אח"כ! חיכינו להם מאחורה!!! וראינו אותם!!! והוו! ויש לי תמונות! (ובאמת שאני אעלה הכל בהקדם אני פשוט הרוגה מעייפות מזה שהכנתי שלטים אתמול ב3 בבוקר ועכשיו כבר 4 ועשרה ואני צריכה לקום ב7
! ) אז ככה- חיכינו מאחורי האולם וחיכינו וחיכינו (וכן הלאה חיכינו מלא!) החארות דפקו איזה אפטר פרטי שם עם כל העיתונאים ועוד פוקסיונרים ונבלות ואז באיזה 12 טום פתאום יצא וכולם עטו עליו והוא לא הצטלם אלא רק חתם מהר לכמה אנשים וישר השומר ראש של הלהקה (כן כן) הכניס אותו למונית והוא נסע! אכזבה!! טום גם לא נשאר כמעט בחוץ, וגם לא התייחס אלינו בהופעה- האם הוא היה חולה? מזל שמעריצה אחת שאלה את אנדי שומר הראש של קין אם טום היה חולה ואנדי אמר: לא טום דווקא לא חולה. הוא פשוט סתם עצבני, נמאס לו שהוא יורד מהופעה ורוצה ללכת לראות כל מיני אנשים שבא לו לדבר איתם ולהכיר אבל כשהוא מגיע לחדר הוא לא מצליח בקושי לעבור את הכניסה וכולם עוטים עליו- קצת נמאס לו מכל העניין) ואני אומרת- מה נסגר אולי תתבגר כבר ותבין שזה חלק מהעניין ואל תתעצבן מכל דבר שמלווה את זה שאתה מפורסם..! אה אגב- שוס עולם! אנני סיפרה לי שהיא היתה בהופעות הממש ראשונות של קין וטום היה מגה ביישן ולא זז כשהוא שר ולא כלום ולא דיבר ... זה היה תמיד נראה כאילו הוא הולך להתעלף באמצע, ופתאום באיזה הופעה אחת הוא זז כזה בתנועות שממש לא היו נראות טבעיות לו וזה הראה שכנראה מישהו ניסה להסביר לו איך לזוז :p הם לא ידעו איזה פתח הם פותחים! חה. טוב די אמרנו שלא יורדים על טום! אה כן אמרתי שהוא חתם לי על התכניה של המופע? מצוין! 1 דאון, 2 מור טו גו. אך למי לא נחכה עד 1 בבוקר כדי שיזכיר לכולם איזה תדמית טובה יש לקין ביחס ליחס עם הקהל, אם לא אהבתי הראשונה מימי הקומונה ולפני – מי אם לא- ריצ'רד!!!! איזה. בן אדם. מקסים. הוא פשוט יצא בקור הקפוא, וחתם לכל מי שרצה, אחד-אחד!!! במשך המון זמן! והוא כל הזמן סיפר בדיחות הוא היה פשוט קורע מצחוק! ואז הוא ראה שיש מלא שרוצים חתימה אז הוא אמר, וואי צריך לעשות פה סדר. אוקיי בוא נראה מי הגיע לפה מרחוק- הם ראשונים- אז צרחנו שלושתנו- אנחנו מישראל!!! :D חח וזה היה כזה מצחיק! כי עוד כמה מדינות צעקו ואז הוא הבין שהוא לא עושה שום סדר גם ככה רוב האנשים שם עונים על הקטגוריה... ואז הוא חתם לנו ותוך כדי דיברנו קצת אז אמרנו לו- תבואו להופיע בישראל, אז הוא אמר: באמת אף פעם לא הבנתי למה עוד לא הופענו שם! ואחרי זה הוא הוסיף "באמת היינו צריכים להופיע שם מתישהו כבר" ואז טחנו עוד קצת את השכל והוא אמר לנו באיזה מקום הכי כדאי להופיע בישראל? אז אמרתי בחצר שלי בבית :p אז הוא צחק ואז אמרתי גם ת"א וירושלים אבל כבר שיגעו אותו גם מעריצים אחרים והוא לא ענה... בכל מקרה יש לי תמונה עם ריצ' החתיך והנשמה שהיה פשוט מצחיק ומקסים ומדהים! אה ולחברה שלי אושרת הוא חתם עם השם שלה ואז הוא כזה "אושרת? זה שם שלא שמעתי לפני" והיא אמרה כן – זה אומר שמחה, ואז הוא אמר בקול ממש חמוד ובריטי והטה כזה את הראש : "What a lovely name!" חחח זה היה גדול הוא כזה חמוד!! ואז....... כ10 לאח"כ טיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!
