אומייגאד פורום קיןןןןןןןןןןןןן

יואו, קארין ../images/Emo99.gif

ריגשת אותי עכשיו
וגם הזכרת לי עכשיו גם את הפיגועים שהיו פה

הבהרה-

עכשיו קראתי את ההודעה המותשת שלי מאתמול בלילה שוב, וראיתי שזה לא היה כל כך ברור מה שהשומר ראש של טום אמר וזה היה יכול להשמע כאילו שטום אמר שנמאס לו לצאת למעריצים וכאלה- הוא לא אמר את זה!! הוא התכוון לאפטר פארטי- היא עצבנה אותו- שהיו שם אנשים במסיבה (אנשים חשובים היו שם ומפורסמים וכאלה או לוידעת כל מיני אנשים שהוא רצה לדבר איתם) והוא בקושי מצליח לעבור את הכניסה של החדר וכבר אנשים משגעים אותו והוא נתקע שם שעה, אז נמאס לו מזה- ומה שאני אמרתי בתור ביקורת עליו זה שאין מה לעשות והוא מפורסם וגם אם עיתונאים או איזה אנשים אחרים שהם לא החברים שהוא חיפש במסיבה יירצו לדבר איתו אם הוא נכנס אז שיהיה מוחמא מזה, שרוצים לדבר איתו ולשמוע ממנו ומתעניינים בלהקה שהוא חבר בה, ולא יתעצבן שהוא לא יכול לעשות מה שבא לו.. אגב המכונית שאספה אותו היתה איזהBMW מפוארת עם חלונות שחורים
ליגת סופר סטאר, אה?

דיוה../images/Emo152.gif היא וגית,

חשבתי על זה ורציתי לכתוב בהודעה מקודם אבל שכחתי
למה לא זרקת להם בין השאר שאת מנהלת פורום קין? למרות שאמרת להם על המעריצים בארץ.. אבל ככה היית חופרת להם עוד יותר! כי את מכירה אותנו יותר טוב (דה, את מנהלת הפורום!) ותראי איזה קהילה מגובשת אנחנו! (
)

hagayx

New member
גיתית../images/Emo47.gif

איזה מלכים טים וריצ'ארד! זה רק גורם לי להעריך אותם יותר מה שאת מספרת עליהם! האמת, מרושם ראשוני הם נראים יותר נחמדים מטום..אבל אין לי בעיה אם זה שטום שונא ישראל, זה לא שאני אוהב אותה..סתם
גיתית, יכלת לספר להם גם עליי, גם אני גר במקום מסוכן עם מלא פיגועים וכמה וכמה הרוגים..
אבל יפה יפה, הצלחת להכניס להם הרבה מודע על ישראל..אולי הם יבינו עכשיו שישראל מעוניינת בהם! ויפה שנהנת, מה אני עוד יכול להוסיף על דברי שרי וקארין..אני גם מקנא

לגמרי!

חחח אני אספר להם פעם באה בע"ה
או שנוכל לספר להם בעצמנו! נבקש מהם לעשות הופעה בשדרות!

CrazyPenguin

New member
רק עכשיו קראתי הכל../images/Emo191.gif|פינגווין|

ואני יושב מול המחשב ככה: "
" אני אגיב משו מפורט יותר כשאצא מההלם

שכחתי להוסיף על החמידות של ריצ'רד:

לכולם הוא אמר כמה וכמה פעמים: תבדקו את התמונות שלכם טוב, ואם זה לא יצא טוב תגידו לי ונעשה עוד אחת! איזה חמוד!!!!!!

למעלה