איזה חתיך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא פשוט יפההה!! איזה חמוד! ראו שהוא גמור מעייפות!!! ואז הוא בא לחתום לי ואמרתי לו "טים, אתם תבואו להופיע בישראל?" אז הוא אמר "בטח!!" אז שלושתנו צרחנו "ישששש!" אז הוא כזה נקרע מצחוק והוא כזה "רגע, אמרתי כן? התכוונתי אולי!" והוא חתם לנו (התכניה שלי עם שלוש חתימות! מישן אקומפלישט!) ונשארנו איתו מלא זמן והוא אמר שקין לא הולכים להופיע בחצי שנה הקרובה לפחות כי הם יושבים ממש חזק על האלבום (אוף:( תופיעו!) ככה שאני כבר כנראה לא אראה את קין יותר אלא רק אחרי שאני אחזור לארץ ואטוס במיוחד :p באסה! אה וסליחה שאני שוב קופצת אחורה- בסוף ההופעה טום הודה לבחור ההוא עם הגיטרה שניגן והוא הציג אותו כזה-" הוא מנגן איתנו הרבה בזמן האחרון" וזה היה נשמע קצת כאילו הוא אומר שהוא מתאמן איתם הרבה בזמן האחרון וה' ישמור יש לי הרגשה שבקרוב נשמע שלקין התווסף גיטריסט. אני לא צוחקת. זה היה נורא חשוד שהם לא הציגו אותו בהתחלה ורק בסוף בקטנה הוא אמר שהוא מנגן איתם ועובד איתם הרבה בזמן האחרון. מלחיץ. (אגב גם לטים וגם לריצ'רד אמרתי שיש מלא מעריצים בישראל שמתים לשמוע אותם) איפה הייתי? אה טים!!! בקיצור!! אז הוא אמר שהוא ממש רוצה להופיע בישראל ואז הוא עבר לחתום למעריצים אחרים ואז לפני שהוא הלך הגשמתי חלום לומר לו מה שאני באמת חושבת עליו- אמרתי לו טים אני רק רוצה לומר לך שאני באמת חושבת שקין זאת הלהקה הטובה בעולם (והוא כזה עונה טנקיו בצנעה אבל כאילו שהוא רגיל) ושאני חושבת שאתה באמת גאון מוזיקלי (שוב אותה תגובה כמו מקודם) ואמרתי לו שהוא כותב שירים מדהימים ובתור מישהו שגדל כילד במקום עם עימות הthe night sky פשוט מתאר תחושות באופן מדהים שהוא לא מבין איך הוא קלע ככה וזה ממש מרגש אותנו בישראל וכאלה ואמרתי את זה ממש קטוע ובקול רועד זה היה נשמע כאילו אני באמת מתרגשת (אבל זה היה שילוב של שני דברים- העבודה המדהימה שה'- אני מדברת עם טים רייס אוקסלי! וזה שהיה איזה מינוס 3 מעלות בחוץ ורעדתי מקור) וכל פעם שנקטעתי טים ענה לי (והפעם ממש ברגש, הוא ממש התרגש) I really appreciate that, I really appreciate that והוא ממש התרגש ממה שאמרתי לו וזה היה נורא נורא כיף הוא היה נורא חמוד... וזהו כבר 4:30 בבוקר אומייגאד אני חייבת ללכת לישון!!!! אה-לא היה יותר טיוב אז הסתבכנו עם מליון אוטובוסים שהיינו צריכים לחכות אז הגענו כה מאוחר. וזהו, מצטערת, אין לי כח לבדוק שגיאות בהודעה או משהו אני פשוט שולחת והולכת לישון... מחר אני אשלים שעות שינה אז אני בטח לא אהיה בפורום ולא אשים תמונות... אבל למי שקרא הכל- כל הכבוד ויש לי הפתעה בשבילכם בקרוב יאללה ביי

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifיואו!!!!! אומייגאד!!!

גית, אין לך מושג כמה צרחתי לעצמי עכשיו!!!!!!!! למה לא באתי גם, למה!?!?!?
פסיכו שמיכו...למי זה משנה??
אבל או מיי גאד!!!! את דיברת איתם! והם התייחסו אלייך!
ויואו, אמרת לטים מה שרצית! הצלחת לישון בכלל??? טוב, אז האמת שלהופעה עצמה אין ממש למה להתייחס, כי היית בהופעות יותר מרגשות כבר... רק לא ברור לי הסיפור עם השלט... אז מסתבר שטום הוא השונה ישראל הראשי שם בלהקה.... אבל יפה לו שהוא התגבר על השנאה, ובכל זאת שר בעינייך שירים... השאלה שהכי מעניין אותי לשאול אותך עכשיו זה- יחסך לטום השתנה?? הנה, ראית אותו. הוא פאקינג חתם לך. אבל הוא בנוסף התברר כאידיוט מטורף. אפשר לחשוב, מעריצים חוסמים את דרכו בדרך החוצה.... איזה מסכן!!! את עדיין אוהבת אותו כמו פעם???????? וטים וריצ'רד
יואו, הם נשמעים מדהימים!!!! ריצ'רד לא כזה טיפש כמו שהוא נראה???? כי בראיונות ובSTRANGERS הוא נראה קצת טיפש, מה לעשות
ושיבואו לישראל!!!! (ומצידי שישאירו את טום האידיוט בבית. שישימו את הקול שלו מוקלט)... אבל אוווף... אין עוד הופעות בחצי שנה הקרובה
אני בניתי על זה!!!!!!!!!
וחס וחלילה גיטריסט!!!!!!
ובכן גית, את יכולה לסמן לך עוד "וי" ברשימת החלומות המוגשמים...(נשאר לך שם עוד משהו שלא עשית?!), ואני מסמנת לי עוד "וי" ברשימת הקנאה הבלתי נגמרת
וטום אידיוט! ועכשיו אני שונאת אותו יותר מקודם! כי מה שחבתי כל הזמן הזה הוכח סוף סוף! ותמונות!!! וקליפים!!! מהר!!!

כן עכשיו המטרות שלי זה

ידידה ואז יזיזה ואז חברה ואז חתונה
וטום בעקרון היה במצב רוח מזופת, ככה שאני לא לא אוהבת אותו אבל כן צבט לי בלב שהוא ברח מהר ככה... זה לא שהוא פחד מהמעריצים או משהו הוא חתם איזה חמש דקות- אבל ריצ'רד היה שם איזה חצי שעה ! וגם טים!
והוא שר בעיני, אבל לא היה לי את השלט ביד אז אז אני לא יודעת אם הוא ידע שזאת אני עם השלט... תראי, ההופעה היתה מאוד מרגשת פשוט קראו אחרי זה דברים יותר מרגשים וגם איכות ההופעה נפגמה כי הייתי בטוחה שטום יגיד משהו או יתייחס לשלט! האמת אבל לדעתי תמיד טום הוא לא מהנחמדים אבל שיהיה... הופעה הבאה
(שאני בטח אצטרך לטוס אליה במיוחד
) שכחתי שאחרי ההופעה ניגשנו והצטלמנו עם ג'ו וויילי ואמרנו לה גם לומר לקין לבוא לישראל (והיא חמודה!!! יש מצב שהיא אמרה) ורק אז היא קלטה שאנחנו מהשלט חחח... היא כנראה לא ראתה טוב והיה לה אורות על הפנים או משהו... וריצ'רד לא טיפש! הוא היה כזה מצחיק ושנון!! הוא חתם למלא אנשים הקדשות ממש מצחיקות (לי הוא רק חתם ריצ'רד
) והצלחתי לישון - ישנתי שעתיים וחצי ועכשיו אני כבר ערה! סיוט! איזה חמוד טיייייייייייייים
יואו הם פשוט מלכים... איזה חמודים מה שהם אמרו על ישראל, אה?
אנחנו על המפה
חכו להפתעה בהמשך היום....

hagayx

New member
הייתי כל כך מרותק להודעה..

שלא שמתי לב שאני מאחר לעבודה בשעה!!! אז תגובה כשאני יחזור מהעבודה..

פאק. גיתית. אני אזרוק עליך קואלה!

כל פעם את עושה את זה, מבהילה אותי.. ואז, אופס... מסתבר שלא! דיי מספיקXD וגם הפעם, כשקראתי את ההודעה הראשונה.. ממש התאכזבתי. מטום. מהאנטיפטיות שלו.. כאילו מה יש לו, למה הוא כזה? כולם התלהבו מהשלט חוץ ממנו. למה? את ההודעה שלך אני קראתי כבר ב9. אבל לא הייתי בבית.. הייתי בבצפר של אחותי (חח הלכתי לבקר את רותם רותם
), בכל אופן לעניינו: ככל שהמשכתי לקרוא את ההודעה.. וואו כמעט קפצתי על הכסאXD
וקצת באסה, שאממ, באתי להגיב בשיא ההתרגשות ואז הקימו אותי מהמחשב
ואחרי זה הלכתי לספר לרותם רותם והיא כזה ואייייייי מגניב כייף לה! ועל הדרך היא שפכה עליי חלב על הנעל נראה לי מרוב התרגשות!
(טוב בעצם לא
) אבל עכשיו באמת לעייננו (שמתם לב שאני תמיד מדברת על הדברים לא קשורים?): טום, מה נסגר? התהילה עלתה לו לראש. יותר מדי לראש. הוא צריך להבין... כאילו. כמו בTFP.. You've wandered so far From the person you are...! השיר הזה אומר הכל! לעזאזל, הוא כ"כ לא נכתב על ג'יימס בלאנט! וריצ'רד!
תמיד ידעתי שהוא כ"כ מקסים כמו שנראה.. אבל תמיד דאגתי שהוא אדיש או משהו.. אבל מסתבר שלא.. וגיתית- ענק! חחחחח בחצר של הבית שלך
הופעה אינטימית כזאת
אוח, הוא כזה מקסים. חצי שעה? בקור! לבבי מצדו. טום מניאק בטרוף. טים. טוב זה ידוע שיש לי חולשה לטים. אני מאז ומתמים חשבתי שהוא נראה טוב
שעיר, כמו קואלה, אבל נסתדר! חח הוא כזה מצחיק וחמוד! "אמרתי כן? התכוונתי אולי" חאמודXD עכשיו אני אדבר על מה שאמרת לטים: גית, אני גאה בך!
לא האמת.. גם אני ההייתי רועדת (ולא מהקור
), כי המוזיקה שלהם כ"כ נוגעת ומרגשת! ובמיוחד טים, שהוא באמת גאון מוזיקלי.. וזה מדהים שאמרת לו על TNS! במיוחד על זה אני כ"כ שמחתי.. ואני רוצה להגיד לך תודה על זה.. וזה נכון, שזה מרגש גם אותנו פה, בישראל. למשל כל פעם שאני שומעת to stand in a bus stop ואז אני מביטה מעבר לחלון שלי ורואה את התחתנה אוטובוס שבו היה את פיגוע הרצחני בשנת 1994, ולחשוב שאני עוברת שם כל יום, ומחכה שם לפעמים בתחנה. אז זה מדהים, איך בנאדם כמו טים, שחי בתרבות כ"כ שונה, שאין לו את הדאגות, את הפחד.. יכול להתחבר לזה.. להרגיש. בכל אופן- בקשר לגיטריסט (מעבר חד
).. גם אותי זה מדאיג! מוורצ'יילד! שראיתי אותם עומדים שם! לא מוצא חן בעיני. פור גוד סייק, הם להקת פסנתר
בלי גיטרות, נכון טימי?
הא וגיצ, קודם תעלי של וורצ'יילד :$:$:$ ועכשיו עפתי לישוןןןן! אני לא מתפקדת כבר. (למרות שאני כן ישנתי בלילה
. מוזר..)

במה הבהלתי אותך?../images/Emo12.gif ובמה מסתבר שלא../images/Emo12.gif

לא הבנתי
הבעיה היא שאני מרגישה שטום לא אנטיפט לכולם, אלא אלינו... אולי הוא שונא את ישראל כמו שהוא שונא את בוש?
אוף חבל שלא ידעתי מראש שאת גרה ליד תחנה עם פיגוע (איזה מסחטת רגשות אני!
) הייתי אומרת לו עליך ספציפית זה עוד יותר היה מרגש אותו! וואו שתבינו, הוא באמת התרגש לשמוע את זה...! ובוורצ'יילד הגיטריסט היה מישהו אחר שהופיע שם בעצמו ויש לו דיסקים משלו וכאלה , הוא סתם הצטרף אליהם אז זה לא אמור להדאיג דווקא... מה שמדאיג אותי זה שהם אמרו שהם עבדו איתו הרבה באחרונה. על מה עבדתם? הרי אתם עובדים על הדיסק! אז מתי עבדתם איתו? הא! יש מצב שעל הדיסק
ואגב אתמול היה כתוב בעיתון על הדיסק השלישי וריצ'רד אמר שתכוננו זה לא הולך להשמע כמו H&F ולא כמו UTIד... אני בלחץ.. למה לא UTIS?
למה הם כל שניה משנים סגנון :|

חמוד טים ../images/Emo99.gif

בעיקרון אנחנו אחת המדינות היחידות תחת מלחמה שממש יכולות ללכת להופעה של קין.... אני מניחה שזה הדבר האחרון שמעניין את ילדי אפריקה ועיראק... אז ממש חבל שלא הבאנו להם מתנה בסוף... אפילו משהו שקשור לNTS ולמלחמה.... אז טים כבר היה מתפרק מהתרגשות
בכלל חבל שלא ארגנו מתנה בסוף

זה יופי שהם משנים סגנון כל שניה!

לא מתקבעים. זה מעולה! וזוכרת שכתבת "טום הומו"! אז ב10 השניות שמהתפוז הראשי עד שנכנס לפורום אני כבר הספקתי למצוא לו חתן וכאלה, ואז הרסת לי הכל!
ואם טום שונא ישראל, טוב, מה אפשר להגיד. חבל.. כי אנחנו בניאדם ואנושיים כמו כולם ויש לנו זכות להתקיים, כמו הילדים בעזה ובעיראק שהוא שר העליהם.. ונממ ואולי חבל באמת שלא ידעת על התחנת פיגוע.. השיר הזה ממש מתחבר אליי מאוד כמה סיבות.. אספר לך כבר
ואיכ, לא רוצה גיטריסט בדיסק. לא רוצה!

../images/Emo45.gif גם אני בעד העניין של שינוי הסגנון....

ובטח כמו שבUTIS היו כמה וכמה שירים שמתאימים בסגנון גם לH&F, גם בדיסק הבא יהיו שרידים לUTIS... (אני רק מקווה שהשרידים האלה לא יהיו קריסטל בול ושות'
)

כן אבל אל תגידו לי שאתם לא מתים לאלבום סטייל

H&F! כשחיכינו בכפור (מתחת לאפס!) לקין, אז אחד המוניות שחיכו לכל הכונעפים שהיו באפטר פארטי, שם את H%F והתנגן כזה בשקט בלילה און אה דיי לייק טודיי ואנטיילטלד וזה היה פשוט שמיימי וחשבתי לעצמי, גאד. זה אלבום כל כך כל כך איכותי, איפה הימים של H&F! אני אישית מתה לעוד אחד, כמובן שלא יחזרו על עצמם- אבל בסגנון! אין להקה שעושה את זה כל כך טוב כמו קין!

אבל זה לא טוב לממחזר את עצמך..

אבל תשכחי שהם משתנים כל הזמן, וזה מתבטא גם במוזיקה:)

למעלה